Inlägg av GreveGroggula

Inlägg som GreveGroggula har skrivit i forumet

Fick gåshud när denna låt drog igång i RDR2. Så stämningsfullt, dystert och hopplöst. Men ändå vackert.

Skrivet av pillveke:

Aldrig spelat detta, men diggade ju Max Payne 1&2 och Alan Wake.
Är dett något en borde pass apå att lira nu när det är lätt att komma åt på Gamepass?

Spelade det kort efter att jag blev klar med Control. Tycker det nära nog höll samma klass som det. Om jag inte minns helt fel så är det riktiga filmsekvenser efter varje kapitel. Blev lite som att kolla på en tv-serie mellan spelandet. Kul inslag.
Ge det en chans. Remedy gör bra spel!

Att ta sig ned för en stege. Ibland ska man trycka på en knapp för att använda den, ibland backa, ibland gå rakt fram. Men oftast faller man bara ner och förlorar hp/dör.

Såg ju riktigt kul ut. En får hoppas att det släpps till mer än enbart PC så småningom. Ser ju ut att passa perfekt på Switch.

Skrivet av trickeh2k:

Tog mig tre gissningar, jag hade egentligen rätt på första men det var så ohyggligt kass kvalité på de grafiska inställningarna att jag började tro att det var ett annat spel. Jävligt konstigt när det är inkonsekvent, tredje bilden blev det ju inget snack om saken men hade det inte var upplösning och grafiska inställningar på absolut lägsta i de två första bilderna så hade det ju inte blivit "onödigt" svårt.-

Samma här. Var helt lost på första bilden tack vare den dåliga grafiken.

Har haft en aktiv sub på gamepass de senaste två åren. Tycker det är väldigt smidigt och prisvärt att ha tillgång till massor av spel för en relativt låg summa. Både jag och barnen har haft mycket kul och spelat många spel jag annars troligen aldrig hade provat.

Om det i längden tar död på spelbranschen eller AAA-spel tänker jag inte spekulera i, men som det ser ut nu gräver ju många av de stora utvecklarna på flera sätt sina egna gravar ändå.

En får hoppas att det där bara var snack tillhörande trailern.

Känns som lagom långt för ett hjärndött FPS. Men det har kanske svinbra story... Blir nog en genomspelning iaf när det släpps.

Skrivet av Mirage:

Aldrig förstått storheten. Det är "bara" ett nyss souls spel.

Ja, fast större, roligare, bättre och lite enklare. Nu vore det dock kul med ett nytt Bloodborne.

Visste inte ens att det fanns. Får passa på att ta mig en titt innan det försvinner så man vet om man slutar som ett rötägg eller ej

Ser kul ut. Att spelet dessutom INTE kommer innehålla några microtransaktioner är ett stort plus.

Känns som att idag utvecklas var och vartannat spel av stora bolag vars främsta intresse är att göra aktieägarna nöjda. Klart att det finns undantag och ibland blir spelen bra, men känns som att vinstintresset ofta är större än att spelet ska bli bra.
Tror vi klagar mer nu än förr, men i min mening helt berättigat med tanke på fler och fler spelserier som en gång varit bra numera är rent skräp. Att företag dessutom tar sig vatten över huvet och "lovar" ditten och datten gör ju att förväntningarna skruvas upp.

Det händer mig ganska ofta. Den vanligaste orsaken är att spelet inte är så himla kul och/eller så engagerande efter 20-30h. Undviker de flesta open world-spelen och brukar ta för vana att googla "how long to beat" innan jag köper ett spel.

Spelade nyligen igenom Unravel 2 med min son (7 år). Riktigt underhållande och lagom svårt. Rekommenderas till alla som gillar couch co-op.

Spelade NMS lite kring när det först släpptes. Känns som det kan vara dags att ge det en chans igen med tanke på hur mycket nytt innehåll som tillkommit. Finns det någon nextgen-patch?

Skrivet av Veonz:

Ingår expansionerna på game pass? Eller måste de köpas seperat?

Första expansionen ingår inte, så gissar att andra inte heller kommer med gamepass.

Kanske är dags att spela lite igen snart. Tyckte det var skitkul att mosa zombies ett tag tills man insåg att det var alldeles för stora glapp mellan svårighetsgraderna.

Aldrig hört talas om As Dusk Falls tidigare men det verkar intressant.

Skrivet av Force:

Ser verkligen bra ut, ser fram emot det!
Hade missat att dom för ett tag sen gått ut med att detta inte kommer vara i samma universom som PUBG längre, vilket jag tycker låter bra. Känns som det skulle vart en väldigt krystad koppling.

Ja känns så himla weird. Skulle vara kul att få en förklaringen till hur det var tänkt från början.

Oavsett ser det skitnice ut. Hoppas det kommer till gamepass

Att kunna spara sin customisering kommer inte en dag försent.