Inlägg av Detekt

Inlägg som Detekt har skrivit i forumet

Vad mer blir det? Annat utseende? Mer förvaring? Samma pris som slim?

Jobbigt. Jag tänkte slå till på en Slim i mellandagarna men blev lite osäker nu…hur ska man tänka?

Har kikat runt i butiker i Stockholm för att titta på den nya slimen irl men ingen butik har den framme trots att kartongerna finns där. Sony måste ha hotat butikerna med att inte visa upp den förrän den gamla är utsåld.

Japp, jag brände 50 timmar på Starfiled men tröttnade och sedan några veckor har jag passerat 100 timmar i Skyrim...för typ 8:e omgången eller så sen släppet 2011...

Skrivet av oldfatbaldguy:

Skivversionen verkar stå pall bra då den är en aning bredare undertill pga skivenheten. Har inte sett hur den den digitala versionen uppför sig men den är ju då en aning smalare undertill. Har man inte barn eller husdjur som springer avigt och rätt så tror jag knappast man behöver stället. Känns spontant även en aning sniket av Sony att inte inkludera det till de nya enheterna, särskilt som man ofta saluför enheten som att den ska stå upp.

Här är en som testat med skivläsaren och det funkar bra.

https://www.youtube.com/watch?v=-gIEIokPux8

Skrivet av lonian:

https://youtu.be/2LAxGd8KSJ4?si=ZJC7d5QOkp7MCruO

10:22

Jasså det är sååå Digital versionen står horisontellt. Snacka om märkligt. 😆

Det är inte ens snyggt men enligt recensioner så står den bra utan stöd.

Enormt svårt beslut. Är ju betydligt dyrare än den gamla, skiljer ju 2 300 kr med läsare…

5 400 för ps5 är ju bra men rätt värdelöst när man inväntar slimmen…

50 timmar Starfield skickade mig tillbaka till Skyrim som jag nu för 10:e omgången eller liknande spelat +100 timmar. Så kan det gå...

Detta skulle vara kanon. Den enda anledningen jag kan komma på för att ha en pc är just möjligheten att spela wow.

Jag antar att man kan spela Vanilla, TBC och Lich King separat några år framövet?

Hmm, jag kanske skulle köpa en helt separat skivläsare för mina DVD- och Bluray-filmer?

2023 är så bra att Hogwarts Legacy inte ens platsar att nämnas…

Stormwind City när kyrkklockorna ringer i morgonsolen…

Skrivet av Warcraft:

Och fortfarande ingen next gen update WTF!

Xbox köper Minecraft, men gör inte en Xbox next gen update så Xbox konsolen har den bästa versionen, vad är det för fel på Microsoft ?

Jag är rätt ny på Xbox. Kan du utveckla detta, är nuvarande version dålig på Xbox?

Skrivet av SeniorGamer:

<Uppladdad bildlänk>

<Uppladdad bildlänk>

Tjusigt. Lite Alien-känsla över det…

Skrivet av SeniorGamer:

Jag föredrar min "egen" variant med helsvarta sidor och grön led, från dbrand. Står väldigt snyggt bredvid min Series X. Med de sidorna får man även ökad ventilation med nät även på sidorna och jag upplever nu konsolen som mer tyst och sval.

En bild eller video vore trevligt att titta på.

Skrivet av Famipan:

Den nuvarande digitala går inte att montera skivläsare på.

På nya digitala måste man montera på/av skivläsaren vilket blir en hel del jobb så inget man gör i en handvändning men kanske det inte tar så lång tid ändå och det kan ju öka värdet på den om man har möjlighet att sälja den som både slim/fysisk

Ok, då har jag missuppfattat helt. Jag trodde att en stor poäng var att de med den nuvarande digitala versionen ska kunna få möjligheten att koppla på en skivläsare. Men där ser man.

Skrivet av Famipan:

Ser inte hur det ska gå att fästa en skivläsare på digitala. Aha, kolla bloggen!!

Så den fysiska varianten är alltså samma som Digital inkl. skivläsare…
…så om man vill ha möjlighet att slippa bulan så är det bäst att köpa Digital + skivläsare då den fysiska inte kommer med tomma skal för att bli en snyggare Digital, av vad jag förstår. Inte så farligt mycket dyrare med 20 euro extra för den möjligheten.

Men vertikalt ställ för 30 euro är ondska. Tror vi kommer få se en hel del videos på DIY lösningar och 3D-prints framöver. Att ha PS5 vertikalt ståendes mitt bakom tv:n LG C1:s TV-ställ är det bästa life hack jag kommit på på sistone.

Och jag ogillade de glansiga övre skalen på första PS4 modellen. Senare blev det ju matta skal innan Slim släpptes. Hoppas de tjänar bra på tillbehören så att de kan sänka spelpriserna /s. Men miljövänligt är det inte med plast.


Största frågetecknet nu är huruvida det är die shrink på APU:n med mindre nanometer och lägre PSU watt. Lägre strömförbrukning d v s

Går det verkligen att skaffa nya slim digitala varianten och köpa en lös skivläsare som man kopplar in enbart när den behövs? Jag trodde att det bara går att koppla skivläsaren till den NUVARANDE digitala varianten, eller? Annars är det ju ett intressant alternativ att köpa den digitala för en snyggare maskin och bara koppla in skivläsaren när man kollar en film eller nåt.

Verkligen lycka till. Håller tummarna för att båten inte sjunker...

Alltså, detta märks. Jag kan lätt spela 5 timmar en kväll, men det är inte World of Warcraft- eller Skyrimroligt för det. Spelet är ok men det liksom saknas nåt och det tar helt enkelt tid att spela det…