Inlägg av Heggiiman

Inlägg som Heggiiman har skrivit i forumet

Skrivet av Kleptoman:

Topplistan baseras på hur mycket pengar som spenderats, inte antal sålda enheter. 1 Index = 16 spel för fullpris. Knappast svårt att nå nummer 1 när man säljer något för 999$ dollar

Se där, man lär sig något nytt varje dag!

Men med tanke på att den toppar t.ex Jedi fallen order som enligt steam spy har sålt 1-2M exemplar så tror jag nog att den säljer helt okej ändå.

Skrivet av Hipshot:

Backlogg på försäljning? Du menar att den säljer slut snabbare än vad som finns tillgängligt? Kan inte det betyda att man bara har två per dag att sälja?

Precis! Absolut, men dom kan likaväl ha 5000000 per dag om vi nu bara ska gissa. Men mig veterligen så har dom inte gått ut med några officiella siffror så sanningen ligger väl någonstans däremellan.

Skrivet av Kleptoman:

Antar att vi får se en liknande nyhet gällande deras vr-headset om sisådär 1-2 år

Den säljer som smör och är det är ofta backlogg på beställningar för den, det är den globala toppsäljaren bland alla objekt på steam, så njaaaa.

@Halvars90: Jodu, ingen billig investering! Men ack vilken häftig upplevelse det är, går inte att jämföra med plattskärm spel!

Skrivet av Halvars90:

Så man måste ha kitet med basstationer, så alltså drygt 10.000 spänn?
https://store.steampowered.com/sub/354231/

// Edit ja man måste ha det yay xD

Nej spelet fungerar med alla VR headset som stödjer Steam VR, vilket är alla.

En Rift S kan du få för 4.5k, absolut inte småpotatis men betydligt lägre än 10k. Lär säljas ännu billigare nästa fredag då det är Black Friday.

Känns som att det är mycket antaganden i alla negativ kritik..

Utöver att det är baserat i Half-Life universumet, gissningsvis har något med Alyx att göra, har stöd för VR och att vi kommer få mer information på Torsdag så vet vi ingenting.

Vart vet vi att det är ett endast VR spel? Finns spel som tillåter båda spelsätten.

Sen dom som är väldigt negativa till att det är ett VR spel har nog ingen till bristfällig erfarenhet av VR. Tro mig, det finns inget "vanligt" spel som kan återge samma upplevelse som ett bra VR spel, det går inte ens att jämföra.

Skrivet av Mutumba:

Finns en risk för att det blir Epic: https://gematsu.com/2019/10/death-stranding-coming-to-pc-in-e... tydligen samma publisher som lade Control hos Epic.

Annars är det goda nyheter såklart! PC versionen kommer troligen bli den bästa versionen, med högre framerate, moddar och kanske något mer. Dessvärre vet jag inte om jag kommer ha tålamod att vänta så kanske blir en dubbel-dip.. Spänd på recensionerna nu på fredag!

Om det nu blir Epic exklusivt så blir det max i 30 dagar med Steams nya avtal mot utgivare, eller ja om dom nu någonsin planerar att släppa det på Steam dvs.

Skrivet av eld:

dicky needles!

Cheeki Breeki!

Skrivet av Gandy:

Alla får de gamla dlc allt innan Shadowkeep blir free2play

Tyvärr inte, Forsaken måste köpas separat för 25 dollar Inte tillgängligt genom steam förens spelet gott live dock, var något strul med Activision och rättigheter.

Om jag nu inte missförstått deras tidigare information då, vi ser väl vid 19!

Skrivet av Gen:

Köpt, förladdat och klart! Tror servrarna blir tillgängliga kl 18 idag.

Ser ut att bli 19!

Skrivet av Mutumba:

Hittade en bra deal för originalspelet till PC så har precis startat igång, kört några timmar. Känns som att det finns en del att upptäcka så inga problem att expansionen inte finns till PC ännu.

Jo tack, själv har man 200+ timmar i det och har inte sett och gjort allt ännu! Finns galet mycket content i det, mycket är byggt kring grind men tur nog är grinden rolig!

Sista bilden alltså

Låter bara mer och mer intressant!

Skrivet av anon_319742:

Eller ännu mer sannolikt är att de inte vill göra sin "nylansering" bara 4 dagar ifrån årets kanske tyngsta spelsläpp (Borderlands 3) som dessutom ligger inom samma genre.

Juste, helt glömt att det kommer då. I min värld så släppts det inte förens 6 månader senare

Nästan som att dom inte ville släppa det just när open betan för COD: Modern Warfare är igång och skjuter på releasen tills den är slut...

Skrivet av Commander_Eggi:

Och recensionsbombningen har redan börjat på steam av arga folk.
Redan gått ner till very positive istället för overwhelming positive.

Jag hade hoppats på en 2 månaders skillnad eller något, iallafall fram till jul, synd att de inte blev så.
Men jag kommer köpa det i vilket fall som!

Ja blir ett garanterat köp för mig, älskar originalet!

Men Japanska utvecklare är i överlag magiskt dåliga på att utveckla spel för PC så hellre att dom tar tid på sig och gör det rätt än att det blir ett clusterfuck som vid releasen av originalet, även om det också kom ut långt efter konsolreleasen..

Skrivet av Dudinkalv:

...har hunnit tröttna tills dess och kommer troligtvis inte att köpa det p.g.a den sena releasen. Gäller för min egen del iaf.
Riktigt dåligt move av Capcom.

Hur ska man hinna tröttna på något man inte kan spela? Men ja, nog hade jag föredragit att få det samtidigt som konsolerna.

Well sh*t... Nåja, den som väntar på något gott.