Inlägg av Mushroomcar

Inlägg som Mushroomcar har skrivit i forumet

12

Det här var ett himla bra spel, de som inte testat måste testa! Det tar ungefär 5 timmar innan man kan det mesta, men det är väl spenderade timmar! Riktigt kul! Då tiden tog slut sa jag för mig själv, vad i helvete, NEJ!? Aldrig sagt så i ett demo förut!

Stå på er Take2!
Bra gjort att tacka nej. EA kan väl ändå försöka satsa på kvalité i sina spel? (de har ju råd). Men antagligen inte, de tänker väl bara på pengar.. Det skulle vara hemskt om Take2 blev uppköpta. Kolla bara i den här tråden vilket rykte EA har, så gott som alla hatar EA, och det gör även jag!

Jag har spelat både H&D och MoW beta, de är inte ett dugg lika. H&D är för det första fps medan MoW är strategi. Men jag håller med, de är båda strategiska. Skönt att det finns spel där det inte gäller att ha flest enheter eller vara snabbast under matcher. I MoW är det taktik och strategi som gäller. Allting i multiplayer-betan var härligt, allt lagg från FoW multiplayer var borta. Mer korrekta penetrations data, riktiga ljud från fordonen och vapnen, mer realistiskt. Det här är bara några av de sakerna som jag kom och tänka på.. Ser ut att bli ett av årets bästa spel, om man gillar strategi, ww2 och realism.

Här är en länk om någon vill se ännu mera nyheter! Klicka på de olika trådarna så får man se en hel del som kommer med i MoW.

http://digitalmindsoft.eu/forums/viewforum.php?f=109&sid=b1ee...

- Shroom

Äntligen, har väntat på ett nytt SW spel till pc! Bara EA inte trycker ut det innan det är klart.. de har ju trots allt redan satt ett preliminärt datum. Hoppas dock att det blir riktigt bra.

- Shroom

Red Alert.. det var ett tag sedan, tyckte generals var ok, de senaste övertygade mig inte men nu kommer red alert 3! Bäst och se om det blir någe bättre.

- Shroom

Worst game ever..
Blev väldigt besviken på det här spelet. Bilen stannar ju när man svänger/slutar gasa! Ingen känsla i spelet alls..Det bästa nfs var nfs: hot pursuit.

- Shroom

Äntligen kommer de med ett nytt Panzers! Synd att det inte är ww2 dock..

//Mushroomcar

Vad jag vet från betan så upplevde jag ingen lagg när jag körde combat/battle_zone! Det är en himla stor skillnad om man jämför med FoW! Undra om nästa beta/demo blir singleplayer.. eller förhoppningsvis COOP!

- Shroom

n0llk0ll0, det finns redan Sovjet till Faces of War. I MoW har Sovjet en större kampanj, 7 uppdrag. Japaner kommer till MoW som multiplayer nation!

demonlord89, jo jag tipsade också för två dagar sedan, verkar som om de inte hade koll på vilka som skicka in kanske?

//Mushroomcar

Själv älskar jag FoW och längtar tills MoW kommer ut, alla nya saker, funktioner, uppdaterade GEM-editorn, grafik, allt!
Den här serien har ju haft tyska kampanjer sedan Soldiers, men de ska låta en spela i flera länder som inte brukar vara så vanliga i kampanjer som jag nämnde i en tidigare post. Ska bli kul med lite variation, slåss lite i Grekland och Ukraina bland annat. Några fina saker som kommer i spelet:

> Three evolving storylines in the Soviet, Allied and German armies, comprising 19 missions in 3 campaigns
> 7 bonus missions for different sides of the conflict
> More than 50 new units to use in multiplayer mode
> Realistic models of armament and military equipment recreated in accordance with design drawings and historical documents
> System of ratings and statistics for every participant in multiplayer mode
> New nation in multiplayer mode - Japan
> Revised controls interface ? customizable and easier to use
> New multiplayer maps and 2 new game modes
> Highly detailed WWII environments and characters faithfully recreated with a cutting-edge graphics engine

Spelet kommer som ett spel internationellt medan det säljs som två expansioner i öst. De har sagt att Men of War även är kompatibelt med FoW. Vilket betyder att man kan köra sina banor från FoW i MoW.

Lite info för alla intresserade!

//Mushroomcar

Ja, man måste säga till så det inte kommer felaktig information.. Dessutom ska "pansar penetrationen" vara mycket mer korrekt än Soldiers har de sagt (FoW hade en mindre bra sådan). Det får vi väl pröva oss på i demot/betan!

//Mushroomcar

Meh, jag skickade in tips om det här till er, får man inte lite credit då? :/
Jag har varit aktiv på deras forum i två år och kan säga att det är ett sammarbete mellan Best way och Digitalmindsoft som gör spelet tillsammans (digitalmindsoft.eu, är det gällande forumet för alla fans). Jag tror nog inte det här spelet är inspirerat av CoD serierna, det är ju rts och nya spelet kommer att utspela sig i Ryssland, Ukraina, Grekland, Nord Afrika, Tyskland, Italien och en smula Stilla havet! De nya ljuden är riktiga ljud som man spelat in från de riktiga vapnen, inte påhittade dvs. Man har även kunnat spelat som tysk i FoW, men det här är uppföljaren MoW med två till nationer att spela som. Ena är Japan(multiplayer), andra är förmodlig Italien(singleplayer), men inte bekräftat. Det ska även komma en beta och/eller ett demo.

Förresten förstapersonsskjutare? Det här är strategi, rts!

Alla som gillar spelet bör komma in på digitalmindsoft.eu forumet!

//Mushroomcar

12