Inlägg av anon3341

Inlägg som anon3341 har skrivit i forumet

Film - Epic Mickey bygger på skevt Disneyland

Det gör ont i den stackars lilla plånboken om man ska köpa ett Wii enbart för detta spel även om jag tycker det ser grymt mysigt ut.

Komiskt att Mona Stalin(Sahlin) och Jimmie Åkesson tillhör samma kärleksträd numera. Den ena vill förvandla vårt vackra land till nåt som skapar fler Lasermän och den andra får ta lika mycket skit som en uteliggare på Östermalm. Det är ett sjukt land vi lever i. Om man är helsvensk så har man en gnutta rasistiska fördomar men man mörklägger det för att på nåt sett försöka bevisa för världen att vi har slutat med slavhandel och pannmätning. Sverige skulle bli ett bättre land utan islam och det vet ni själva. Tack för mig.

James Bond 007: Blood Stone

Tråkigt. Det som såg så lovande ut.

Animationerna var väldigt stela och träffarna såg ut som att man slog i luften. Jag håller mig nog till WoW.

Var där idag... Blev ganska besviken att Nintendo inte hade 3DS att visa upp men nya Donkey Kong var dock en höjdare.

Luktar lite media-våldtäkt a la George Lucas ifrån Marvel. Är det Disneys förtjänst?

Skrivet av Pumpa:

Lika bra om det ska hinna bli klart till år 2025, iof går ju jorden under 2012 men men

Har lite svårt att tro på det där med jordens undergång 2012. Alla trodde ju att all elektronik skulle dö 2000 men inget hände... Själv skulle jag tycka att det vore skönt om det tex kom en Zombie-epidemi så kvinnor slutade bete sig som nån form av svårköpt produkt som bara sitter och visar upp sig själva och sitt liv genom Facebook eller på en blogg.

Skrivet av weizenbier:

jag är också ett zombie freak och walking dead serien verkar ju grymt bra! såg första avsnittet och blev ordenligt taggad på följa vice sheriffen i jakten på hans familj

Angående att det har varit för mycket relaterade zombies dem senaste åren så kan jag ICKE hålla med, visst så har det släppts ett antal dåliga "zombie" filmer och "zombie" spel, men inget som håller en sorts klass och kvalite som vi zombie freaks utkräver, och inte heller kan man lita på gamla käre guden av zombies - George romero som inte gjort en vettig zombie film sen day of the dead som inte heller var speciellt bra

Resident evil filmerna handlar ju inte ens om zombies utan om en häxa vid namn Alice(?) som har superkrafter och kan alla kampsporter som finns i världen..

Ge oss mer zombie filmer och spel i kvalite klassen A istället för tillverka massor av skräp i kvalite klassen B och C

Skulle precis säga samma sak men jag håller inte med om att Day of The Dead var en dålig film. Bub är ju allas favorit Jag tycker att The Walking Dead-pilotavsnitteten var grymt bra förutom

den lilla flickan i början

som inte riktigt passade in. Lucio Fulci gjorde ju några bra filmer på 70-80-talet men han dog ju sen. The Beyond och Zombi 2 är riktigt bra

Grattis, Själv fyller man 30 om lite drygt ett halvår

Battlefield 1042: Murder, Rape and Vikings haha

Nya NBA Jam kommer äga.. förhoppningsvis

Längtar

Jag har en bild på en pumpa som jag gjorde förra året som var ett horde-märke men jag antar att jag behöver göra en 2010 för att vara med och tälva

Bra reklam för spelet Var det inte det här spelet som dom drev om i South Park?

Ice Cube är en bra skådis när det gäller Action och In The Hood-filmer. Kolla tex Three Kings och Boyz n the Hood men när han ska göra barnfilmer a la Are We There Yet då skiter det sig.

Visste inte att det fanns en svensk spelmässa. Först detta och sen Scifi-mässan. Kanon

Skrivet av jonne_man:
Skrivet av nekered:

Man delar ut runor i skill-trädet och förbättrar därmed den skill man sätter runan på. Oj vilket rollspel, det är så man häpnar. Enkelt och smidigt, ja men inte speciellt insättande. Själv skulle jag tröttna efter 20 min spel då jag älskar att tweaka och mixtra med både det ena och andra. Det är detta som de har i D1 och D2 men det kanske inte du visste eftersom att du frågade...

Tönt kalss. Ja alltså det var lite skämtsamt svar på din munk diss. Smaken som baken

lol ja för oj vad mycket valfrihet man hade att spendera sina stats i diablo 1 och 2 om man inte ville gimpa sin gubbe - INTE

Diablo 3 har
Runor: Barbarens "throw" skill tex kan ju vara både CC, aoe, eller nuke. Så det gör ju inte bara en skill bättre utan ändrar ju helt en skill.

Skill system

Ett simpelt men ändock ett crafting system vilket inte diablo 2 hade.

PvP arena

Kanske mer?

Och vad är det ända som saknast? Jo stats.

Och du menar att dessa skillnader gör att spelserien gått från rpg till arkad. Intressant åsikt då jag har precis motsatt åsikt.

Citat:

Quest markeras med utropstecken precis som i WoW. I D2 så var det en Pratbubbla med ett utropstecken.

Innan trodde jag faktiskt att du var seriös men nu inser jag att du bara trollar.

Jag måste bara säga att jag blev "verkligen" förvånad att du är så respektlös att du fortsätter trots att jag sa att jag inte ville snacka mer med dig så jag undrar vem som är trollet här? Du kan inte acceptera att ett flaggskepp kan sjunka trots sina makalösa seglatser och jag tycker du är en riktig sorglig typ som inte kan skilja på fantasi och verklighet. Lägg ner nu innan nån får sitt konto spärrat.

Bra saker med D3:
Munk-klassen som även fanns i den inofficiella Hellfire expansionen i ettan.
Michael Gough som Deckard Cain om dom inte tagit bort honom också.
Samma perspektiv.. Finns det nåt mer? Fill in the blanks...

Dåliga saker med D3:
Quest markeras med utropstecken precis som i WoW. I D2 så var det en Pratbubbla med ett utropstecken.
En del abilities är identiska med WoW tex Fan of Knives.
En arena som liknar Blade's Edge Mountain-arenan i WoW.
Ingen Tristram-musik. Matt Uelmen lämnade Blizzard 2009.

Summan av kardimumman är att Activision vill göra D3 till en WoW-klon.

Skrivet av jonne_man:
Skrivet av Katten_Gustaf:
Skrivet av jonne_man:
Skrivet av Katten_Gustaf:

Detta var inte riktat till dig men som dom säger där ett troll bor, bor oftast fler. Star Wars 1,2,3 eller 4,5,6 som dom kallas idag var dom bästa filmerna och unika. The Phantom Menace, Attack of The Clones och Revenge of The Sith kändes inte lika unika och kan jämföras med typ StarCraft 2. Man har sett det förut liksom. Om du har ett par fungerande ögon så kan du även se att det såkallade "Trackrecord" var inte mitt påfund.

Men skärp dig jämför du starwars 1,2,3 med starcraft 2?

SC2 är RTS(micro/macro) i nästan perfektion. Väl polerat, balanserat, intressanta spelstilar. Det är inget casual över MP i sc2 (som det handlar om i mitt tycke) MPn är sjukt hardcore i sc2. Är du dålig får du så mycket pisk och det handlar så mycket om hur bra du är. Spelet belönar dig som spelare otroligt mycket.

star wars 1,2,3 (dem nya) är ju skit filmer. Jag skrattade när lukes mamma dog i sista filmen så flottigt och kliché det var.

Skillnaden är att sc2 har tagit allt som i bra i RTS och fulländat det. Starwars 1,2,3 är raka motsatsen till detta, ett koncept, uruselt genomfört för att tjäna pengar.

Och det var inte konceptet med Starcraft 2 eller? Tror du ärligt talat att Activision(som har köpt upp större delen av Blizzard) bryr sig om vad fansen vill ha? Dom tänker enbart pengar precis som när George Lucas gjorde Star wars 1, 2 och 3 men men. Smaken är som baken. Jag tyckte Starcraft 2 var lika dåligt. Spelet fick ju liksom inte en femma utan en fyra och det var dessutom av personer som gillar RTS. Jag är mer för RPG.

Va? Vadå inte en femma? Jag ger det lätt en femma.

Till stor del har dem lyckats ge fansen va de vill ha (visst inte helt perfekt på alla punkter som t.ex. chat). Om dem har försökt eller inte vet väl varken du eller jag, det kan vi inte uttala oss om. Eller du kanske jobbar där och vet mer än jag? Lyckats har dem i alla fall så vem fan bryr sig om de försökt eller inte?

Om du sedan inte gillar RTS har ju inget med saken att göra. Men jag som inbiten RTS spelare kan då berätta för dig att SC2 är det mest välbalanserade, djupa, välpolerade och utmanande RTSet jag spelat på väldigt länge. Sen skiter jag fullkomligt i om det är baserat på ett gammalt "ip". RTS spelar man inte för att uppleva nya världar, miljöer eller intressanta karaktärer (som i RPG). Nej allt hänger på strategin och här lyckas SC2.

Finns så många RTS spel som släppts de senaste 10 åren som har krystat fram nya världar eller nya spelmekaniker bara för att "komma med något nytt" som varit värdelösa på alla andra punkter. Dålig balans, dålig matchmaking, buggigt, dålig kontroll osv. Har många i åtanke här men kan inte ens förmå mig att orka komma ihåg deras obetydande namn. Sen har vi ju möget till spel som är som du säger där man inte bryr sig och bara vill tjäna pengar som homm 5 och säkert kommande homm 6 jävla ubisoft eller varför inte supreme commander 2 :evil:

SC2 däremot är inte något av ovannämnda. Det bygger på sin föregångare som nog är ett av det mest spelade RTSen. Varför ändra på något? Jag ser inte poängen. Att dem ändrade så lite som dem gjorde innebar ju bara det en fet nerd rage från communityn i början.

Fan jag hade hellre haft ett nytt baldurs gate. Samma motor, samma grafik, allt samma bara en ny episk story istället för alla dessa skit RPG som kommit de senaste åren som försöker vara innovativa och intressanta men som är så tråkiga (dragon age, gothic, mfl). Hellre ett väl fungerande koncept i ny tappning än en forcerad dålig halv kopia.

Men orka... DU ger spelet en femma men MAJORITETEN ger spelet en fyra och för att förklara hur du känner för ett spel krävdes det ett A4 som ingen annan än du själv är intresserad av att läsa. Jag dunkar hellre mitt huvud emot en vägg tills jag blir medvetslös än att fortsätta snacka med dig.

Skrivet av jonne_man:
Skrivet av Katten_Gustaf:

Detta var inte riktat till dig men som dom säger där ett troll bor, bor oftast fler. Star Wars 1,2,3 eller 4,5,6 som dom kallas idag var dom bästa filmerna och unika. The Phantom Menace, Attack of The Clones och Revenge of The Sith kändes inte lika unika och kan jämföras med typ StarCraft 2. Man har sett det förut liksom. Om du har ett par fungerande ögon så kan du även se att det såkallade "Trackrecord" var inte mitt påfund.

Men skärp dig jämför du starwars 1,2,3 med starcraft 2?

SC2 är RTS(micro/macro) i nästan perfektion. Väl polerat, balanserat, intressanta spelstilar. Det är inget casual över MP i sc2 (som det handlar om i mitt tycke) MPn är sjukt hardcore i sc2. Är du dålig får du så mycket pisk och det handlar så mycket om hur bra du är. Spelet belönar dig som spelare otroligt mycket.

star wars 1,2,3 (dem nya) är ju skit filmer. Jag skrattade när lukes mamma dog i sista filmen så flottigt och kliché det var.

Skillnaden är att sc2 har tagit allt som i bra i RTS och fulländat det. Starwars 1,2,3 är raka motsatsen till detta, ett koncept, uruselt genomfört för att tjäna pengar.

Och det var inte konceptet med Starcraft 2 eller? Tror du ärligt talat att Activision(som har köpt upp större delen av Blizzard) bryr sig om vad fansen vill ha? Dom tänker enbart pengar precis som när George Lucas gjorde Star wars 1, 2 och 3 men men. Smaken är som baken. Jag tyckte Starcraft 2 var lika dåligt. Spelet fick ju liksom inte en femma utan en fyra och det var dessutom av personer som gillar RTS. Jag är mer för RPG.