Inlägg av Käsekrainer

Inlägg som Käsekrainer har skrivit i forumet

1

Förstår att ingen utgivare vill lägga pengar på en reboot när det är remasters på väg redan. När dessa har släppts kan de se om intresse ens finns för franchisen. Säljer remastern bra kommer nog någon vara villig att finansiera en reboot.

Skrivet av Arcadia:

På ett sätt är det nästan bättre med fotbollshuliganer (när de inte förstör en hel match), för de brukar träffas och göra upp på parkering nånstans, nån av dem får stryk men det var de ju beredda på, och ingen annan påverkas.

På absolut noll sätt är det bättre. Folk som skadas och i värsta fall dör är bra mycket värre än ett troll som förstör forumtrådar. Där ingen skadas.

Mario är en rörmokare. Inte rörmockare. Även om han kanske passar på att mocka skit i rören.

On topic såg spelet mysigt ut. Psykedelia och elefanter kan aldrig gå fel.

Ser att många nojjar över att deras beställningar står som reserverade hos Elgiganten. Jag har senaste månaden köpt saker från Elgiganten som funnits inne på lager och dom har alla stått som reserverade även när jag fått sms att paketet har sänts. Majoriteten av paketen har ändrats till skickad först efter jag har hämtat ut dom. Så fokusera inte för mycket på statusen på paketen på Elgigantens hemsida. Det enda som indikerar paketens sändningstatus där är huruvida ett sms eller mejl gått iväg att försändelsen skickats.

1