Inlägg av Poppert

Inlägg som Poppert har skrivit i forumet

Det var rätt tunt med spel. Det fanns ju massor av bra Microprose / Sid Meier-spel till Amiga. Var är Civilization, Railroad Tycoon, Silent Service, Gunship, Red Storm Rising? Andra man saknar är Elite, Command & Conquer, Wing Commander...

Metroid: Other M

Stor risk för antiklimax den 20:e. Förväntningarna på vad som kommer presenteras är för höga. Troligen inte mycket detaljer alls. Lite som med iphone 5, det blir svårt att leva upp till hypen.

En riktig skithög. Aktiemarknadens man. Bryr sig inte ett skit om spel eller spelare. Skulle lika gärna kunna vara chef för ett oljebolag.

Skrivet av Scream112:

Hur är spelet annars? spelas det bäst/bekvämast på PC eller Konsoll? Står inför valet att köpa det men inte säker på vilken plattform det görs bäst.

Jag kör på PS3. Kontrollen funkar riktigt bra och man saknar inte mus etc. Sitter man skönare framför TVn kan man nog lika gärna ta en konsollversion.

Skrivet av Aresz:

Tre uppdrag o lite småplock för 6,50€? nja..

Tar lunchlåda till jobbet imorgon så har man sparat ihop till det!

Allvarligt talat tror jag dom har svårt att få ihop kalkylen för spelet utan detta. Xcom är ju inte CoD precis...

Gött! 4/12 markerat i kalendern!

Hmm, gäller patchen bara PC?

Fruktansvärt kul läsning! Tack för dessa artiklar!

För mig är detta årets spel såhär långt. Riktigt kul!

Assassin's creed - köpa vilken?

Har aldrig spelat Assassin's creed. Funderar på att köpa ett för att se vad jag tycker i väntan på Assassin's Creed III. Vilket är bäst? Spelar det någon roll vilket man börjar med? (I, II, Brotherhood, Revelations?) Fattar man något om man hoppar rakt in i t.ex. Revelations?

Det är till PS3.

Racing till 3DS?

Någon som vet om det finns något racing-spel på 3DS där man kan styra bilen genom att luta konsollen?

Stödjer t.ex. Ridge Racer 3D eller Asphalt 3DS gyro?

Något annat?

Min 3-åriga son klarar inte spel med knappar men är duktig på t.ex. Mario Kart Wii.

Wooaa, dom är inte precis fega Nintendo. Det ser ut som en spännande och innovativ lösning på handkontrollerna, och det finns en del solklara säljargument (farsan som tröttnat på att ungarna ständigt ockuperar TVn eller som vill ha en iPad men kan nöja sig med detta).

Frågan är dock om tredjepartsutvecklarna förstår sig på hur kontrollen ska användas. Känslan ifrån Wii är att det främst är Nintendos egna spel som står för innovationen när det kommer till vad man kan göra. Sätter också lite frågetecken för prestandan i maskinen i övrigt, får hoppas nu att dom lyfter det rejält. Att komma med hårdvara som ligger på samma nivå som 5 år gamla Xbox/ps3 duger inte.

Som sagt, fega Nintendo inte är.

Det är nog bara att konstatera:
- Microsoft går Hardcore -> Casual,
- Återstår att se om Nintendo går Casual -> Hardcore.

På något sätt skulle det låta rimligt; Microsoft med sin bakgrund, deras intresse är egentligen "kampen om vardagsrummet" vare sig det betyder film, spel, internettjänster som t.ex. skype, msn, etc.
Nintendo däremot är just bara ett spelföretag. Är det någon som borde vara hardcore så borde det egentligen vara Nintendo.

Aha, Tack för tipset! Det löste problemet!

Skrivet av Alienshade:

Som sakt jag fick göra så. "If at any point you can’t find the ‘Welcome Back Free Game 1 or 2’ products, the list of available titles or a game you’ve selected, go to your XMB>PlayStation Network>Account Management>Transaction Management>Services List>SCEA Promotions to complete the process."

Det verkar ju inte funka att ladda ner gratisspelen (?).

Jag går in i Playstation Store, väljer "Welcome Back" (till höger på skärmen) men på sidan som sedan öppnas kan jag sedan inte välja något. Det finns en ikon för de fem spelen (till vänster i mitten) men det går inte att gå in på den sidan. Har dom stängt ner nedladdningen pga överbelastning eller gör jag något fel?

Jag kunde aktivera Playstation Plus, men det var ju mest Infamous och LBP som jag var intresserad av.

Det är ju då märkligt att Bobby själv inte fattar att man förstör ett varumärke genom att mjölka det för hårt på för kort tid.

Call of Duty står på tur?

Givna köp:
- Uncharted 3
- L.A. Noire

Sedan finns ett antal kandidater:
- Mass Effect 3
- Killzone 3
- Rage
- The Last Guardian

Usch, om man vore i spelbranschen skulle man INTE vilja jobba för grabbarna på Activision.

Man bara hoppas på att deras kortsiktiga profithunger straffar sig i längden.

Klockrent! Red Dead Redemption är bäst i år!