Inlägg av sezth

Inlägg som sezth har skrivit i forumet

Är inte Phantom Liberty en dlc/exp till cyberpunk? Om det är fallet var det inte sagt tidigare att dlc/exp inte kvalar in på denna lista. Eller har jag missat något?

har fullt förståelse att folk vill ha den möjligheten. Men det är nog väldigt många som spelar den typen av spel, fler än vad man tror. Personligen så tycker jag att det inte är något man borde skämmas över

Finns så många bra krog som ni nämner kan nog inte bestämma mig, men måste nog lyfta Breath of fire 4

Ligger på stranden på creta, sista heldagen här. Vill komma hem och inleda den nya Poe ligan, tur att man har en veckas semester till ☺️

Skrivet av dTexN:

Final Fantasy 16.

Jag vill uppmana alla som äger ett ps5 att ladda hem demot och ge det en chans. Sov inte på det, det är gratis och bara 1.5-2 timmar!!
Jag har vid senare år inte varit jätteförtjust i jrpg och hur klyschigt det kan bli.

Men ur demot döma så är detta något helt annat, tonen är mörk, "vuxet". Kan inte minnas ifall jag någonsin blivit så hooked av bara en prolog/demo.

Heck, satt här och tänkte ska tänka mig nog vänta men denna kommentar fick mig att ladda hem det när jag kommer hem från jobbet ikväll

Själv så kör man ett lir av Divinity original sin 2

Kommer nog testa last epoch igen annars håller jag mig till Poe, det har ändå hållt mig sysselsatt i 5800 timmar. Bästa arpg imo just nu

Måste slå ett slag för The Legend of Heroes serien, Den har näms tidigare men jag skulle ändå rekomendera att man börjar med Trails in the sky delen

Jag gillade inquisition, känns dock att man är ensam på den fronten. Ser framemot vad för nyheter dom kan tänkas presentera

Skrivet av fue:

Sälj inte den nu 😆

ingen risk, den kommer bli väl använd av mig

ni är kungar allihop som har rapporterat försäljning av konsolerna, lyckades få tag på en ps5 som är iväg skickad igår. Tack alla riktigt stort tack ska ni ha

För min del blir det Endwalker expansionen för FF xiv

Skrivet av Dunder:

Det beror på begränsningar som fanns i PS3:an, och stödet för denna har redan tagits bort. Det dröjer nog innan vi får bort dessa, om någonsin.

Sant det du säger, man kan alltid hoppas att dom gör det. Men ligger nog på samma spår som dig blir nog inte av med det men vi får se i framtiden.

Skrivet av ecHo!:

Efter att ha spelat i ca 20 dagar så kan jag konstatera 3 saker.

1. Det är ett väldigt bra spel. Lätt för en osocial spelare som mig att spela.
2. Det är inte som wow där du känner dig tvungen att logga in varje dag för att göra dailys/weeklys för att kunna spela endgame.
3. Det enda jag faktiskt stör mig på är begränsningarna dom var tvungna att jobba med när dom gjorde om världen. Dvs att det inte är en öppen värld. Istället är det mindre zoner där man laddas in. Hoppas verkligen att det skulle kunna gå att patcha bort på något sätt.

Ang punkt 3 så berör det nog att dom även var tvungna att ta hänsyn till konsolerna. Men tror of i framtiden att dom kan lösa det i takt med att konsolerna blir bättre och slopat stöd för äldre konsoler.

Skrivet av pinky:

Tack och absolut har jag det tror jag är på sista 4-delen av SB nu, storyn börjar ta fart på riktigt! Gött också att de lagt till NG+ för dom som redan klarat spelet men vill lira om specifika story-delar.

BLM känns som ganska avancerad DPS också, behöver ha fokus för att hålla uppe rotationen 😅 har testat Gunbreaker och SAM, inte lika stor press där alltså.

Du kan alltid testa SMN om du vill ha något som kräver lite mer tankeverksamhet

Skrivet av pinky:

Har börjat spela igen sedan snart en månad tillbaka och kommit in i det igen. Så bra spel alltså.

Blev ännu bättre efter att jag tog en Fantasia potion och betalade för att byta namn, nu känns allt rätt! När jag började testa spelet runt 2015 så skapade jag en karaktär med utseende och namn som jag inte var helt hundra på från början, trodde inte jag skulle spela så mycket MMO. Har jag förvisso inte gjort då jag fortfarande är på Stormblood hehe, men nu efter bytet är jag mer pepp än någonsin.

Har skrapat ihop runt 400K MGP nu under Make it Rain eventet så är redo för att köpa The Regalia när den kommer i september!

Välkommen tillbaka, du har en del att spela igenom 😊

Skrivet av Luciphear:

Från vad jag sett så verkar inte New World vara något för de flesta. Det är ett väldigt nischat spel. Uppskattar att det utvecklas, absolut, men jag tror inte det är ett spel som är gjort för de flesta. FFXIV är ett spel som passar fler personer rent allmänt, tror jag!

Av vad jag har sett av det så kan jag hålla med att det är väldigt nischat

Skrivet av Kleptoman:

Konstigt.. antar att folk endast spelar FF:XIV ända tills New World släppts på riktigt.

Vad säger att New World kommer bli stort?

Skrivet av Johan Lorentzon:

I singelplayer-spel är det ju dig spelet centreras runt. Problemet i MMOs är ju att de ska låta alla spelare vara hjältar. I tidigare MMOs var det mer åt att leva i en annan värld och med det kom även orättvisor. Alla kan inte få allt, eller vara med om allt. Hadr gärna sett att de gick åt det hållet istället i WoW,

Yes, Kingdom Come är riktigt bra!

Där hör FFO lyckas bra med. Där spelarna är centrum i storyn

Någon som har hört om WH inför konsoler igen?