Inlägg av Tarax

Inlägg som Tarax har skrivit i forumet

Helt ärligt, mitt val är lite udda. men för mig Space engineers. Speciellt efter patchen som kom ikväll med första "procedurally generated world" fasen med random asteroider och spelare skapta skepp och baser. Spelet har växt väldigt bra och mycket sedan januari

Ni är ju roliga...

Kiefer Sutherland Utan tvekan...

Han är grym på att spela hjälte. Han har attityden och allt som krävs. han kanske inte är lik. Men vem bryr sig. Han kan hantera vapen bra som fan. Bara se på 24 lol... ;P

Oh... Fan också!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Det ser ut som om jag glömde ändra min inledning till mitt förra inlägg :$:O...

(jag har nu rättat till det, med kursiv stil)

Jag tycker du gjorde rätt i att ge det en tvåa, även om jag minst skulle ha velat se en trea på spelet (det är det värt, enligt mig). Kanske till och med en fyra Eftersom jag tycker att spelets "game-flow" kör över buggarna helt ;).

Divinity 2 ego draconis är buggigt nu, ja. Men efter att ha testat denna patch som jag snackade om, så är dom på en god väg att rätta till felen hehe. 8)

Tja!
Detta var väldigt bra skrivet!
Jag håller med dig helt när du säger att spelet är buggigt. Men som du sa, quote: "Ju fler timmar man investerar i Rivellon, desto större blir lusten att fortsätta". Och det kan man lungt ta att säga. Spelet är faktiskt ganska bra ändå, tråts buggarna he he.

Jag läste runt lite på divinity2 forum och fann (Inget officellt men det lutar åt detta håll) att den första utgåvan som kom till EU i November var väldigt buggig, för att EU skulle agera som "beta" testare/bug jägare.

Så att utvecklarna kunde fixa dem till US/Världs utgåvan som kom I förra veckan typ. Och med den utgåvan så skulle EU patchas. (både smart och dumt om du frågar mig)

Nu i veckan (2 dagar sedan typ) så kom en ganska stor patch (ca350MB/600MB/1Gb, beroende på vilken utgåva man har) som fixar många av dessa buggar.

Jag har Inga patch notes, men grafiken flyter på mycket bättre här, samt animationerna. Nytt "targeting" system finns nu som förenklar det för den som är sugen att använda pil och båge. Nu skjuts pilarna faktiskt iväg dit du siktar ha ha, du måste inte låsa något längre.

Jag har det både på PC (lånat och crackat) och på Xbox360 (köpt). 360 patchen har inte kommigt än (kommer I slutet av veckan kanske, MS skall se igenom den först) men till PC är det bara till att ladda den via hemsidan eller deras Patch program som följer med spelet.

Så detta är värt att köpa om ni frågar mig! ... Speciellt för alla som gillar att flyga omkrig som en drake hehe.

Jo men spelet äger. När man väl kommit igång så är det väldigt underhållande faktiskt. Mycket roligare, samt mer action än i dragon age tycker jag. Även om dragon age kanske är bättre på vissa ställen.

Anledningen (tror jag) till att det är lite buggat nu är för att det bara finns I EU atm. Med andra ord det vi har I EU, är typ spelets "Beta". Dom har ”utnyttjat” oss för att göra spelet bättre till den ”riktiga” releasen. Så det kommer bli bättre givet vis.

Internationellt så släpps det ju inte förens mellan 10-20 januari. Vad jag har läst så kommer en del av dessa buggar fixas med en patch som släpps samtidigt. Dom hade nog ett nytt "targeting" system med i den patchen med, vilket kan behövas (eller lite mer polerat i alla fall).

Jag rekommenderar i alla fall detta till alla som gillar RGP & action spel. 4 / 5 från mig ! (kanske 4½/5 när buggarna är fixade)

Eftersom jag pratar typ likadant så måste jag säga att han är från halland. Det måste vara halländska han pratar.
Mer specifikt Halmstad kanske.

Motivering: Jag må inte ha ett PS3, men det vore en fin julklapp till en av mina polare skulle jag tro. Får jag spelet, packar jag ner det i ett litet paket, och Violá julen är räddad.

Nä nu måste man ju vinna, det var ett tag sedan sist är jag rädd.

End wars är ett coolt spel, med riktig röststyrning på köpet.
Så det skulle passa fint till mitt 360.

Jag håller tummarna för mig, samt alla andra som är med i tävlingen. Lycka till ! och må dem bästa Krigsherrarna vinna!

Hmm, jag har lirat SOTS plus den förra expantionen förut, det var ganska kul faktiskt ... var ett tag sedan man lirade det dock. Så man får väll testa detta med då

Tjenare där !

Jag undrar om någon av er kan komma in på soase hemsida ? ( [www.sinsofasolarempire.com] / [www.stardock.com] )

jag har försökt komma in dit dem senaste 3 dagarna men ingen tur. kan inte äns köra en Tracert på CMD ...
Jag kommer åt allt annat på nätet. Jag har inte hittat någon sida som säger att den är nere ...
Detta hindrar mig också från att lira online på soase, eftersom jag då inte kommer åt deras server.

Jag skulle uppskatta om någon annan kunde titta till sidorna tack ! :evil:

ha det bra och glad påsk ! 8)

Mitt 360 gick sönder i oktober, fick inte tillbaka det på 6 veckor, och då hade jag bara haft det i ½ år.
Det var så kul att vänta (inte) ... fick ringa 5 gånger ... varje gång sa dem att det skulle skickas iväg nästa arbetsdag ... jo visst ... 5 gången så skyllde dem på att det var svårt att laga, men att dem lyckats till slut... men ändå så fick jag bara en ny, plus 1 månad gratis på xbox live plus en ny kontroll
lol

men en fråga bara ... vad händer om det går sönder igen ?? måste jag betala då? eller vad händer?

God jul och gott nytt år !!!!!!!!!!!

Lol! ... jag har sett fram imot denna expantion väldigt länge, och nu kommer det äntligen ! ^^ ... det komiska är att det kommer den 5 december, när jag fyller 18 lol ^^

laddar grafeken redan nu på test servern ;P ... gör ni det med vet jag ^^
kopiera bara eve mappen och ladda patchen i det gula fältet http://www.eve-online.com/patches/patches.asp?s=singularity

sedan så trycker ni bara på en knapp i klienten så startar den automatiskt nerladdningen av den nya grafikmotorn

Have fun ^^

Jag kan knapt vänta tills jag får tag i ett exemplar ... halo-musiken är helt klart bäst !.

Vad det än må bli så hoppas jag att spelet kommer suga....

Bara så ni vet Eve tv är nu gratis att titta på !

( taget från [http://kotaku.com/gaming/bungie/rumor-halo-4-confirmed-237828...])
BY FROZENFLAME123 AT 09/30/07 10:55 PM

Without displaying any clear spoilers i say this:

The way Halo 3 ended, Bungie and MS basically spray painted it onto our TV screens.

SEQUEL! Halo 4.

Whether or not they will release it for the 360 is another thing. Infact, I would suggest waiting for the next E3 or shortly after the release of Grand Theft Auto 4.

Perhaps in 2-3 years we shall find out. Personally, I wouldn't mind a Halo 4.

^^^^^^^^^^^
vakna liksom! det är ju självklart att MS/bungie kommer fortsätta där det slutade ... Dem känade ju för hela friden 300 miljoner $ bara första veckan (halo3) och det stiger ju hela tiden ffs!!

Skrivet av Picke:

Hur kan du vara så säker på det? Källa?

det låter nästan som om du inte vill att dem ska göra ett nytt spel som då utspelar sig efter halo 3, har jag rätt ? ....

hur som hälst så har jag flera källor, men ger dig bara en, eftersom jag inte har alla länkarna i huvudet, om du vill ha dem så kan du söka på google efter bungie - microsoft separationen, som står typ överallt nu...

http://kotaku.com/gaming/bungie/rumor-halo-4-confirmed-237828...

om dem har sakt att dem ska det, räknas det då ? (villket dem har, kanske inte medvetet dock )

det spelet kommer förmodligen inte heta halo 4 dock, eftersom man har pajjat arken, cov. och flood ... det är som dem sa "we trade one villain for another"... dem kommer hur som hällst garanterat fortsätta där dem slutade i halo 3!

Affan det är ju självklart att Halo 4 kommer !!! dem som såg slutet (det riktiga slutet), vet att det kommer ! Det nämdes också på en sida, där det ryktades nått om att bungie och microsoft kanske ska separeras.

(vänta tills eftertexten försvinner så ser ni vad jag menar)

tjo, nu har jag aktiverat mitt konto igen igår, det gick ut som gick för 2 veckor sedan eftersom jag inte hade några pengar då.

hur som hellst så har jag redan börjat att göra mina lev 4 / 3 uppdrag, som är skit kul att göra ... jag planerar nu med några rl polare att dra och pvp lite nu i helgen som btw är ännu roligare ...
började precis träna caldari battleship level 4 (2 dagar) därpå jag ska träna den till level 5(ca 30 dagar)...
som dem flästa säkert vet så kommer ju nästa expantion nu i november, med t2 bs har jag hört (med flera), med den helt sjukt snygga nya grafiken ! läste också att man inte behöver dx 10(Vista) för att kuna köra med den, minst dx9(XP) dock så kanske det blir lite snyggare om man har dx10 ^.^

det vart allt bye bye !
/Tarax00