Inlägg av kebbe

Inlägg som kebbe har skrivit i forumet
Sida 1

Antog att alla länder hade förbokningar sedan konsolen avslöjades för flera månader sedan, förstår inte vad problemet var.

Skrivet av Tdoggahdogg:

Är detta nästa Duke Nukem ???

Tre år kvar så har det slagit DNF i utvecklingstid.

Skillnaden mot 2007 var att spelet levererade grafik motsvarande prestandakraven. Nu låter det bara som att de skryter om sin inkompetens gällande optimering.

Ozzy Osbournen 2010. Drog en roadtrip Göteborg-Stockholm för första gången och lyssnade 5 timmar Ozzy för att värma upp.. Väl under spelningen hamnade vi nästan längst fram bland ståplatserna och fick njuta av vad som närmast kan beskrivas som en Best Of-platt, vad som gjorde denna spelningen till en favorit var dock att Ozzy mitt bland alla större hits drog min personliga favoritlåt ”Killer of Giants” helt oväntat.. otrolig upplevelse.

Väljer PS5 för exklusiviteterna men fortsätter att spela primärt på PC.

Vore ju synd om man inte fick sitta med Astro's Playroom i 8 månader innan något vettigt (singular) släpps till maskinen.

Har en förbokning som ligger men har inte planerat att hämta ut den, finns helt enkelt inga spel att motivera ett dag 1-köp.

Ett DLC och ett 12 år gammalt spel med facelift, 60€ respektive 80€. Stark start.

Kan inte minnas en konsolgeneration med svagare lanseringstitlar. Allt av värde släpps eller kommer släppas till förra generationen och/eller PC medan next-gen-titlarna knappt har fått lanseringsdatum. Bra priser men endast personerna som ”Vill vara först” har en anledning att köpa nu i höst. Trots sju år med förra generationen känns dessa framstressade.

Skrivet av Earthscum:

Det här ser inte ens ut som Final Fantasy längre.

Ser ju ut som Final Fantasy sett ut sedan X för 19 år sedan.

Skrivet av GuPe96:

Jag förstår inte riktigt vad folk klagar över. Priserna har inte riktigt utvecklats på över 20 år! Nedan screenshot är ifrån EBGames år 2004. Man kunde förhandsboka GTA San Andreas för 649:- och de flesta andra spelen kostade runt 599:-. För samma peng idag får man mycket mer värde, och i många spel kan man lätt spela över 100-200 timmar utan få slut på saker att göra i spelen. Det var inte riktigt så på PS2-tiden men spelen kostade trots allt över 500kr.

https://i.imgur.com/jfZDMNG.png/

Spel är kortare än någonsin, billigare att utveckla än någonsin, billigare att distribuera än någonsin och säljer mer än någonsin. När EA, Ubisoft, Activision, Sony och Microsoft alla visar rekordresultat år efter år kan man ju ifrågasätta varför vissa sitter och försvarar idén att spel ska bli dyrare ”bara för att”.

Och innan någon kommer med ”Men Red Dead Redemption 2 kostade 40 tusen miljarder kronor att utveckla och det är väldigt mycket pengar” så nej, det är inte standarden. Standarden är att slänga om några assets i en färdig spelmotor som Unity eller Unreal Engine, kasta in en in-game-butik och dra ut det digitalt.

Optisk.
Kommer aldrig betala 80€ per spel bara för att spara en tusenlapp vid konsolköpet.

Lanseringsspelen till PS5 finns listade på Playstation-bloggen. De nya lanseringspriserna är $70 i USA och 80€ här i Europa.

https://blog.playstation.com/2020/09/16/playstation-5-launche...

Gameplay såg riktigt trist ut, grafiskt såg det väl bra ut om man jämför med originalet men knappast next-gen.

Extremt svag visning av spel där bara Resident Evil stack ut. Givet köp av disc-versionen för det priset dock, den digitala blir för dyr i längden.

Skrivet av totte1015:

Har 2080 Super men... Fan alltså...

Ska man?

Problemet är ju att bli av med 2080 skräpet nu...

Och nästa generation (eller ja, SUPER/Ti) kommer prestera bättre än 3000-serien. Alla kort halkar efter till slut, när du uppgraderar handlar väl mest om hur mycket valuta för pengarna du vill ha av ditt förra köp.

Tycker man läser om sådana här större projekt ganska ofta, väldigt få verkar släppas. Detta såg bra ut så får hoppas att det färdigställs.

Från ett fängelse i Microsofts Halo-fabrik till ett annat hos Activision. Ser inte varför de skulle vilja sätta sig i sin ursprungliga position igen även om deras egen Destiny-vision blev en enorm flopp.

Intressant turnering än så länge. Är hyfsat nöjd med Vitalitys insats även om förlusten aldrig känns långt borta, ZywOo är fortfarande högt rankad för turneringen men det märks att han tappat en del över sommaren, roligt att Shox och RPK har kunnat leverera istället.

Astralis känns dock som en mer stabil världsetta igen, tror inte det tar lång tid innan laget är tillbaks i toppen på världsrankingen.

Är inte så petig med tempot på musiken när jag tränar så det spelsoundtrack som gått varmast är Far Cry 5. Fantastiskt rakt genom.

Sida 1