Inlägg av Dajvan

Inlägg som Dajvan har skrivit i forumet

The Hives, Viagra Boys, Europe, Refused...

Men bäst är så klart Günther.

Om det är ett hårdvarufel så hade jag reklamerat den illa kvickt. Annars så får du väll leva med det helt enkelt.

Från reddit:
"If your serial number starts with R8 or R9, then you shouldn’t have MicroSD issues. If you buy an Ally and it has problems, you can send to ASUS for RMA and get the MicroSD reader motherboard swapped out."

Dune: Part Two (2024)
Bästa bioupplevelsen på år och dar. Jag vill se den igen och igen och igen...

5 av 5 sandmaskar.
https://m.imdb.com/title/tt15239678/

Minecraft
Mirrors Edge

Smash var bäst både förra året och nu. Som vanligt är det popsnören som vinner. Men Martin och Martinus var långt ifrån sämst.

Har köpt UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection på Steam. Precis nedladdat och klart. Första gången jag spelar ett Uncharted spel. Alla spel från Playstation har varit riktigt bra portat till PC så här långt, som jag har provat, ska bli skoj!

Skrivet av OAKTHYR:

Hur funkar det? Är det bara vatten? Inga salter, buljong eller andra drycker? Har också funderat på att testa.

Den här gången körde jag bara vatten. Tidigare har jag kört med hemkokt buljong, ca. 50 kalorier per dag. Det kändes som en något mer angenäm fasta då. Att få i sig elektrolyter är bättre.

Varje gång jag kört en lite längre fasta så har jag alltid lovat mig att avsluta om jag skulle ha känt minsta tendens till huvudvärk eller andra olustigheter. Första tre dagarna har alltid varit jobbigast psykologiskt.

Något som är viktigt är att absolut inte att äta för mycket när man avslutar en längre fasta då det rent av kan vara farligt för kroppen.

Jag rekommenderar dig att läsa på och inte ta det säger som något hälsotips. Absolut, inget jag skulle förespråka om man har ätstörningar eller inte besitter fettreserver.

Avslutar en 12 dagars vattenfasta. Jag ska äta en liten, men en gudomlig bit av smörgårdstårta när jag vaknar.

Det gjorde du rätt i tycker jag.

Skrivet av USF-BH:

Mårran har jagat mig i mina drömmar i alla år. Hade väldigt väldigt mycket mardrömmar om henne som liten. Vågade knappt sova om nätterna.

Nu än idag kan de fortfarande komma, 34år gammal vaknar rent kallsvettig o panikslagen, bara av en bild på google får mig att få gåshud.

Helt sjukt igentligen, några aliens eller monster är inga problem att drömma om men när mårran kommer e de kört... ☠️

Samma här. Freddy Krueger kan slänga sig i väggen, Mårran är mardrömmarnas mardröm!

Jag vill inte bli jagad av Mårran 😬.

Poor Things (2023)
Ett visuellt mästerverk, hade jag inte sett den på bio så hade jag gärna pausat några gånger och tagit in hur snyggt uppmålade sceneriet är i flera scener. Förutom det så är den också bisarr och mycket rolig. Emma Stone och Mark Ruffalo i sina bästa rollprestationer.

Betyg: 5 av 5

Skrivet av Freakon:

Men om GR tjänar mer pengar så är det väl de som är vinnarna? Eller vilken måttstock går vi efter?

Konstig fråga. Du får väl använda vilken måttstock du vill och bedöma vad du vill efter det, allt mellan himmel och jord. Inte jag som skapat tråden så fråga TS.

/Mvh

Mycket bra tråd och att folk vågar att öppna upp sig här är beundransvärt. Jag hejar på er med hela mitt hjärta och ni förtjänar så mycket bättre.

Gamereactor var en relevant hemsida innan tidningsdöden. FZ har ett mycket trevligare community och vann i längden.

Ännu ett avsnitt från Malax.