Inlägg av Harmond

Inlägg som Harmond har skrivit i forumet

Skrivet av Sillgam:

Vad är nyhetsvärdet i detta jämfört med rapporten om att kränkningar och mobbning förekommer på Paradox?

Äpplen och Päron? Ska sidan inte kunna ha lättsamma nyheter?

Skulle vara intressant att höra hur de hur de som sa att spelet var väldigt bra och roligt vid release resonerar idag? Om det var ett 5/5 spel då måste det ju vara typ ett 50/5 idag eller nått antagligen spelade de sig trötta på den där alpha-upplagan och har inget intresse för spelet idag...

Jag spelar det bitvis, lagt kanske 100h genom åren, helst vill jag vänta tills de gått vidare så man har en "final" version... (ja tills remastern, för den kommer väl, som med allt..)

Gillade mekaniken i förra, världen är ok men rätt generisk. Det sämsta var dock att det känns som en 15 åring skrivit karaktärer/story.. Fick svar (när jag gnällde om detta) att det iaf delvis är fixat i uppföljaren..

Kan inte bry mig mindre om te.x vad utvecklaren tycker om bitcoins och annat som han verkar ha extremt dålig koll på men ändå ska försöka göra någon slags dålig poäng av.. visserligen är detta bara lite sidogrejer i spelet, men störde mig på många av dessa ändå, tog bort inlevelse/atmosfär.

Utvecklaren är mycket duktig på att släppa patchar, förbättra spelet osv.. så jag köpte detta också för att se om det faller mig i smaken lite mer. En hundring är det ju lätt värt.

Skrivet av Fezk:

En vild gissning är att vi kommer får se en teaser eller trailer från Naughty Dogs nya spel, "The Punisher". Rykten florerar att ett nytt first party Marvel-spel ska visas och Neil Druckmann har visat intresse för The Punisher förut(även Ghost Rider, så kanske är det också).

Den absolut sista som borde göra ett Punisherspel, Punisher har alltid varit anti-PK, anti-woke.. Cuckmann är allt som är dåligt med nutida gaming/comics. Men ja, jag förstår varför han är intresserad för han kommer göra det till sitt eget där han gör sin woke-variant av Punisher.

Skrivet av Sapiens:

Måste vara jobbigt för de mest inbitna fanboysen som försvarade Sonys beteende förut.

Nu får de inte som de vill?

¯\_(ツ)_/¯

Hahaha. Älskar när sånt händer

Nu får dom gråta ut.

Beställde precis PS5 DC versionen. Ska bli intressant då jag inte spelat det innan.

Det som oroar lite är att jag ska tycka det är lite smaklöst, vilket jag ofta tycker japanska saker kan vara, det tycks vara en salig blandning av filmkändisar, TV-personligheter och saker man to.m tagit in från andra spel. Tycker sånt kan förstöra atmosfären lite.

Nån som spelar på PS5 i VR? Hur fick ni det att fungera? Jag har tagit hem PS4 versionen (som är den enda kompatibla med VR). Står inget om VR någonstans i Options eller innan man börjar spela.

edit: fixade sig, fick starta om PS5:an.

Gillar att dom uppdaterar men jag måste säga att jag tycker fokuset är fel. Jag bryr mig inte om base building eller mechs, djur.. jag vill ha 1) utforskande (därför jag drogs till spelet, liksom många andra) 2) eftersom jag gillar utforskande så vill jag även att ha fler faror så som bättre/mer mångfaldiga strider (te.x banditer på marken). Fiende camps som man stöter på, roliga quests som gör att man måste utforska..

Skrivet av Ankh:

Tidigare var det typ 1/100.000.000.000 att du skulle möta på någon...vet inte om det ändrats (det är rätt många planeter alltså)

Jag gjorde det för jättelänge sen när det måste varit ungefär så stor chans. Jag blev skapligt förvånad, trodde det var en NPC som fått fnatt för jag tänkte inte ens på spelet som MP, men sen fattade jag att det ju var en annan spelare.

Nej. Förr var det kanske 50/50 mellan det och hålla på med syntar/musik.
Känns inte tillräckligt kreativt helt enkelt, gör hellre musik eller pysslar med dioramas (rätt ny hobby för mig). Ska fixa 3D skrivare också, kommer bli ett stort intresse, är jag säker på.. Men det är kul att ha spel som intresse, absolut.. jag följer spel och allt kring det väldigt noga, mycket mer än den tid jag lägger på att spela. Sen ifall jag väl hittar ett bra spel och det går att modda så brukar det bli modda 90%, spela 10%... modda är kreativt men ofta frustrerande.

Kunde han inte slängt in ett "vart i helvete" för TES 6 också, när han ändå var igång?

Skrivet av Ugly_Bob:

Har personligen aldrig haft problem med Audibles iPhone-app. Kört i några år nu och den har aldrig tappat minnet eller strulat på något annat vis. Pausa/återuppta/spola och sådant fungerar felfritt med vanliga bluetoothlurar med den funktionaliteten. Med det sagt kör jag oftast bara en bok åt gången men har testat att ha två igång just för att se hur appen klarar det. Möjligt att den ballar ur om du vill jonglera en tio-tolv böcker parallellt dock.

Bra att veta, tack. Ska nog prova på..

Bästa som finns är ju att ta en 1.5 timmes promenad med en bra talbok

Skrivet av superlim:

bookplayer är den app jag hört är bäst på iphone, men kör själv android så kan inte svära vid den.

audibles app är helt ok, aldrig haft något strul med den förutom att jag är så van vid smart audiobook player på android att allt annat känns fel.

ok, tack, ska kolla upp bookplayer då

Hur är appen för Audible? Det är viktigast för mig, att uppspelning, pausande osv fungerar helt felfritt.

Lyssnar via dropbox på sånt jag köpt för många år sen,, men det är svårt att hitta någon bra uppspelare för det, apparna tappar vart man var eller pausade, så mycket tid går åt till att hitta rätt kapitel osv. De verkar bara vara inriktade på musiklyssnade där sånt ej är viktigt.

Funderar på att börja prenumerera på någon tjänst endast för att få en bra uppspelare för audio books. Lyssnar via iphone.

Coop i skräck är värdelöst.. Skräck är något man ser/spelar själv, sen kväll eller helst på natten eftersom kropp/hormoner osv reagerar bättre på det då. VR är optimalt

Skrivet av Mirage:

Freedom force var underbart, spelar det av och till fortfarande Hoppas det är i samma anda!

Samma anda skulle inte fungera då Freedom Force byggde mycket på humor samt var det ju även en hyllning till de äldre, mer "konservativa" serietidningarna. Marvel är raka motsatsen till detta i princip.

Nä. Hade en massa äldre PC-spel ett tag, sålde av dom för dom tar mycket plats. System Shock mfl.

Gamla konsoler, datorer, samma sak, tar plats och en emulator fixar det ifall man vill spela nått gammalt.. jag försöker alltid sälja konsoler direkt när de är på väg ut så de inte tappar allt värde.

Samlar iofs på actionfigurer från spel (samt har jag en stor star wars och LOTR samling), några har ju gått upp bra i värde.

Skrivet av Arkaith:

Denna kommentar är lite... halv-cringe. Varför ska dem se.. feminina och vackra ut?

Jag kan väl säga samma - varför ska de inte, varför ska kvinnor se ut som män, mer eller mindre? Jag drar väl gränsen när man i princip trace:at Grand Moff Tarkin, de behöver inte vara fotomodeller.

Nä, där kan man väl snacka om "cringe", som barnen säger.

Grand Moff Tarkin som Amazon är inte.. optimalt. Överlag töntigt hur förfulandet av kvinnor i spel och te.x tecknat blivit, att de mer eller mindre är konverterade till att se ut och agera som män. konstigt sätt att vara "feminist" på kan jag tycka, finns väl mycket som är vackert med det kvinnliga och feminina, inget som ska behöva försvinna bort. En amazon tycker jag ska vara vacker och tilldragande men farlig.

Resterande, äh, behöver inte ändras, de såg mer generiska ut bara. kanske att man låter krigaren se mer "het" ut ifall amazonen nu ska vara ögongodis för män, så det blir jämställt

Lätt Quake 2, det var med det som moddarna tog off ordentligt. Action Quake 2 osv. Men Quake 2 som singelplayerspel var bra också, roligare än Q1 imo. Doom var ju bra när det kom men jag gick aldrig tillbaka till det efter Quake.

Tror inte det är mobilspel. Jag tror CDPR behöver all positivitet som de bara kan få just nu, Witcher 4 skulle lösa det, deras aktieägare, investerare skulle nog inte bli så glada över ett mobilspel? De behöver hype.