Inlägg av Dajvan

Inlägg som Dajvan har skrivit i forumet

Inferno chipsen från Lidl är riktigt goda och heta! Super goda till öl, för något behöver man ha och dricka till ihop med hettan.

Skrivet av bjornfobi:

Inte kommit speciellt långt, och tänkte att det gör inget om det tar lång tid. Har legat i back-loggen i en evighet.
Men än så länge gillar jag det väldigt mycket..
är tempot samma genom hela spelet eller ökar det något?
Känner att det skulle må bra av lite tempoökning ibland

Själva spelmekaniken är likadan genom hela spelet.

Handlingen i spelet och introduktionen av alla karaktärer är mest seg, och rätt långsam ibörjan. Det växer ju mer man börjar greppa alla karaktärer/sidospår och då börjar det, liksom en bra bok bli, något man inte vill släppa ifrån sig och vill veta hur allt slutar.

Sega kanelrutor
Farmor bjöd mig i veckan på det här och jag tyckte det var galet gott ihop med en kopp kaffe. Det, i förutsatt att man tycker kanel är gott. Jag är egentligen inte mycket för sötsaker men det här gillade jag.

Sega kanlelrutor, recept:

Ingredienser:
För 20 stycken:
100 g margarin eller smör
3/4 dl strösocker
2 msk ljus sirap
1 msk vaniljsocker
2½ dl vetemjöl
Topping: 1 msk kanel, 2 msk
strösocker

Gör så här:
Rör ihop margarin eller smör, socker, sirap, vaniljsocker, bakpulver och vetemjöl till en deg. Tryck ut degen till en jämntjock platta, 0,5 cm tjock, i en bakplåtspapperklädd långpanna som mäter 25 x 35 cm. Blanda kanel och socker och strö det ovanpå. Grädda i mitten av ugnen i 225 grader i 8-10 minuter. Skär kakan i ganska stora rutor medan den fortfarande är lite varm.

Skrivet av bjornfobi:

Lite Detroit become human.
Sen skaffade jag ett fortnite-konto så jag kan spela med min dotter.. hittils har vi spelat en match tillsammans.. och en seger så klart🏆så det blir det ikväll tillsammans med henne🥰

Detroit: Become Human, riktigt bra spel! Måste köra igenom det en gång till blev jag påmind om.

Counter-Strike 2.
Har haft ett längre break från CS och inte spelat sedan CS:GO, så cirka två år plus. Har kört det lite i veckan och tycker att det börjar kännas riktigt kul igen. "Aimen" är rostig men muskelminnet börjar komma tillbaka.

Saknar alla små mysiga forum som gått och dött när trafiken hamnat hos giganterna som reddit och andra ändlösa scroll appar. Men FZ och Sweclockers finns ju kvar, så det får man vara tacksam för så länge det varar.

Swebits forum eller sitta och snacka med några randoms på DC++ hubbar var mysigt, på den tiden när man höll på med att tanka ner helt lagliga saker.

Jag väntar hellre på att de släpper Series-X eftersom den bör ha bättre prestanda. Man kan rosta fyra skivor i den säger ryktet.

The Hives, Viagra Boys, Europe, Refused...

Men bäst är så klart Günther.

Om det är ett hårdvarufel så hade jag reklamerat den illa kvickt. Annars så får du väll leva med det helt enkelt.

Från reddit:
"If your serial number starts with R8 or R9, then you shouldn’t have MicroSD issues. If you buy an Ally and it has problems, you can send to ASUS for RMA and get the MicroSD reader motherboard swapped out."

Dune: Part Two (2024)
Bästa bioupplevelsen på år och dar. Jag vill se den igen och igen och igen...

5 av 5 sandmaskar.
https://m.imdb.com/title/tt15239678/

Minecraft
Mirrors Edge

Smash var bäst både förra året och nu. Som vanligt är det popsnören som vinner. Men Martin och Martinus var långt ifrån sämst.

Har köpt UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection på Steam. Precis nedladdat och klart. Första gången jag spelar ett Uncharted spel. Alla spel från Playstation har varit riktigt bra portat till PC så här långt, som jag har provat, ska bli skoj!

Skrivet av OAKTHYR:

Hur funkar det? Är det bara vatten? Inga salter, buljong eller andra drycker? Har också funderat på att testa.

Den här gången körde jag bara vatten. Tidigare har jag kört med hemkokt buljong, ca. 50 kalorier per dag. Det kändes som en något mer angenäm fasta då. Att få i sig elektrolyter är bättre.

Varje gång jag kört en lite längre fasta så har jag alltid lovat mig att avsluta om jag skulle ha känt minsta tendens till huvudvärk eller andra olustigheter. Första tre dagarna har alltid varit jobbigast psykologiskt.

Något som är viktigt är att absolut inte att äta för mycket när man avslutar en längre fasta då det rent av kan vara farligt för kroppen.

Jag rekommenderar dig att läsa på och inte ta det säger som något hälsotips. Absolut, inget jag skulle förespråka om man har ätstörningar eller inte besitter fettreserver.

Avslutar en 12 dagars vattenfasta. Jag ska äta en liten, men en gudomlig bit av smörgårdstårta när jag vaknar.

Det gjorde du rätt i tycker jag.