Inlägg av anon3341

Inlägg som anon3341 har skrivit i forumet

She-Hulk och Zero introduceras för Marvel vs. Capcom 3

Saknar cable och många andra x-men i trean men dom kanske går att ladda ner som DLC i framtiden.

Jag ser hellre att man dödar yoda-rasen. Ewoks är så söta. Min dröm är att spela Ewok Sith i nåt framtida Star Warsspel

Det brukar ju oftast börja på en relativ intelligent nivå och sen blir det bara värre och värre. Till slut hamnar man på en så kallad sandlådenivå vare sig man vill eller inte och det är alltid så i debattsammanhang. Det är verkligen synd att sånt behöver hända men alla människor är olika. Jag ska iaf sluta diskutera politik här på FZ från och med nu.

Man blir ju lite uppmuntrad när vissa bloggar här på FZ handlar enbart om att snacka skit om SDs partimedlemmar. Jag skulle klassa det som en så kallad "giftig" politisk debatt när man yttrar sig om SD och deras okunnighet. Det kommer väcka uppmärksamhet ifrån folk som inte delar samma uppfattning.

Okej, Då ska jag inte fortsätta ta upp politik på den här sidan i framtiden.

Varningar för politiska åsikter

Är det nåt nytt eller? Jag fick nyss en varning för att jag hade i såkallat "yttrandefrihet" snackat illa om islam och sagt att jag håller med SDs politik. Sen när fick man inte snacka illa om Islam? Folk har rätt att säga inprincip vad dom vill i det här landet och jag må ha angripit en person verbalt men han angrep mig först och började snacka om att jag hatar alla invandrare. Ni borde se en helbild istället för att bara tänka i en riktning. Jag kunde lika gärna få en varning för att berätta plotten till South Park episoden "It's a Jersey Thing". Vi lever i en värld där alla har olika åsikter.

Skrivet av Zymac:
Skrivet av spoj4n:

eller så tankar du en img fil av skivan...

Hurp durp, du kanske ska kolla i vilket forum denna tråden ligger i... (img filer till ps3 kräver modchip, vilket jag inte tror han har)

OnT: Om du köper en ny skiva så kommer ditt DLC ändå funka, det är inte bundet till skivan utan till ditt PSN konto/konsol (har inte riktigt koll på ps3)

Ok då vet jag Tackar.

Jo, Känns bara så tråkigt. Nu måste man köpa en ny skiva. Tack och lov så har spelet gått ner lite i pris även om just Limited Edition-utgåvan har utgått.

Ask orsakat spricka i skiva

Det här kommer låta helt sjukt men av nån konstig anledning så har ett av mina spel, Just Cause 2 fått en fet spricka på den inre delen av skivan när jag skulle ta ut spelet ur asken. Jag är otroligt försiktig med mina skivor och jag blev faktiskt riktigt ledsen. Varför tillverkar man inte bättre fodral? Det som gör det hela ännu sorgligare är att spelet var en "Limited Edition"-utgåva och nu om jag ska köpa ytterligare en version av spelet så lär väl inga av mina Limited edition-nerladdningar va kompatibla med den nya produkten? Iofs har jag redan laddat ner dom men ändå. Känns som jag bara bränt upp 600 kr i en vedugn.

Disney ägde ju spelscenen i början av 90-talet med spel som Aladdin, Lejonkungen, Quackshot, Tailspin och World of Illusion. Vad hände liksom?

Skrivet av Håkan:

Det var väl inte Sub Zero?
Säger ju i trailern att killen tog sin brors "code name" och blev den nya Sub Zero.

The name "Sub-Zero" has been given to two different characters in the Mortal Kombat universe. Sharing a similar appearance and set of abilities, the two incarnations of Sub-Zero are brothers, with the younger one coming into the storyline after the older one gets killed by Scorpion before the events of Mortal Kombat II. Hittade det på Wikipedia när jag sökte.

Dom ville vara först på plats till releasen av WoW: Cataclysm haha

Hoppas att man får spela Noob Saibot. Han har alltid varit min favorit efter Kung Lao.

Jag vet inte vart du har fått den uppfattningen. Du kanske borde läsa på lite om SD och deras politik innan du återigen går ut och skriker: Inga nazister på våran gata!

Källan är för övrigt Expressen om jag minns rätt. Nu ska jag se på idol så jag har inte längre tid att snacka med dig. Ha det bra.

Okej så media ljuger om att islamister rekryterar andra islamister till alqaida i sverige? Intressant. Förresten, Om du inte är en invandrare varför är du då rädd att bli utvisad?

Mina exempel kan jämföras med att du skulle bli deporterad/utvisad bara för att ett parti med invandringspolitik kom till makten. Vi sitter i samma båt här på tal om utö och alla sillar

Grundläggande mänskliga rättigheter? Så du menar att det är okej att komma hit och skrika allah ackbar och gå på nån form av manipulerat korståg för att rekrytera folk till tex alqaida? Vart fick du luft ifrån? Yttrandefrihet är dessutom något som utnyttjas extremt och speciellt av bortskämda invandrare som kommer hit och klagar trots att vi är typ det enda landet i världen där du får en gratis utbildning. Du tänker inte logiskt. Att du tex tror att alla "Otroligt Svenska" personer sitter i en båt vid utö och käkar sill varje dag. Ursäkta att jag skrattar men hallå? Gav din pappa dig cyanid som liten eller? Mandomsprovet för att bli en riktig muslim! Islam är världens mest hycklande religion. Vi är så snälla men vi dödar våra döttrar om dom blir kära i nån annan än våra kusiner. Låter det som nån mänsklig rättighet eller? Mostafa? Jag antar att du är även en av dom som skriker bort med nazisterna när det är bevisat att Islam i grund och botten är dom riktiga nazister. Dom hatar judar mer än nåt annat här i världen. Kolla bara i Malmö. Varje år så är det typ inbördeskrig när nån manifestation dyker upp.

V1ctory:

Om man får stena folk i arabländerna så betyder inte det att man får stena folk i Sverige. Jag klassar inte dig som mindre svensk bara för att du ursprunget kommer ifrån ett annat land. Jag klassar dig dock som mindre svensk om du står i ett bönetorn och skriker ut Allah Ackbar och strider emot våra svenska lagar. Jag har dessutom aldrig sagt att jag är "otroligt svensk" utan det är nån fördomsfull fantasi du har fått bara för att jag anser att SD har rätt i deras politik. Jag kan däremot hävda att jag är mer svensk än andra eller tredje generationens invandrare då jag enligt släktforskning härstammar med Kung Karl Knutsson Bonde som visserligen många andra svenskar också gör. Det enda jag anser är att folk måste anpassa sig efter sin omgivning och det betyder inte att jag vill stoppa invandrare i en gaskammare som du verkar tro.

Bjosarn:

Ärligt talat så trodde jag aldrig att du skulle lägga ner så mycket tid och typ citera varenda ord jag sa då ditt blogginlägg låter som om du aldrig har varit särskilt inbiten i politik eller vet nåt om SD. Kalla mig okunnig men jag är inte den person som tror att gud kommer straffa mig om jag inte döljer mitt yttre eller ser nån stolthet i att mörda en familjemedlem om "hon" har varit otrogen. Notera att jag sa "hon" för Islam handlar enbart om att förnedra kvinnor. Männen får gå runt som värsta svin och knulla runt hur mycket som helst medans kvinnor ska leva instängda i skräck. Det vore väldigt intressant att se vart du har hittat den där statistiken om burka och niqab. Själv lever jag till höger om Saudi-arabiens ambassad och till vänster om Iraks och där ser jag enbart kvinnor i slöja. Dessutom om du inte vet vad svensk kultur är så borde du kanske flytta till ett annat land? Svensk kultur är tex att dansa kring midsommarkransen eller sjunga du gamla du fria så att man förstår. Du som är så kunnig kan väl även svara på varför ateister vågar gå emot judar och kristna men konstigt nog inte muslimer? Återigen så har vi rädslan att tex nån fanatisk bergsturk skulle dyka upp och göra en "Van Gogh". Jag kommer aldrig någonsin respektera islam.

Sebastian:

Först och främst vill jag säga att jag var en lite ironisk med mitt uttal om Pannmätning. Jag är ledsen om jag på nåt sett gav dig ett slag under bältet men islam anpassar sig inte efter vår kultur utan det blir vi som måste anpassa sig efter dem och i slutändan blir vi mer eller mindre tvingade till att lära oss deras sett att leva. Alla politiker snackar om hur viktigt det är med integration men det blir väldigt svårt när en del människor vägrar att som sagt smälta in i vårt samhälle. Jag säger inte att jag vill deportera varenda invandrare som kommer hit för jag förstår att många kanske kommer ifrån ett land i krig men jag önskar att folk kunde anpassa sig efter den Svenska kulturen. Jag tror på en Islamisering som många kanske anser är en myt men tänk efter lite hur världen ser ut idag och jämför den med för drygt 30 år sen. Jag vill inte leva i ett land där varenda kvinna döljer sin skönhet genom burka och niqab. Jag ser det som bakåtpaddling. Man måste inte ha rasistiska fördomar men många har det tyvärr och dom ljuger bara för sig själva när dom står och pekar finger åt SD. Inte för att jag ska nämna några namn men jag känner många så kallade helsvenskar som fortfarande säger neger när dom syftar på en svart eller mörkhyad person.