Inlägg av Xmk

Inlägg som Xmk har skrivit i forumet

Skrivet av Govein:

Du kommer få dom rätt ofta i endgame och bryta ner dom du inte gillar och använda materialet till att crafta nya. Du får random diff lvl på dom. Du måste aktivera den gå till dungeonen. Varje sigil har lite olika random biffar och negativa effekter. Exempelvis att mobs exploderar när de dör osv. Modifiers är/var dessvärre rätt enformiga. Inte alls lika spännande som folk kan vara vana vid från Poe. Men det är en bra grund att utgå från. Kommer nog dröja ett tag innan dom blir riktigt spännande. Kort och gott skapar man ett gäng, sticker till en dungeon där man kanske har 3-4 Sigils och gör dom i rad om man vill vara effektiv. Det är kul men inte banbrytande. Det som är mest kul med den är att de knuffar upp diff i små steg så du kan fortsätta utmana dig själv. Ha inte för stora förväntningar. Det är ganska casual i sin utformning men blir givetvis väldigt svårt när man kommer upp i tiers på Sigils. Jag tycker dom är kul men inte banbrytande på något sätt. Aningen repetitivt med enformiga modifiers. Förhoppningsvis finns det dock fler modifiers vid release.

Lite som maps i PoE då dsv, tack för informationen

Jaha man kan tydligen crafta Sigils för att göra dungeons svårare, intressant! Undrar hur det kommer att se ut i release.

Gillar helt klart necro mest men druid är rätt stabil! Dock känns werewolf lite enformigt, bra dmg och sjukt tanky.

Tycker det sammanfattar spelet bra, det är som diablo 3 fast med en identitetskris.

Vad jag menar med detta är att delar av världen som inte är dungeons kan man stöta på andra spelare i, finns world bosses andra kan va med på så spelet försöker nästan va ett MMO fast det inte egentligen är det.

Men trots att jag är sjuk med hosta och huvudvärk och har svårt att spela andra spel pga fokus så lyckas det hålla mig fast i spelet så det är inte dåligt bara inget revolutionerande.

Skrivet av Wakkaah:

Nu är frågan vad man ska ha på sig på denna dejt. Förslag?

Croptop och ett par träningstights skulle passa bra!

Skrivet av robbis:

Fast om du ägt alla BF så borde du ju dessutom äga 2042? Annars har du ju inte ägt alla BF, just saying....

Han kanske körde en re-fund så tekniskt sett så har han då ägt det men gör det inte just nu.

Skrivet av trickeh2k:

Hur har detta fungerat för dem i sydkorea? Förväntar mig inte jättemycket på sikt av detta, men initialt blir det nog skillnad.

Där behöver man använda personnummer för att logga in.

Skrivet av Dex:

Väldigt många på Steam som inte kan starta spelet än så är nog lite tidigt och dra några slutsatser än så länge angående köer tyvärr

Det ändrar ju inte kön för tillfället.

Ingen kö än så länge iaf på Zinnervale, står som busy dock.

Ja

Skrivet av hannes.theorell:

Ge mig istället ett nytt SWAT eller ett ordentligt Rainbow 6...

https://store.steampowered.com/app/1359090/Zero_Hour/

Inte kört själv, early access...

Skulle gärna ta Motorsport Manager, tack så mycket <3

Skrivet av Nomman:

Alchemy i Morrowind där man kan höja sin intelligens oändligt, och på så sätt göra potions med mer eller mindre oändlig effekt. Typ restore 100 mana/s for 30 minutes... Eller motsvarande healing. Kind of broken, så bör inte användas annat än efter eftertexterna då man dödar av (guden) Vivec och slaktar städer.

Hah ja det minns jag! Men jag har för mig att jag använde buff-spells inte pots.
Man kunde va kreativ med all kraft man fick, jag visade polaren när jag hoppade mellan två städer, de va tider det!

Ser lovande ut, hoppas på att det kommer finnas stöd för mods annars får dem inte mina pengar.

Chansar på att skriva även om det troligtvis är för sent!
Jag är med väldigt intresserad

Har spelat om Wasteland 2 så många gånger, riktigt bra spel så hoppas verkligen dem lyckas göra detta lika bra eller bättre!

Ja det är föräldrarnas ansvar.
Konstigt att det inte även är en regel med TVn också då?

Men ärligt talat känns det som det är telefonen som i sin helhet gör barnen mindre sociala i verkliga livet, inte alla såklart men för vissa tex i sydkorea där telefonberoende är väldigt utbrett.

Som jag nämnde först, det är vi som är föräldrar, vårat ansvar att se till så våra barn gör läxor, klarar skolan samtidigt som att barn kommer ut och är sociala(Det sociala skiljer sig ifrån person till person, diagnoser osv så det finns alltid undantag!)

Tyckte Diablo 3 va ett bra ARPG, visst efter man kört 1 season så ja, det hände inte så mycket gameplay utan det blev riktigt "tråkigt" repetitiv inte de där roliga nötande som man längtar till dag ut och dag in.

Nostalgin, Diablo 2 och alla timmar man lagt ned där... även på dial-up tiden när morsan och farsan inte fick använda sin telefon!
Jag tror ändå att ny-tänk kommer längre om det är bra precis som det va i Diablo 2, det finns dem som faktiskt lyckats (bla PoE och Lost ark)

Skulle hellre vilja se Lost Ark NA/EU än Diablo 4, eller är det bara jag?

Skrivet av Godofcheese:

"sen kan du väll ta bort det själv antar jag om du känner för det "

Tror faktiskt att han ville ge dig chansen att rätta dig själv, svälj hedern och do the right thing.