Inlägg av skogsvilden

Inlägg som skogsvilden har skrivit i forumet

Balatro så klart, allt man förlorar är tid, all tid för bara en runda till..

Bara det inte blir ett till Kingdoms of Amalur, det var i grunden ett grymt spel men alldeles för stort projekt och hade det varit hälften så stort och mer fokuserat så..

Måste nog säga Soverign från första Mass Effect.

Är 152h timmar in i kampanjen och tycker inte jag gjort särskilt mycket utforskande utan mest gjort de sidouppdrag som jag råkat på och har kanske kommit 30% in i spelet känns det som.. Har tagit ett uppehåll i spelet nu i väntan på den beryktade expansionen, men kanske fortsätter ändå och börjar om sedan.

Komiskt nog skulle jag nog säga Elite Dangerous, det fångar känslan av rymdens enormhet och att bara sporadiskt resa runt och göra ströjobb eller resa till avlägsna platser för något ärende är ett trevligt tidsfördriv.

Har inte ens kunnat ta tag i spelet och börja då varje gång man tänkt göra det så har det kommit upp felmeddelande om att licensen inte kan verifieras eller liknande. Så det får förpassas till backlogg-berget i fjärran horisont.

Joneleth Irenicus - Baldur's Gate 2: Shadows of Amn

De gångerna man äntligen har tid och ska ge det en chans så möts man bara av inloggningserror och licens saknas, hänt de senaste 4 gångerna man tänkt ta tag i spelet..

Spelar fortfarande hellre "X-Com: Terror from the deep" när lusten faller till. Originalen håller ännu och är långt mer imponerande än de moderna förenklade versionerna!

Skrivet av LordDaimos:

Ingen som nämnt XCOM: Terror from the Deep ännu? Särskilt när de angrep de stora turistskeppen.. Ofta var det där mina omgångar slutade.. Tror aldrig jag fick se slutsekvensen i det spelet trots att jag spelat det massor i mina unga år..

https://i.redd.it/6rjonpbx6am21.png

/ LordDaimos

"When in doubt C4", Ja just turistskeppen och fraktfartygen är bland det mest frustrerande delarna av det excellenta spelet men i sin helhet så är det inte värre än resten av spelet som förövrigt vida överträffar sina moderna alster.

Provade på ett impulsinköp och smakerna tar ju helt ut varandra så det smakar ingenting. Fick en svag känning av Portello men då som sockerfri utspädd Portello, så mot förväntningarna att det skulle smaka illa så var det ju bättre med ingen smak alls.

Nyvaken innan kaffet inmundigats var kanske inte en bra idé...

Finns också tredjehands programvara som heter IRIS där man kan använda den med musfunktionalitet och ställa in blinkningar etc. som musklick, bra för rörelsehindrade personer etc. och om man vill utöka användbarheten!

Ulysses 31:

The Galaxy Rangers:

Jayce and the Wheeled Warriors:

Vissa saker var bättre förr!

Det enda intressanta de har är väl BlackThorne vid det här laget.

Tycker ändå att Crysis 2 är min favorit i serien och att det tekniskt och grafiskt håller bra än i dag, det har ju inte åldrats nämnvärt?

Deus Ex: Human Revolution

Dragon Age: Origins

Doom ,2016

Måste nog säga Elite Dangerous: Odyssey som bara kommer bli bättre med tiden.

Brukar genom spela X-Com: Terror from the deep vart annat år ungefär, de modernare varianterna kommer inte i närheten av originalet!

Arkane ska ha all heder att de vågar göra nyskapande och komplexa spel och inte bara mjölkar samma ko gång på gång, även om ett nytt spel i Dark Messiah-anda inte vore fel..