Inlägg av adde111

Inlägg som adde111 har skrivit i forumet

Skrivet av krislevin:

Med nya karaktärer fast samma universum. Det finns otroligt mycket kvar att klämma ut, och jag tror Niel vet om det. Med alla tillbehör som förbereds kan 3:an bli den största och bästa hitills. (Nån karaktär kan göra comeback, men det måste vara logiskt.). Mer RPG inriktat också vore inte helt fel.

Skulle gärna se ett spel i samma värld fast utanför USA, kanske vad som händer i Europa eller Asien!

Äger 17st. Ett tips är att hålla koll på "Short Float". Just nu står det på 140%, om det börjar gå ner till 50% så är det nog dags att börja sälja. Definitivt riskabelt men jag håller kvar ett tag, Inte ofta man får chansen att vara med i sånt här!

Kan se Short Float här https://finviz.com/quote.ashx?t=GME

The Last Of Us 2

Hacker chick V

Tänker iaf testa det och om det verkar så buggigt som folk säger så väntar jag nog ett tag

Inte GTA relaterat men fan vad jag skulle vilja ha SP dlc för Red Dead 2

Beställde min några timmar efter det öppnades på netonnet 17e sep och den har skickats idag. (kl. 12)

Påminner mig om den här klassikern.

Skrivet av NuZ:

Precis. Om spelet har 4 spelbara karaktärer i storyn och som med mig t.ex. Jag och frun ska spela spelet. Då väljar man antal spelare (2 detta exempel) och sedan väljer man vilka karaktärer ni vill spela som i början. Sedan så blinkar det i toppen av skärmen vems tur det är under laddskärmen till nästa. Luddigt nog?

Ruskigt kul och förhöjde spelet

Tackar. Verkar som att det hade varit ganska kul!

Kan någon förklara hur Movie Night funkar? Jag och mina polare har spelat en massa Phasmaphobia så är på riktigt spökhumör men fattar inte riktigt hur multiplayer funkar på detta.

Spelar man som en karaktär ett tag, sen byter det till nästa som på Until dawn fast du tar tur med kontrollen per karaktär?

Det enda positiva med detta är att man kanske hinner få tag på ett nytt grafikkort innan det kommer ut!

Skrivet av Shadee:

Fan, det här känner jag igen. Visst var det du som har gjort bl.a. P2000 Ivory till CS:GO?

Haha japp, var ganska tidig när det inte var så populärt men nu är konkurrensen galen.

Skrivet av Sisyr:

Är det assets du skapar som utvecklare använder? Typ CS:GO-skins och liknande?

Japp! Det är ganska underskattad. Känner till flera personer som hoppade av sina jobb på ställen så som Ubisoft Massive för att fokuserar på Steam Workshop (csgo, dota 2, tf2, rust, warframe). Det är bättre betalt om det går bra för en och du kan jobba vilka tider du vill.

La också märke till at 2019 var ett riktigt bra år, jag drar in royalties från speldesign och min inkomst växte med 360%. Flera personer jag känner hade liknande galna siffor, inte haft lika stor tillväxt i år men det fortsätter att stiga stadigt.

Det är verkligen en bra tid för spelindustrin just nu. Kommer ihåg hur retad jag blev när man var liten för att jag gillade tv spel / datorer so mkt och nu idag har det blivit så "mainstream". Lustigt att tänka tillbaka på..

Skrivet av henkka:

Problemet är att det inte är ett nytt Titan. Det gamla Titan KLÅR 3090 i vissa beräkningar!

Citat från en annan recension:

To anyone claiming: "oh the 3090 is for professionals!"
No it isn't, this is a GeForce card with all the usual cost savings+feature removals vs Quadro: Significantly lower FP32 FP64 compute performance, half the Tensor Core mixed precision compute throughput, disabled support for SE-IVO(virtualization), you don't even get the fully enabled GPU like the previous Titians(that's literally what you are paying for)

It is utterly disingenuous to call the 3090 a "professional" card when it clearly doesn't qualify as one".

Det är visserligen det bästa grafikkortet på marknaden men för dubbla priset mot 3080 med bara 15% mer prestanda... och som "efterföljare" till titan utan Titans funktioner så är det ett "Fail".

Det enda vettiga nu är en 3080 (gärna med kommande 20GB) och/eller vänta in AMDs Big navi /6000-serie.

Sant men tänk på att det är 10k billigare än Titan så det är ganska givet köp för många som spelar och jobbat med kreativa yrken hemmifrån. Men om man bara spelar spel och ej är rik så det ganska meningslöst köp.

Skrivet av miffot:

Vad man läser så kan detta vara riktigt intressant lir, med tanke på priset verkar det vara värt det.

Det är sjukt beroendeframkallande haha, men det är definitivt det bästa roguelike jag någonsin spelat. Hjälper också att det är så mycket humor och dialog i det + att vissa valutor sparas efter man dör så man blir inte så lätt uttråkad och det känns som man alltid kommer framåt . 10/10

Skrivet av hoppalängdhopp:

Håller med, gillar också det här sättet att hantera det med att helt enkelt låta fuskare spela mot andra fuskare.
Med det sagt hade jag inte haft nåt emot om fanskapen hade blivit lemlästade heller.

Låt de spela i sin lilla fuskar purgotory tills de blir galna och sen när de hatar spelet så mycket att de inte vill spela längre så bannar men dem. *mwhaha*

Skrivet av NordhNet:

Huh? Detta måste jag ha missat. Vart hörde du det?

En jag känner pratade med Komplett om detta angående Ampere och de sa att EVGA har beslutat sig för att dra sig ur Norden helt och hållet. De pratade specifikt om 3000s serien men antar att de menade alla produkter kommer sluta importeras in

3090 definitivt, det är perfekt för mig som både spelar en massa spel och jobbar mkt i 3D! Bra prestanda och sjukt mkt VRAM för mycket lägre pris än äldre titan modeller.

Ville verkligen ha en från EVGA men hörde att de slutat sälja i norden helt och hållet så får väl bli en MSI gaming.

Skulle knappast vilja spendera 20k om det bara var 20% bättre prestanda, men 50%+ så är det inga problem.

Hade det kommit något galet experimentellt kort för 60 lax som gav mig 150% prestanda hade jag definitivt köpt det. Så länge jag får valuta för pengarna helt enkelt så är min plånbok öppen.

Som jbx sa ovanför mig jag vill helt enkelt bara ha riktigt grym teknologi, och framförallt när det gäller grafik eftersom det är en av mina största intressen.