Inlägg av zelloxy

Inlägg som zelloxy har skrivit i forumet

Inte ni också. En rubrik, man blir intresserad och vill läsa det snabbt. Men icke, det är en hel youtube video. Snälla, sluta med inte med artiklar!

Förstår inte artikeln. Är det en tolkning efter att ha sett gameplay videos eller har ni faktiskt spelat en tidig alpha?

Snälla inga mer. För oss lite äldre gamers som provat de flesta spel är det inget roligt. Jag vill ha nya spel.

Ta bort funktionalitet ur spelet som någon redan köpt? Löjligt dåligt. Borde i så fall vara en opt-in-funktion.

Inte förvånad. Otroligt överhypat spel. Grafiken är bra, men inget revolutionerande. Världen känns så generisk också, händer för mycket bakom varje hörn och pedastrians är zombies.

Detta spelet påminner mig extremt mycket om Serious Sam 4 i form av grafiska val den typ av "kärlek" (eller brist på) som spelet fått under utvecklingen. Båda spelen känns som om de bara "var tvungna" att utvecklas, men ingen ville.

Jag hade stora problem med att det crashade med mitt 2070. Jag löste det genom att ställa ner AMBIENT OCCLUSION till low och sätta videominnesbegränsningen till 6GB trots att jag har 8GB, därefter slutade det crasha. Då har jag fortfarande GSYNC aktiverat, kan inte spela utan det.

Är inte detta ett lite skammfullt sätt att marknadsföra Realm Royale på ?

@Fezk: Kan inte mer än hålla med. Också varit med sedan beta och älskar spelet med långt över 3000 matcher. Grymt tråkigt då detta är mitt enda spel jag längtar till att spela när jag kommer hem efter jobbet.

@Kleptoman: skiten? jag älskar spelet. Över 4000 spelade matcher.

Bra story, bra grafik. Men gameplay var aldrig roligt i min mening. Combat var repetitivt, fanns ingen poäng med att byta taktik då det räckte med att man hittade en sak som fungerade sedan kunde du "one trick" hela spelet (läs tripwires).

Jag tror det beror på att de som spelar på PC arbetar på veckodagar.

Förstår inte vad folk gnäller på. Jag har minst 40h i spelet och klarat av spelet + i princip alla optional quests osv. Har inte haft några problem alls om man bortser från deras låsta FPS i cutscenes.

Jag förstår inte varför recensioner kommer redan till detta då det inte releases vad jag förstått innan Xbox One kommer nästa år ändå?

Spooky'um: Vinn spel!

Tävlingarna startar först den 9:e?

F*ck off facebook!

Jag tror det är någon form av e-penis-mätar-tävling att ha flest Facebook likes bland företag, löjligt.

håller med #2, facebook fuck that. dåligt initiativ!

Jag tänker då f*n inte spela detta spelet innan de löser Coop-buggen. Går fortfarande inte spela utan att spelet blir korrupt och man inte kan fortsätta en coop-campaign. Snart dags för expansion och spelet i sig är fortfarande inte spelbart. Get a grip Creative Assembly!

Mycket mycket bättre! Dock saknar jag fortfarande att kunna klicka på en bild för att få den i originalstorlek.