Inlägg av Taklagarn

Inlägg som Taklagarn har skrivit i forumet

@Arzei: På Steam-sidan för spelet står det "For the first time, the series that changed console gaming forever comes to PC with six blockbuster games in one epic experience. This bundle includes all titles in the collection that will be delivered over time, beginning now with Halo: Reach and ending with Halo 4 in 2020." Så ifall jag tolkar det rätt så bör ju alla spel vara släppta inom ett år

Skrivet av Biggles:

Undrar om det är "realtid" eller turordningsbaserat...deras tidigare spel antyder det tidigare men kan ju vara svårt i en sådan skala som rymden kräver av dom

Vad jag sett och förstått det som så ska det vara ett GSG i sann anda i realtid

Får mig att tänka på de gamla Resident Koopa och Rise of the Mushroom Kingdom flashfilmerna

Skrivet av Bennii:

Early access är ytterligare ett fenomen som jag inte riktigt förstår. Om Peter Jackson hade kommit till mig i Juni och sagt att jag kunde få se Hobbit 2 redan då för €18.99 fast utan att CGI-effekterna var färdiga och inspelningen fortfarande pågick, då hade jag, och troligtvis ni andra också, sagt nej.

Grejen med early access är ju att utvecklarna ofta låter spelarna vara med och påverka hur spelet utvecklas, man betalar för att få vara med att tycka till om spelet om man vill och förhoppningsvis om det är en bra utvecklare som lyssnar på de som köpt det så funderar de i alla fall på vad konsumenterna vill ha. Godus är ett bra exempel här, spelarna tyckte att ens följare integrerade för lite med omvärlden, så de håller på att göra om hela AIn.

Dice: Ett storspel kan få Linux att explodera

Tja, varför inte? Ett spel kan ju göra mycket, tror inte Steam hade varit särskilt stort om det hade funnits utan att Half Life 2 hade tvingat folk till att installera Steam.

Som svar för Sethernis tror jag att de mest recenserar spel som de får en recensionskod till, men jag kanske har fel?

Jag gillar vissa grejer kommer och går. De har ju sagt att det kommer finnas saker som finns kvar och saker som försvinner. I och med att saker försvinner får man ju ändå ett initiativ till att försöka klara det så fort som möjligt, så att man inte missar chansen. Tror inte heller att det är ett problem för nya spelare. Vill de läsa in sig på vad som har hänt kan man enkelt göra det på wikin och bryr de sig inte om loren så kommer de knappast bry sig om vad som har hänt på Southsun eller liknande innan. Så, heja A-net, jag tror på er!

Ah, kanon, ska kika lite på dem!
Är det någon annan som har andra förslag så får ni gärna föreslå dem också!

Köpa mikrofon för webradio

Tjo FZ,

är så att jag har varit en DJ på en webradio i 1 ½ år och har kört med mikrofonen som hör till mitt headset men är nu på jakt efter något bättre alternativ. Tänkte mig en usb-mikrofon men har ingen bra koll på vilka som är bra eller vad som är kasst. Just nu sitter jag med ett Razer Carcharias om det hjälper er något.

Taklagarn

Skrivet av phi:

Finns ingen plats för femtioelva MOBA-spel. En solklar flopp från EA.

Fast, det är ju exakt samma grej i stort alla genrer, ibland vill spelarna ha något nytt, och ibland kommer en uppstickare upp som alla blir förvånade över och vill spela ändå, just sayin'.

Bra att ta upp ämnet, vad är det som skiljer manliga och kvinnliga gamers åt? Inte något skulle jag tro...

Kunde verkligen se hur de skulle bjussa på ett halvbudget spel, men blev positivit överaskad, nu ångrar man ju lite att man inte hade köpt det från start

Oväntade spel på top 3! Tror nog vi alla hade haft en egen lista för de spelen vi gillade mest i år. Tack för detta spelår FZ!

Hoppas på ett CK II på top 3, inte för att jag tror det, men man kan ju alltid drömma...

Lite tråkigt att 4e och 5e platsen inte får något pris

Klart att man ska bli bannad ifall man utnyttjar det här och inte säger till! Fy skäms på de som gjorde det!

Skrivet av showerguy:
Skrivet av Mesmerize:
Skrivet av showerguy:

Någon som tror att det kommer floppa? Väldigt mycket betor och annat skit nu för tiden. Folk hinner tröttna innan spelet ens har släppt.

Visst nu är det ingen månadskostnad men människor kan tröttna och lägga av ändå? Har dom end content och allt som hör till eller blir det bara grind och skit PVP när man är top lvl?

Du menar att det är dåligt med betatest för att finslipa?

Nej absolut inte. Det behövs finslipning så att spelet är bra och fungerar. Men varför inte bara ha 1000 stycken personer som testar, kommer med synpunkter och allt som hör till istället för att öppna upp det för alla människor? Folket tröttnar ju! Man hinner i princip spela hela spelet och gillar man inte betan så skiter man i det.

Grejen är ju den att det har varit ett antal hundra som testat och testat spelet hela tiden innan betan ens drog igång, så betan skulle egentligen kunna ha släppts som spel, men de ville göra finslipningar på det samt att testa att balansera saker innan de släppte själva spelet, ett väldigt vist och klyftigt drag om du frågar mig.

Skrivet av StrongBad:
Skrivet av Taklagarn:
Skrivet av StrongBad:

OMG byt motor!

Du är medveten om att EU IV kommer att vara Clausewitz 2.5 va? Medan EU III är i Clausewitz 1.0...

Men, ni kan inte tänka er vilket leende det blev på mig när de annonserade det här på livestreamingen igår!

Det var sarkasm.

Nu är det ju så att det är lite halv svårt att uppfatta sarkasm på nätet vettu, särskilt utan några smileys eller liknande...

Skrivet av Redstar:

Kan man jämföra detta med civ?

Att jämföra det med Civ vore lite som att jämföra med Total War, det har vissa likheter, fast helt skillda spel!

Skrivet av StrongBad:

OMG byt motor!

Du är medveten om att EU IV kommer att vara Clausewitz 2.5 va? Medan EU III är i Clausewitz 1.0...

Men, ni kan inte tänka er vilket leende det blev på mig när de annonserade det här på livestreamingen igår!

Åh fan, man kunde ju nästan tro att det skulle komma som ett dlc annars...