Inlägg av Mushroomcar

Inlägg som Mushroomcar har skrivit i forumet

Skrivet av ScreamingWhisper:

AMD Ryzen™ 9 7950X3D
AMD Ryzen™ 9 7950X
AMD Ryzen™ 9 7945HX3D
AMD Ryzen™ 9 7900X3D
AMD Ryzen™ 9 7900X
AMD Ryzen™ 9 7900
AMD Ryzen™ 7 7800X3D

Eller ett av följande AMD grafikkort,

AMD Radeon™ RX 7900 XTX
AMD Radeon™ RX 7900 XT
AMD Radeon™ RX 7900 GRE
AMD Radeon™ RX 7800 XT
AMD Radeon™ RX 7700 XT
AMD Radeon™ RX 7600

Till sist så fungerar även en kombination av följande mobil CPU och GPU (båda krävs),

AMD Ryzen™ 9 7945HX
AMD Ryzen™ 9 7845HX
AMD Ryzen™ 9 7940HS
AMD Ryzen™ 7 7840HS
AMD Ryzen™ 7 7735HS

AMD Radeon™ RX 7900M
AMD Radeon™ RX 7700S
AMD Radeon™ RX 7600S
AMD Radeon™ RX 7600M XT
AMD Radeon™ RX 6550M

Stort tack! Kan vara lite klurigt att finna infon själv, så uppskattar din hjälp! Så får alla potentiella köpare se vad som krävs!

Skrivet av CyberPete:

Köpte själv en Avatar kod på SweC som skulle fungera om man hade dom nyare AMD cpuerna eller nyare GPU men i mitt fall fungerar det inte så nu sitter jag med en kod som inte går att använda
Visade sig att i mitt fall så fungerar det ej för att jag ej hade den nyare cpun som koden medföljde med.

Aj då! Ja då måste man följa exakt de cpus som står i mina länkar för att kunna aktivera koden! Tack för upplysningen!

Skrivet av Uhilom:

Alltid bra att vara extra tydlig när man inte är helt säker själv, jag såg ditt inlägg och tänkte mest "förmedla ett lugn" för potientiella köpare som lämnar så fort dom ser hårdvarukraven då de i mitt fall inte handlade om det men som du skriver så kan det såklart ha förändrats sedan mitt senaste köp och jag ber potentiella köpare att kontrollera all information innan köp och inte lite fullt ut på det jag skrev.

Ha det gott

Absolut, uppskattar det! Därför jag själv försöker vara övertydlig för att undvika problem! Tack för omtanken!

Mvh
Martin

Skrivet av Uhilom:

Jag tror inte att man behöver ha hårdvaran i fråga för att aktivera koderna utan länkarna hänvisar till viken hårdvara som spelen medföljer, någon får gärna rätta mig om jag har fel om det faktiskt är ett krav att visa vilken produkt man har köpt. Jag har själv fått något spel med på köpet av hårdvara för något år sedan och kan inte minnas att jag behövde uppge någon hårdvara.

Hejsan!

Ja, Avatar ser det ut att vara så när man kollar på länkarna, men på Komplett, Alan wake 2 står det "installera ditt kvalificerade grafikkort" när man läser hur man gör. Är inte helt 100 själv på detta så säljer helst till folk som vet hur man gör detta med rätt hårdvara! Lade till i texten när koderna senast måste aktiveras.

Säljes: Avatar och Alan Wake 2 (läs hårdvarukrav/program krav för aktivering av kod)

Hejsan!

Har två koder över men är lite noob över hur man aktiverar koderna så föredrar att sälja till dig som har hårdvara listad så att du vet att du kan aktivera spelkoden själv!

Köpte delar på Inet och Komplett så fick spelkoder jag vill sälja då det inte är min typ av spel:

Avatar
- Specifika CPUs verkar krävas, se länkarna nedan för hur detta går till och vad som krävs för att kunna aktivera koden.
https://www.inet.se/produkt/5415009/spelkupong-amd-avatar-bun...
Dessa CPUs krävs för att kunna aktivera https://www.inet.se/kampanj/8882/fa-avatar-fop-med-utvalda-am...
Du kan lösa in Avatar-koden senast 240124.

Alan Wake 2 - se länk och klicka "hur man löser in kod" för att se hur det går till samt krav för att kunna använda koden. Utvalda Kort ur Geforce RTX 40-serien, se länk.
https://www.komplett.se/kampanj/209852/nvidia-geforce-rtx-ala...
Alan Wake 2-koden måste lösas in senast 1 januari 2024

Tänker mig 450kr per kod så blir det lite billigare än online? Efter jag fått pengarna via swish så skickar jag koderna som ska aktiveras med rätt hårdvara - se länkarna. Dessa spelkoder kräver att du har rätt hårdvara/program för att kunna aktivera, se länkarna.

Var säkra på att ni har rätt hårdvara och program för att kunna aktivera spelkoderna, se länkarna!

Mvh
Martin

Vill undvika alla spoilers men har bara en fråga, kommer det komma dlcs/expansioner? dvs bör man vänta på en "goty edition" eller som divinity 2 en "definitive edition" som finaliserar allt? Tack

Spelade Divinity 2, riktigt bra!

Vilka är de största/bästa nyheterna/uppgraderingarna med detta spelet jämfört med Divinity 2?

Ja! Pc

Skrivet av matt76:

Oklart om du köpte det för 559kr på Epicstore, men Komplett.se säljer spelet för 449kr just nu:

https://www.komplett.se/product/791477/gaming/spel/spel-pc-ma...

Innehåller även lite fysiska saker såsom:
Fodral med spelskivor
Världskompendium som specificerar spelets inställning och lore
Vykort från Night City
Karta över Night City
Klistermärken

Är detta till steam eller vart läggs denna?

[SÄLJES] - AMD Raise the game - (Breakpoint ELLER Borderlands 3) - (PC)

AMD Raise the game - spelkod

Tjo!

Köpte ett grafikkort och fick med en spelkod för Borderlands 3 eller Breakpoint. (Gears 5 till höger var separat testa på kod, den gäller ej)
https://www.inet.se/produkt/5414810/spelkupong-raise-the-game

Obs! Har inte gjort detta förut så ha gärna lite tålamod :), men jag hjälper er med aktiveringen av spelkoden. Skapade ett konto på AMD rewardssidan och aktiverade koden med min hårdvara, så bör bara vara för er att logga in med mitt konto på hemsidan (kan byta lösenord temporärt åt er) så kan ni gå in och välja Borderlands 3 eller Breakpoint sedan! Tror spelen aktiveras på Uplay och/eller Epic Store.

https://www.amdrewards.com/ Man loggar in här med min mejl och temporärt lösen jag skickar och så kan ni sedan koppla spelet till erat spelkonto på Uplay/Epic Store. Koppla ifrån erat epic store/uplay konto sedan från amdkontot!

Obs! Är osäker på om man kopplar uplay/epic store eller om man får en kod man aktiverar i de platformarna.

Någon som är kunnig får gärna belysa med info annars om jag missat något!

Pris. 200kr eller högstbjudande, betalas genom Swish

Fråga gärna om ni undrar något!

Mvh
Martin

Kan tipsa om en av de mest informativa böckerna vi har om Förintelsen, … om detta må ni berätta … , skriven av två forskare verksamma på Uppsala universitet. Boken är gratis (googla) och beställdes från början av regeringen på 1990-talet för att undervisa ungdomar och familjer om Förintelsen. Kravet författarna ställde var att inga delar av Förintelsen skulle mörkas. Ni har säkert fått bokeni skolan någon om ni gick vid den tiden dvs. I de kurser jag har läst har dessa frågor behandlats, några få och små svar finns inte, utan många faktorer ledde fram till det som hände. Har svar från några tidigare uppsatser jag skrivit, dock är de översiktliga svar:

Forskarvärlden är uppdelad i funktionalismen (konsekvens) och intentionalismen (engelskans ord intent). Funktionalismen säger att stegen utvecklats efter "trial-and-error", dvs. att utvecklingen mot Förintelsen har skett efter testande av metoder för att lösa den "judiska frågan" på det effektivaste sättet. Intentionalismen säger att stegen var planerade från början av Hitler, att han planerade förloppet till Förintelsen redan innan han tog makten. Stegen nedan kan även ses som en kronologisk översikt över perioder och utvecklingen fram till Förintelsen. Listan förklarar till en viss del vägen, eller lidandet till Auschwitz och vad de olika punkterna tjänade för syfte:

1. Identifikation - Vem är en jude? Hur identifierar vi juden? Måste ta reda på vilka som är judar i samhället och veta något om dem för att kunna urskilja dem. Att urskilja judarna är att peka ut dem ifrån alla andra i samhället till en egen grupp.
2. Segregation - Hur gör vi samhället bättre efter steg 1? Bl.a. 440 lagar som segregerade judar från samhället gjorde att judar inte längre hade samma rättigheter som tidigare och blev en slags andra klassens medborgare, att ställa judarna i ett utanförskap där de särbehandlas.
3. Ihopsamling - 1933–1941 pågick emigrering från Tyskland, judarna undanflydde de försämrade förhållandena i det egna landet. Senare samlades judarna ihop till koncentrationsläger och sedan till ghetton i Östeuropa. Ett slags frihetsberövande stadskvarter för en grupp människor.
4. Deportering - Tvingad deportation från ihopsamlingsområdena. I Östeuropa genom tåg, vägfordon eller till fots till koncentrationsläger eller dödsläger.
5. Utrotning - Wannseekonferensen, judarnas öde diskuteras och hur man blir av med dem. Till slut byggs utrotningslägren i Polen. Förintelsen sker runt om i Östeuropa, det är inte bara i form av läger, ca. 50 procent av judarna sköts utanför sina byar eller städer i Östeuropa, ca 50 procent gasades i ombyggda fordon eller i gaskammare i utrotningslägren.

Det var någon som nämnde moddar tidigare, ja det finns några moddar, men fler stora är på väg.

Här kan man hitta några moddar till MoW (notera att de flesta trådarna inte är markerade med spelets namn, utan FoW, föregångaren.)
http://www.digitalmindsoft.eu/forums/viewforum.php?f=15

Annars kan man hitta diverse moddar under den nedre delen av forumet här:
http://www.digitalmindsoft.eu/forums/viewforum.php?f=8

Själv håller jag på med att designa en bana inför ett COOP uppdrag som jag testar då och då med vänner! Om någon här är en schyst COOP-lirare så är det bara att lägga till mig på xfire så kan vi testa! (observera att min bana är under konstruktion, men fullt spelbar).

Beställde också mitt exemplar från Webbhallen btw.

- Shroom:)

På det officiella forumet har det sagts att;
Det här "demo-uppdraget" var gjort för att introducera spelare till MoW, det är därför AI:n är lite "fördummad". Dessutom använder demot inte den slutgiltiga versionen som själva spelet kommer att använda sig utav.

http://www.digitalmindsoft.eu/forums/viewtopic.php?f=109&t=24...

I den här tråden (ovan) så kanske ni får svar på en del frågor ni kanske har.

Har själv väntat på det sedan FoW släpptes! Spelet har utvecklats enormt, jag har ju varit med även i första betan. Många säger att det är som Showw2, men med kortare "skjutavstånd". En del menar att det t.o.m. är bättre än Showw2. Själv skulle jag säga att det är som FoW borde ha varit, kryddat med allt man kan önska sig!

Det dåligaste är dock röstskådespeleriet.. usch!

- Shroom

Registrera dig på den här sidans forumet:

www.digitalmindsoft.eu

Gå sedan till den här länken:

http://www.digitalmindsoft.eu/forums/viewtopic.php?f=119&t=11...

Och följ instruktionerna. Då du registrerat dig får du en nyckel och sedan kan du bara ladda ner den ryska betan, vilket kanske är nedstängd eftersom den ryska versionen av spelet kommer imorgon. Men snart, kanske om någon månad så kommer den internationella betan, så då kan du använda din beta nyckel!
Men du kan ju registrera dig i tid så att du har en nyckel till dess!

- Shroom

Jag hörde dock nu att de sagt på det ryska forumet nu att ett single player demo kommer i jul och spelet i Februari. Men detta är inte något officiellt, något osäkert i vart fall. Men man kan ju alltid hålla tummarna! Annars så får vi tänka positivt, ju längre det dröjer, desto bättre blir det!

- Shroom

7:e November är det sagt, men det verkar ju knappast troligt eftersom den internationella betan inte ens har börjat än plus att inget demo har släppts som de har faktiskt lovat att göra. Sedan så har de ju inte sagt något om releasen eller liknande på ett bra tag.. Så det lär väl dröja lite till..

- Shroom

Skrivet av zauii89:
Skrivet av Mushroomcar:

Nja, måste nog tyvärr säga att jag endast kört MoW-betan i "testmode". Eller i alla fall efter ett tag, sedan jag avskyr alla multiplayer typer utom Co-op!

Här nedan är en länk till modden jag brukar köra med de jag känner från ett tag tillbaka. Den här modden ger en så gott som 9000 i resources, vilket kan användas till att "spamma" gubbar, eller planera ett "coop" uppdrag med polarna. Dvs; En bygger ett försvar (man kan ju sätta ut sandsäckar, tankhinder och taggtråd) med kanoner, k-pistar med mera. Efter kanske 15 minuter så kan då de andra försöka smyga sig in i basen eller försöka ta över den om de nu vill så. Annars kan man köra grymt stora pansarslag eller infanteristormningar med modden!

http://www.digitalmindsoft.eu/forums/viewtopic.php?f=119&t=16...

Gl hf!

- Shroom

Hehe jo,
Men jag föredrar hela principen med att man har begränsade resurser osv, det gör spelet helt annorlunda mot tex CoH. Man slipper allt jävla spammande/byggande och kan istället fokusera på taktiken.

Det var exakt det jag menade, men att man gör sitt eget "co-op uppdrag" med hjälp av modden!

- Shroom

Nja, måste nog tyvärr säga att jag endast kört MoW-betan i "testmode". Eller i alla fall efter ett tag, sedan jag avskyr alla multiplayer typer utom Co-op!

Här nedan är en länk till modden jag brukar köra med de jag känner från ett tag tillbaka. Den här modden ger en så gott som 9000 i resources, vilket kan användas till att "spamma" gubbar, eller planera ett "coop" uppdrag med polarna. Dvs; En bygger ett försvar (man kan ju sätta ut sandsäckar, tankhinder och taggtråd) med kanoner, k-pistar med mera. Efter kanske 15 minuter så kan då de andra försöka smyga sig in i basen eller försöka ta över den om de nu vill så. Annars kan man köra grymt stora pansarslag eller infanteristormningar med modden!

http://www.digitalmindsoft.eu/forums/viewtopic.php?f=119&t=16...

Gl hf!

- Shroom

Nja, man kan säga att MoW är en slags "addon", men ändå en "standalone". Tror nog inte att DMS har något med drivkraften att göra dock, eftersom Best Way började med Showw2, och har väl antagligen planerat in en hel serie. 1C ska bara ge ut spelet, de är utgivarna i öst, medan 505games (som även givit ut ArmA) ska ge ut det till resten av världen. Detta är på grund utav att MoW är två expansioner i öst, och ett spel i västvärlden.

Jag måste hålla med, spelserien är nog den bästa som gjorts! I alla fall en av topp 5!

Låt oss hoppas att de vidare utvecklar motorn och gör ännu ett spel i serien! Eller några expansioner! De har nämligen sagt att om de utvecklar motorn ännu mer, så kan de även blanda in fps i strategin!

- Shroom

Yes, editorn kommer med spelet då man köper det!

Vill bara säga att det är ryska utvecklare, samma som gjorde Showw2 och FoW, nämligen Best Way som gör den stora delen av spelet.

Dessutom, det enda som sägs inte vara realistiskt är prototyper.. och avstånden (när man skjuter). De har dock sagt ett antal gånger att kampanjen (singleplayer) uppdragen kommer att vara så verkliga som möjligt, dvs. inga prototyper, de rätta fordonen som tjänstgjorde i de slagen etc.. Men det skulle bli lite svårt att göra ett strategispel med tanks som skjuter 1-2 km, hur stor skulle banan behöva vara då? Då snackar vi om någon slags simulator. Det var därför räckvidderna blev nedkortade, men var inte ledsna över det, de har endast ändrat på det! De har nämligen använt sig utav autentisk pansardata så att de ska bli så realistiskt som möjligt då man slåss med tanks etc.

Ni kanske känner igen mig från DMS-forumet.. om ni varit där..

- Shroom