Inlägg av GreveGroggula

Inlägg som GreveGroggula har skrivit i forumet

Skrivet av Sarato:

När ett spel är sådär svårt så klandrar jag absolut ingen för att man kör save states och liknande. Jag själv klarade inte ut det förrän jag var runt 16-17 år och då satt jag nog en hel vecka och plöjde det.

Spelade igenom det på NES Mini och utan save/load hade jag aldrig klarat det haha.

Blev så otroligt besviken när de hade sin långa preview i somras och visade att man INTE kunde flyga sömlöst från en planet till rymden. Men Bethesda ska ändå ha en eloge för att lyckas få ett så stort spel känns så litet, så tråkigt och så repetitivt.

Precis som när horse armor var uppseendeväckande (som dlc i Oblivion) så är priset på CoD detsamma. Men om 1-2 år är det normen. Det här är framtiden.

Skrivet av MiffedStingray0:

Nej vad kul ! Vilket jävla ös det va !

Jag har kommit fram till att jag suger på alla spel som är som darksouls så jag undviker dom som pesten haha ^^ Men kul att du gillade det, spelet hade riktigt härlig design.

Ja det var helt fantastiskt bra igår kväll! Även Offerblod och Avslut var riktigt jävla bra.

D2 dog för mig när man införde säsonger. Inte just enbart pga själva säsongs-modellen, men i samband med det så blev allt bara en tråkigt grindfest i maximal bemärkelse.
Har följt spelet på håll sedan dess för det finns ändå ett litet sug att spela. Tyvärr verkar det ju bara bli sämre och sämre för varje uppdatering.
Minns när man spelade ettan som mest jagade nån exotic pistol (glömt namnet) vilket man var tvungen att få pvp kills med void dmg för att klara. Det var tider det.

Skrivet av MiffedStingray0:

Blev klar med Super Mario Wonder , toppen spel.

Ikväll blir det inge mer spel utan konsert istället , Dark Funeral står på schemat.

Vilket sammanträffande, ska också se Dark Funeral! Ska bli jävligt skoj

I övrigt ska jag nog fortsätta pressa Lies of P om jag har tid. Känns som jag börjar närma mig slutet. Vilket spel alltså!

Det såg verkligen ut att vara jättetråkigt.

Är Like A Dragon Gaiden ett fristående spel?

FZ
SVT
Google
Youtube
Metalinjection
Metalsucks

Ganska mycket Reddit också, men det är via appen.

Som ung så var temperamentet ganska kort. Slog knytnäven i bordet när jag blev arg över nån skitsak i nåt spel. Bröt lillfingret och fick ha gips i nån månad.

Ramlade i skidbacken när jag skulle lära ungarna åka för ett par år sen. Gick så pass illa att levern och en njure "krossades". Hände 1a april, kul skämt liksom. Den skidsemestern spenderades på sjukhus. Men det läkte ganska fort och jag klarade mig utan några komplikationer förutom en jävla massa smärta hehe.

Tyckte det var ett helt ok spel bortsett från några få scener som verkligen var skolboksexempel på dålig speldesign.

Skrivet av brunnlake:

Tröttare kommentar.

Kör MTB här med. Spelar gitarr. Håller på att spela in skiva med mitt band. Älskar att gå på konsert och tycker om de flesta genrer så det blir ett stort gäng varje år.

Kul! Jag spelar också gitarr och älskar konserter. Släpper faktiskt vår andra platta i höst
Vilken genre spelar ni?
Har nyligen också tagit upp mitt barndomsintresse skateboard efter att sonen ville börja åka. Jävligt kul men man är ju inte lika våghalsig längre. Det gör ont att ramla haha.

Skrivet av Knackelibang:

Kul! Ja, osäker på om det kommer blir bra på ett deck, men man vet aldrig! Du kan ju kasta det på din wishlist och så får du se när det kommer ut om det ser ut att ha deck stöd eller inte

Jag är ensam och bygger det i Unity DOTS. Stort projekt, men vi började som två, och nu försöker jag knyta ihop säcken själv och se om folk gillar det

Du får jobba hårt hehe. Ser ju onekligen ut som ett ganska stort projekt att driva själv men det du visar upp ser fan riktigt bra ut så kör hårt, det kommer bli bra!
Har nyligen själv börjat pillat lite med Unity, men är främst kunnig inom c#/programmering så har inte så bra koll. Vad är DOTS?

Älskar co-op och det här såg ju riktigt bra ut. Kul koncept! Tyvärr är jag utan pc men lutar lite åt en steam deck till hösten. Ska definitivt lägga detta på minnet.
Är du ensam utvecklare eller är ni flera involverade? Vilken motor kör ni?

Skrivet av noyart:

Kan säga redan nu att jag inte kan studera heller, då jag saknar högskolepoäng för CSN, en yh utbildning som det aldrig blev något av, förutom ett fint lån att betala av haha. Men det var kul.

Känner mig lite vilse i vad jag vill göra, och tänkte kolla lite vad folk jobbar med och om ni trivs, kanske finns det inspiration att hitta?

Jag vill bara säga att det kanske inte är helt utdömt att studera. Jag läste ekonomi för längesedan, kuggade en del tentor och gav till slut upp och blev utan en hel del poäng trots CSN. Kom några år senare in på en annan utbildning och efter samtal med CSN fick jag åter igen studiemedel. Fick bla förklara varför jag kuggat och hoppat av och att utbildningen jag nu kommit in på var nåt jag verkligen ville göra.
Vet inte hur mycket det egentligen spelade nån roll eller om det finns överseende med sånt numera från CSN. Men om du inte redan pratat med dem så är mitt tips att ändå göra det om det finns nåt du verkligen vill studera.

Tyvärr har jag inget inspirerande yrke att dela med mig av, är lite i samma sits som du. Nyligen lämnat ett pga många anledningar men arbetsbelastning kontra lön är en av dem.

Föredrar fysiskt, antagligen av gammal vana. Inbillar mig nog också att det är enklare att hålla reda på vilka spel man har trots att alla ligger huller om buller nerslängda i nån låda.

Skrivet av Walter S.A. Iego:

Ja, jag måste nog det, tänk om man handlar och så finns det något annat bra

Blir M1:orna varma vid vanligt användande?

Läste det någonstans.

Om jag inte har helt fel så saknar Macbook Air fläktar vilket gör den varm vid hög belastning. Har dock ingen personlig erfarenhet av hur varm.
Ett litet tips kan vara om du är student är att logic, final cut pro och två program till (minns ej namnet) ingår gratis.
Och jag tycker definitivt du ska leka lite med logic. Använder det nästintill dagligen.

Bra recension! Så jävla sugen på att skaffa spelet men har verkligen inte tid just nu.

Märkte ingen skillnad igår när jag spelade efter patchen, men kör bara i performance mode så det kanske inte påverkar då.
Däremot kan jag tycka det är löjligt att man ens ska behöva välja performance på ps5/xsx för att uppnå 60 fps (om man nu ens gör det).

Tyckte personligen det såg ganska trist ut men hade ändå tänkt prova det på gamepass. Men efter att ha läst om endast 30 fps så dog det lilla intresse jag hade. Och nu detta. Usch.