Inlägg av Mannagryn

Inlägg som Mannagryn har skrivit i forumet

Mitt sämsta köp 2023 (PS5), jättetråkiga och verkliga sega levels, all loot är cosmetics "åh, titta jag hittade en hockeyfrilla i en låda!" (uh.. vad inlevelsefullt). Däremot är grafiken helt okej förutom animeringarna som hör hemma i runt år 1999 för det mesta. Nä bland de sämre Star Wars spel jag kört och jag har nog spelat nästan alla sedan C64.

Betalade som tur är bara halva mot vad det normalt kostar, ändå känns det som en total rip-off och som att de flesta som recenserat inte kunde göra det ärligt eller förblindats av grafiken.

Lycka till att komma någon vart med att te.x ett indiespel använder en röst som låter som en känd skådis. Är det verkligen skådisen eller är det någon som råkar låta som denna (ens röst är ju faktiskt INTE unik). Hur ska det bevisas?

Du kan inte ha copyright på ett visst instrument (låt säga en elgitarr som är stämd på ett speciellt sätt och har en viss dist osv) så jag tycker inte man kan rätt till "sin" röst heller, såvida det inte rör sig om någon som samplar av / copy/pastar material helt och hållet, det är något annat och är fortfarande stöld.

Sen kan man ju aldrig saluföra te.x någon(eller något) som låter som James Earl Jones som att det är den faktiska skådisen som gör rösten, så värdet är ju något helt annat också. Lite som att jämföra med en Look-a-Like.

Bäst kom i december. True Stalker (Stalker TC).

Skrivet av Nelfie:

Älskar att folks klagomål är laddskärmarna, när problemet ligger på deras brödrost till hårdvara. Vilka laddningsskärmer? Jag hann knappt läsa halva tipsen innan den försvann

folks klagomål är väl inte bara laddningsskärmar?

men visst är det tråkigt att man gått från inga laddningsskärmar (i morrowind te.x) till detta... laddningsskärmar har ju även den ganska stora nackdelen att ofta följer ju inte fiender med då! En laddningsskärm är som en barriär eller som en ny level. Jag tycker det är coolt i Morrowind när monster/fiender kan komma in i staden för det finns inget som stoppar dom från att följa dig även dit, det blir mer inlevelsefullt.

1700 planeter och färre modeller för te.x träd och buskar,gräs än Skyrim som är en region. skrattretande dåligt ju. Man hade även 400 extra som jobbade med spelet. Visst, om man inte är fan av deras tidigare spel och kanske hittar något här som man gillar, grattis antar jag, men tror inte detta gör fans av deras tidigare spel direkt glada, även om det finns undantag som alltid.

Ettan är "ok" varken mer eller mindre, men ser fram emot 2:an!

ah, SWAT3, vilket spel blev verkligen ett ännu bättre spel när jag kom på att de fanns program som kunde binda tangenterna till ett röstkommando istället, kändes väldigt "futuristiskt" på den tiden att kunna säga till ens team vad de skulle göra istället för att komma ihåg tangenter.

Skrivet av nils45:

Jag är bara imponerad över att dom lyckats få en sådan uppmärksamhet runt spelet.

Haha, fast det fick väl Gollum och Kong också igen BRA uppmärksamhet dock.

Skrivet av Broshimitsu:

Otippat att skjuta fram release på själva releasedagen. Har det hänt förut?

Skrivet av Hipshot:

Det finns tydligen någon sorts tävling nutids hur nära release man kan skjuta på ett släpp. Detta måste vara spelet som leder just nu.

fast det står det ju inte. "Förra veckan meddelade dock utgivaren och utvecklaren Slitherine att de tyvärr måste försena spelet."

Har hört att det inte ska likna FC speciellt mycket alls, te.x i ACG's recension. Inte alls samma fokus på strid + rätt detaljerat vad gäller världen, spelar te.x roll när du skördar plantor och hur. Man kan åka ovanför en storm för att undvika den, också rätt bra detaljerat..

cp 2077 patch 2.1 streamen missade ju FZ. många bra tillägg inkl metro...

Spelet var extremt väl mottaget från de som räknas. Snittar väl f.ö runt 7-8/10 vilket är ganska högt.

Några av de bästa spelen någonsin var spel som fick runt kanske 7 eller 8 från pressen, Gothic 1-2 te.x.

Skrivet av Fatmajk:

För tidigt att säga, spelet e ju inte släppt ännu? Du kan inte utgå från en trailer. Men ser fram emot att se om de släpper som en uopdatering eller man får punga ut rejäla summor. Inväntar recension...

jag skrattar åt grafiken alltså, att man inte gjort något alls med det och ändå har mage att kalla det remaster. det korrekta namnet för sånt här, när man slänger in extra material bara, brukar vara Director's Cut. En remaster tycker jag inte det ser ut som alls.

gratis uppdatering? det kan du glömma. 0 chans.

kan inte sluta skratta

så en typ ~1% förändring. """""remaster"""" visst sörrö.

Skrivet av erazerswe:

Förstår inte varför det skulle vara så svårt att lägga in så att man kan välja första eller tredjepersons-vy. Finns ju flera spel som har det. Personligen hade jag föredragit det sistnämnda

Finns ju tusentals saker som inte är "så svåra att lägga in", men om utvecklare ska börja lägga in precis allt som den eller den personen föredrar blir utvecklingstiden absurd.

De skulle gett detta till utvecklaren som gör Horizon, eller bara använt motorn och "lånat" stridssystemet, det hade kunnat bli fantastisk. Jag tycker vare sig grafiken eller striderna verkar nå ens upp till fotknölarna på ens första Horizon. Sen tycker jag Horizon suger röv på andra sätt, men grafiskt och strider kan man verkligen inte klaga på.

Verkar grymt + har to.m dialogval och träd, GmanLives var väldigt imponerad (brukar hålla med honom för det mesta). Finns tydligen rätt många bra sidokaraktärer som man får följa och de utvecklas ganska intressant tydligen.

Skrivet av Fezk:

Angående dialoger.

Inspirationen för Alan Wake är bland annat Twin Peaks. Om ni har sett den serien så pratar dom ibland väldigt märkligt/mystiskt/drömlikt.

Har inte spelat så mycket men detta är väl en av anledningarna, är min gissning.

Nej. Mer att personerna alla lät väldigt unga oavsett ålder, samt lät alla som de var hippa California-bor, detta ska utspelas mer eller mindre på vishan, så det passade dåligt in... det var det klagomålet streamern jag tittade på hade iaf. Jag är inte från Californien eller US så jag kan inte riktigt kommentera exakt hur man pratar där, men han störde sig iaf på det och han sa att studion nog gjort så för att man skulle "känna igen sig" i karaktärerna, för unga/amerikaner.

verkar skrämmande dåligt. te.x man ska undersöka en kropp, spelet visar stora ikoner där du ska trycka, lol... moderna spel, moderna människor som inte orkar tänka och som måste få allt serverat, bara trycka på en knapp.

Dialogen är rent fruktansvärd också, dom pratar inte som verkliga människor gör, inte någonstans.
(tittat på 2 timmar stream)

moddar dark forces 2 jedi knight remaster 3.2. fick för mig att fixa till de ganska pixelerade och dåliga ansiktena.

(kräver nästan att man kollar fullskärm så man ser hur illa de äldre texturerna ser ut)

gjorde även om alla texturer som har moln, vilket var en hel del.. märks att spelet kom när man tyckte skyboxes var väldigt fränt (lol).

Edit: några stenväggar före/efter

Rimworld!
Kanske mitt favoritspel genom tiderna. Iaf det spel jag lagt mest timmar på.