Inlägg av Detekt

Inlägg som Detekt har skrivit i forumet

Ja, jag har en Series S som jag har väldigt kul med. När jag packar ner den för resor så känns det som att man vill trycka ihop den och förvandla den till en bärbar. Steget känns så litet…

Japp, blir att spela ut ettan i sommar. Köpte det nyss för 41 kr med alla dlc på MS Store…

Skrivet av Soulless:

KCD är mitt sommarspel, har ägt det ett bra tag men aldrig lirat. Blir nu i sommar, när tiden finns

Samma här. Blir sommarspelet.

Köpte nyss Kingdom Come med alla DLC för 41 kr på Store. Kanske Game Pass hjälpte till men det var ju ett brutalt fynd.

Detta var ju fantastiskt intressanta nyheter. Hoppas på Classic också.

Jag har råd men har inte köpt ett spel till fullpris på många år. Jag betalade mer än villigt drygt 5 000 kr totalt sett över åren för World of Warcraft, men som priserna ser ut nu är det inte prisvärt. Jag har istället köpt en fin portfölj med cirka 20 äldre spel där inget spel kostade över 100 kr. Helt rätt satsat!

Priserna behöver sänkas markant.

Innebär detta släpp att det inte går att spela Azeroth den klassiska versionen längre?

Skrivet av Devan:

EvilVR – Resident Evil 1 Remake

BREAKING: A real leaked banner for the RE1 Remake was snagged before it got taken down from the cloud drive. Looks like they'll be launching this project before RE9.

https://pbs.twimg.com/media/GKBV_6AXEAA1g6_?format=jpg&name=s...

https://twitter.com/EvilVR/status/1774512819926429936

Hmm, vad är skämtet i detta?

En brutalt fördelaktig tjänst. Har faktiskt lagt överlägset mest tid på GP-spel på min S och till och med köpt loss några favoriter för en löjligt billig slant. Och jag tar bara en månad hit och dit när jag vet att jag har tid att spela. Hoppas det fortsätter så. Fler storspel säger man ju inte nej till… 😉

Skrivet av WarpGuN:

Gött kan man kötta R3 (tyckte det verkade för kort för att köpa)
Return to Grace verkar mysigt också

R2 har jag spelat igenom ett par gånger nu. Riktigt bra. Hoppas på nåt liknande med R3.

Funderar på att köpa min första med Oled. Är det värt det med en ny variant på gång? Vilka spel måste jag bara ha? Kan man spela WoW på den? 😉

Ett gratis spel på 12GB? Bara att tacka…

Kanonspel som finns på Game Pass. självklart att testa. Spelar i samma liga som Alien Isolation och Amnesia The Bunker.

Jaha, medans vi väntar på prissänkning så undrar jag om det finns nåt tidigare POP-spel för en billig penning på Ps5 eller Xbox?

Det jag undrar över som numera både har Ps5 och Xbox är hur dåligt batteristatusen visas.

PS5 sjunker till en av tre pinnar snabbt men jag kan spela vidare många fler timmar så där behövs det fixas. Konstigt att detta inte har gjorts. Det går alltså inte att lita på batteristatusen.

Likadant med Xbox fast nästan tvärtom. Här är det ju AA-batterier men det finns tyvärr inget som meddelar att jag bör byta och jag har flera gånger inte fattat att batterierna är slut utan trott att det var glapp i bluetoothen eller nåt.

1. Kim Kardashian: The Reality Check.

Skrivet av DieZe:

Ja och nej. Classic era servrar finns (alltså permanenta vanilla servrar) men inga era servrar (permanenta för tbc eller wotlk). Wotllk går vidare till cata precis som tbc gick vidare till wotlk. Så vill man lira TBC eller Wotlk så är det privat servrar som gäller. Det är synd att de aldrig körde era servrar för tbc och inte heller gör det för Wotlk för dem som vill fortsätta lira de expansionerna eller som i framtiden vill återvända till en viss period. Tar ju delvis bort själva syftet med att göra den här classic resan. Splittad spelarbas visst men det borde alltid finnas uppe någon eller några servrar för varje expansion som re-releasats imo.

Ok, detta är ju faktiskt sanslöst. Verkar som att Classic resan är lite bortslösad.

Jag fattar inte riktigt. Innebär släppet av Cataclysm Classic att gamla Azeroth försvinner igen hos Vanilla, TBC och Lich King? Det kommer alltså inte gå att spela ursprungliga Azeroth längre? Det låter ju helt vansinnigt…

Vad mer blir det? Annat utseende? Mer förvaring? Samma pris som slim?

Jobbigt. Jag tänkte slå till på en Slim i mellandagarna men blev lite osäker nu…hur ska man tänka?

Har kikat runt i butiker i Stockholm för att titta på den nya slimen irl men ingen butik har den framme trots att kartongerna finns där. Sony måste ha hotat butikerna med att inte visa upp den förrän den gamla är utsåld.