Inlägg av cmiller

Inlägg som cmiller har skrivit i forumet

1

ja vill ja vill ja vill.

Conan & Warhammer Relese

Nån som vet om det finns några fasta relese datum på dessa två spel... O vilket rekomenderar ni i sådana fall..

Fan nu e jag lite seg med o skriva i detta ämne.. men jag e riktigt sugen på liret... Finns de o köpa.. kommer de nått nytt?? Finns de redan?? Älskar grafiken o allt hur de ser ut.. Har lirat Lineage innan Wow som jag kör nu... Lineage äger grafiken medans Wow e ett barnspel.... Har kikat lite snabbt på AIONS hemsida utan att hitta någon kpa knapp eller release datum.. Går de o skaffa nu.....

mm... funkar nu... fick ladda hem en annan drivrutin först på razers hemsida o sedan lägga in programet till musen igen så funka de )

Musen laggar typ????????? Hänger inte med när man svänger o så???

Tackar... Men löste mitt 2 dagars bekymmer nyss... Sökte på steam full på google, då hitta ja en fil på ca 720 MB. Med den gick de fint... Men nu kommer nästa problem.. Min Razor Copperhead data mus e svin seg fast jag har installerat nya uppdateringar?? Nån som vet va de kan vara??

Ps. Fan vilken bra sida, har aldrig trott på Forum.. O tack för ett snabbt svar.

Kan inte installera STEAM på VISTA? HJÄLP FORT TACK!!!!

Jag har laddat hem filen "steam install" från steampowered.com den e 82 KB. Men när jag dubbelklickar på den för att installera så kommer följande ruta upp "rutan heter Windows Installer"
I rutan står de "Installationspaketet kunde inte öppnas. Kontakta programvaruförsäljaren för att bekräfta att det är ett giltigt paket för Windows Installer.

Jag har nyss installerat Vista och uppdaterat allt med win uppdate..

Snälla hjälp mig nån??????

1