Inlägg av softis

Inlägg som softis har skrivit i forumet

Skrivet av uberpwnage2.0:

Du får vänta till Juni-tråden!

Kommer ju 29e maj men det är inte mycket kvar av månaden då.

Saknar last of us 2

Om vi spöade ödet under midgards tidslinje, varför lever då zack?

gamle nintendo klassikerna Faxandu hade varit kul. Skulle även kunna tänka mig ett fast paced bubble bubble.

spännande

Här är mina frågor som en med flera hundra timmar i spelet känner skulle kunna förbättras:

- Att nyttja agenter för t.ex. discourage population ger ingen effekt på högre svårigheter då AI:n får en buff i public order så din agent kommer inte ha någon effekt. Är det något CA tänker ändra på för att inte ta bort en del av spelmekaniken?

- Vissa Minor factions har svårt att expandera. Såg detta igår kväll genom karak zifin som hade ått en av deras två start städer förlorat men byggde aldrig upp den under hela spelets gång. De hade även kunnat expandera till Skullsmasherz startposition och förena hela provinsen då den var i ruiner.

- Jag vill gärna se legendary heroes samt möjligheten att attacha de till en unit.

- Standard bearer, musician etc. Vill gärna veta om det är tänkt att implementera det snart då det är en stor del av WH.

- Möjlighet att i framtiden respeca heroes/lords. Lite tråkigt när man confederatar med Brettonia och ser att leon leoncurl har 10p utspridda på allt möjligt.

- Visa traderoutes visuellt på kartan. karavaner etc. som går så kartan får lite mer liv.

De har redan nämnt på total war forumet att new content team gått vidare att arbeta på nästa del och att den kommer visas på mässan på fredag. Förutom det så skulle de även visa upp deras nya total war titel har jag för mig. Djungeln och templet bakom klockan hintar ju om Lustria.

Sämsta är att det känns som dragon age in space.

båda uttalar sig om det samma dag med 30min mellanrum. underligt.

Spelade den japanska versionen med japanska röster och där är skrattet inte anmärkningsvärt ens.

Detta är DLC men i anslutning till att detta släpps så kommer de även släppa Vlad von carstein som FLC

Skrivet av Sille:
Skrivet av pezit:
Skrivet av BeeJac:

Jag förstår verkligen inte vad som var så bra med 8an, själv tyckte jag allt i den var hel konstigt... med det sagt älskar jag 4, 7, 9an och 10an var helt okej.

Vet inte vart 8an kommer ifrån när man pratar om hyllade FF-spel. De vanliga är väl 6an, 7an och 9an som anses vara de bästa.

Jag tyckte storyn var bra i 8,+ jag gillade inte FF9 story eller stilen idet.

6an och 7an var legendariska. 8ans största problem var gameplayet. Summoning som enda sätt att göra skada på i endgame var för tråkigt. tidsödlande och allmänt tråkigt ur RPG synpunkt. . 9an var helt ok både i gameplay och story. Personligen gillar jag fantas som riktar sig till dåtid snarare än futuristiska miljöer men 7an är verkligen undantaget på hur man skapar världens bästa spelvärld. 10an hade bland den bästa karaktärs utvecklingen jag än idag sett. glädjen av att avancera en karaktär på griden lever kvar än idag.. 12an hade en av de bästa storys och miljöer jag sett men fall platt på gameplay och utveckling av sina karaktärer. Böev ju rent av onödigt att använda schackbrädan för lvl upp mot slutet för att de redan
besatte den kunskapen man egentligen önskade. 4 karaktärer istället för 3 hade gjort det roligare.

13 var bara en katastrof som egentligen var snyggt inslagen i ny grafik. Riktig grund karaktärsutveckling och riktigt dålig story. Lightning var ju cool men vafan var det som hände egentligen?

Det var bättre förr

Hade verkligen förväntat mig mer. Karaktärs utvecklingen var inte mycket att hurra för. Max lvl 5
Gillar miljöerna och storyn men det är bara för mycket text. Strids systemet med rustning är bra men det hade behövts mycket mer. 2/5

Någon som vet en svensk guild på cerberus eller någon annan EU server?

Vänta här nu
"Närmare tre miljoner Mists of Pandaria sålda"
så det är bara 3 miljoner av spelets tidigare prenumeranter+återkommande/nya spelare som köpt MoP...

Plockade upp mass effect serien för några veckor sedan och håller just nu på att ta mig igenom 2an. Helt klart fantastiska spel med en bra story. Däremot fick jag känslan efter att ha läst denna recension att shepard kommer att dö i slutet av 3an.... no spoilers!

Challenge accepted

köpte det förra året på japanska. lätt värt det. aldrig någonsin längtat efter ett "sms" så mycket i ett spel som detta

Portningen till engelska blev ju katastrofal. alla röster gjorde sig mycket bättre på japanska. t.ex http://www.youtube.com/watch?v=ewTryUwRnlU

Känns som sånt som är standard för att folk ens ska stanna kvar. kommer det nå riktigt end game?