Inlägg av Sinister_eyes

Inlägg som Sinister_eyes har skrivit i forumet

1

What remains of Edith Finch och The Vanishing of Eathen Carter.

Mathias 42 år från Örebro.

Började spela NES och Sega Mega drive på 80-talet. Även lite C64 och Vic20 hos kompisar. Första egna datorn blev en Amiga 500 när jag gick i sjuan -91. Strax efter lumpen -97 blev det PC och första spelet jag köpte var Age of Empires. Det har sedan dess blivit de flesta spel i 'Age' serien samt alla Command & Conquer spel. Fick ner mig i wow-träsket när det begav sig och slutade spela strax efter warlords expansionen då jag kände att det inte var samma spel jag fastnat för.
Bodde i Sthlm i 14 års tid och flyttade tillbaka till Örebro för ca 3 år sedan med min fru (som också är gamer). I samband med flytten så insåg jag att min dåvarande dator sjöng på sista versen. Hade länge varit sugen på att spela Destiny och köpte mig därför en PS4. Min fru som inte alls var sugen på Destiny provade i några timmar och detta slutade med att vi köpte en PS4 till henne också den dagen. Har sedan dess kört en himla massa olika spel. Har över 100 spel I mitt ps4 bibliotek. Kör många spel samtidigt annars tröttnar jag. Medans min fru kör ett spel tills hon får platinum innan hon byter.
Finns på PSN som Sinister_eyes om någon behöver en player 2 (eller fler) till något spel. Ni ser i min lista av spel vad jag spelar.
/M

1