Inlägg av LupX

Inlägg som LupX har skrivit i forumet

Jag har en hatkärlek till dessa belöningar. Mest för att det påminner om hur djupt primitivt rotat människans samlarbeteende är och att det ta mig tusan är svårt att se förbi detta åtminstone för mig när jag spelar.

Jag blir allt som oftast lättdistraherad när det väller in nya sidospår och samlarmöjligheter i spel och tappar fokus på huvudstoryn. Många gånger har det slutat med att jag tröttnat på spelet och inte ens spelat klart kampanjen eller tar tag i den flera år senare.
Men så kanske man har någon odiagnosticerad bokstavskombination, vad vet jag, hehe.

Ett spel som jag gav mig tusan på att få platinum på var Horizon: Zero Dawn. Tycker de hade ett bra upplägg och att det inte var övermäktigt svårt eller baserades på tortyrliknande grinding heller.

Någon som har pejl på vilken tid på dygnet gratissläppen blir tillgängliga i vårt avlånga land?

Det blev DayZ och South Park:FBH. Har efter x antal reor äntligen kommit till insikt att jag spelar ut endast en bråkdel av det jag fyndat. Vuxenpoäng ftw...

Bästa minnet, byggde upp en gård och fet gruva med brorsan på en publik server. Sen samlade vi in material för hand och färgade ull-block och byggde en riktigt fet pixel-art föreställandes vault boy efter en mall man knåpade ihop i Photoshop. ... Tog ca en vecka med allt grind.

Skrivet av FejkFejksson:

Istället för mikrotransaktioner så säljer dom dyrt irl-skräp

Dyrt och dyrt... Nu kan jag inte svara för kvalitén på deras kläder och pryttlar. Men en t-shirt för 20,90€ med tryck på är väl inte så fasligt dyrt jämfört med en "jag var där-t-shirt" från en konsert för 500-600 riksdaler eller från något fancy pancy märke i någon hipp butik på stan. Jämför man med enkla vita/svarta/marinblå t-skjortor från storköpen eller Gekås så är det klart att det är dyrt. Allting är ju relativt.

Vad som suger hårt dock är att de använder sig av UPS som bud... Så man tvingas sitta och vakta postfacket i svalen så att de inte kan ljuga om att de minsann ringt på och ingen var hemma. Eller behöva köra genom halva stan till en lurigt industriområde för att leta reda på deras enda utlämningsställe som har öppet mellan 08:30-08:32 varannan tisdag och var tredje fredag.

Sedan man var en tonåring med moppefjun, fotsvett och pizzanylle har det lirats Anno. Blivit helt begeistrad av samtliga utgåvor förutom 2205 som jag märkligt nog aldrig köpte.

Betan av 1800 var mycket trevlig, multiplayer funkade riktigt väl så det blev direkt ett köp. Kommer sitta och finslipa produktionskedjor och trolla medspelare med plötsliga mindre trevliga diplomatiska utfall i timtals!

Tips, om du har 100 uplay-poäng så kan du lösa in en rabattkod på 20% i onlinebutiken och spara en kebabpizza.

BF2 Strike at Karkand. En gammal pärla som man nostalgiskt tänker tillbaka till. Satt och nötade den på internetcafé när man hade dagpermis under värnplikten. Ibland smet man direkt från regementet med flottans uniform på 😁

Jag såg nyligen klart första säsongen av serien Dark på Netflix. Det är en tyskproducerad serie som handlar om invånarna i staden Winden där det cirkulerar märkliga försvinnanden av personer i anslutning till ett kärnkraftverk. Kring det hela är det en konstant mystik och övernaturliga händelser.

Serien är en Netflix Original. För närvarande ligger den på 8,6/10 på IMDb. Personligen tycker jag det är uppskattat att det släpps serier som inte enbart är engelskspråkiga på flixen.

Dark @IMDb

Syftet med den här tråden är att försöka ta pulsen på hur preppade vi är på FZ.
1. Har ni läst broshyren eller på annat sätt tagit del av informationen?
Svar ja, gav inte mycket info att hänga i granen. Köp en överlevnadsbok och läs på dasset istället.
2. Hur väl förbered är din egen och dina näras hemberedskap vid en eventuell kris?
Bor själv, är väl tyvärr inte helt samkoordinerad med syskonen som bor i närheten.

Klarar du och dina nära er en vecka utan (se broshyren):
A) Mat - Har bunkrat upp med överblivet blötfoder från diverse övningar inom hemvärnet som räcker minst en vecka. Har utöver det en del konserver och torrvaror i skafferiet.
B) Vatten - Sämre med detta tyvärr. Har dunkar att fylla, men saknar klortabletter och kolfilter. Har kännedom om naturliga källor i närområdet med någorlunda tjänligt vatten. Kokmöjlighet finns åtminstone.
C) Värme - Får knäcka upp parketten och ta med som virke till att börja med. Annars så finns det sovsäckar och tält. Torra grankvistar och ris finns det i skogen. Elddon och bränsleköket följer tryggt med.
D) Kommunikation - Har ingen radio tyvärr.
E) Övrigt - Om skiten träffar fläkten med invasion eller proxykrig så blir det bara att masa sig till sin hemvärnsgrupp och hoppas på det bästa. Sen en ganska viktig detalj om du äger en bil är att alltid hålla den fulltankad. Då finns det goda chanser att förflytta sig snabbt från riskområdet utan att behöva slåss om de sista dropparna på macken.

Gällande Power Armour Edition så kommer svenska butiker få mer info senare i veckan.

Fasen vad tråkigt. Följt hans stream i flera år. Det blir lite utav ett tomrum med hans professionella kritiska blick och välgjorda reviews av spel.

Fuck cancer helt enkelt. 34 bast är ingen ålder. Även om man själv vid 33 börjar känna sig lite schleten :).

Knåpade litegrann i Gimp för en jämförelse av borden.

@NamiC: Svår fråga! Världen är öppen och stor, ja. Men om du enbart följer huvudstoryn så blir resan hyfsat linjär ändå. Spelet är fyllt av lootande både för material, trophys samt spännande lore. Men inte alls till den nivå som ex. The Witcher som du nämner.

Jag gillade storyn enormt mycket. Spelet är actionspäckat, spännande och hyfsat enkelt genomspelat. Det var dessutom sjukt lätt att få en platinum trophy jämfört med många andra ps4-spel.

Jag lider med er!

Jag har slarvat med tandläkarbesöken i 7-8 år pga total infantil tandläkarskräck. För några månader sen fick jag molande värk i en av de främre kindtänderna. Jag tänkte att det går väl över... Aningens feltänkt.
Från vagt molande till 2 veckor senare känslan av att någon kör in ett glödgat spett i huvudet så fort jag drack eller åt något som avvek +-0,1C från kroppstempererat.

Så det blev till att leta upp en tandläkare och vandra dit med tunga steg. Fick en akuttid för temporär lagning av ett stort kariesangrepp samt återbesök för en härlig rotfyllning 4 veckor senare.

Jag kom till insikt att man hade laddat upp med 8 års skräck inför dagen som till slut skulle komma. Och det yttrade sig med total ångest i tandläkarstolen, vita knogar, LP-skivor och adrenalin som pumpade så att jag satt och skakade i bilen efter besöket innan jag kunna palla köra hem.
Och all denna uppladdning totalt helt i onödan. Det gör inte ont ett skit. Det var snarare en befrielse när bedövningen slog in och den överjäkliga smärtan klingade av.

I morse var det dags för rotfyllningen (efter att skjutit fram tiden pga förkylning och skit).
Det var lite motigt, men jag tog den värsta smällen förra besöket och lyckades komma till någon mental ro denna gången. Det enda som kändes var ena sprutan som de trycker upp i gommen, mmm brosk...

Trots allt... Det som faktiskt sved mest var notan.
4700:- efter rabatter och högkostnadsskydd för en röten gadd.

Innebär det att man kan spela online igen utan att springa omkring med dildo stickandes ur huvudet, bli penetrerad av en julgran eller massakrerad av horisontella rotorblad från vindkraftverk i framtiden, tro?

Snyltar gärna till mig en nyckel för ps4!

Och äntligen två nya factions till Gwent-kortleken!

31... pungen börjar hänga, skägget växer vilt och det börjar bli ballt att få visa leg på bolaget igen.

Skrivet av Incal:
Skrivet av trashlight:
Skrivet av Propy:
Skrivet av powerbuoy:

Verkar som att det inte stämmer: http://steamed.kotaku.com/spintires-steam-clusterfuck-explain...

"So, to recap: Spintires started crashing, people jumped to conclusions involving subterfuge and sabotage, the game got yanked from Steam (probably a good thing, for now), and then both the programmer and publisher came out and debunked the whole thing, saying it emerged from a bug in one of Spintires’ anti-piracy fail-safes."

Och hur vet du att det är detta som är sant?

Och hur vet du att det publishern och utvecklaren säger är falskt?

Och hur vet jag att världen faktiskt existerar även nör jag blundar. Allt kanske är en illusion. Inget är 100% säkert men när man uppnår en viss grad av sannolikhet att något är sant så väljer man ju att tro på det.
Jag tror på Kotaku-artikeln.

Är det inte bättre att veta än att tro? Även om det du tror på med sannolikhet är 99,9% korrekt så återstår 0,1% med information som skulle kunna omkullkasta teorin... Sjukt osannolikt, sant. Men inte omöjligt. Bara för att skapa lite galna siffror liksom.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Metodfel

Oj! 10 år gammalt konto och första inlägget i år! Grattis!

Om vi säger såhär. Ett episkt barnspel (och mycket väl för vuxna) som heter Ratchet and Clank kommer exklusivt till PS4 i april. Samtliga äldre spel inom R&C-franschisen håller mycket hög kvalitet!