Inlägg av En Xbox ägare

Inlägg som En Xbox ägare har skrivit i forumet

1

Mmm,ett ps4 hade inte varit fel men för lågt bidrag för gaming av morsan och farsan. Jag har inte jätte mycket pengar. Så jag skulle behöva fixa det. Fick tips från annat håll att lämna in konsolen på affär/företag där de kan fixa sådånt. Var kan man hitta en äffär/företag där de kan fixa sådant?

Fungerade inte!

Japp,det är störande och helknasigt. Jag ska pröva att chatta upp i Ms-suporten.

Nope det går igång ändå.

Tyvär fungerade det inte heller. Det är bara på vissa spel som den läser upp men aldrig på Xbox egna saker t.ex Xbox Assistans och liknande. Jag har googlat och sökt på Xbox Assistans men hittar ingenting. Jag har även felsökt konsolen 3 gånger. Det kom efter den senaste uppdateringen och är extremt störande. En lillebrorsa som gillar att spela Minecraft blir tokig och tjatar om hjälp när denna läser upp allting som man gör t.ex trycker på knappar, öppnar flikar o.s.v som vanliga skärmläsaren.

Skärmläsaren är alltid på på Xbox One

Min skärmläsare är allitid på på mitt Xbox One. Hur stänger man av skärmläsaren när det inte går på det vanliga sättet?

Hm.Det funkade inte något av alternativen.😞

Tack, det kan nog vara det ska pröva!

Jipp. En katt men jag la en jävla hög av böcker och annat skit för men den jäveln till xbox startar ändå.

Hade först xboxet på energisparläge men jag ändrade till standbyläge och märkte ingen skillnad. Brukar få dra ur kabeln till den.

Ett problem som jag också har med mitt Xbox One. Märkligt problem. Mitt xbox startar i intervaller d.v.s en månad startar den inte alls men nästa månad kanske 10 gånger. Svin jobbigt då man sover och den startar och surrar. Hittar inte lösning på nätet så har någon annan en grinig farsa på morgonen för att det startar så kan ni gärna berätta hur man gör så att det inte startar. Tack på förhand!

1