Inlägg av Klibbigt

Inlägg som Klibbigt har skrivit i forumet

1

Om jag vinner skulle jag få en diaboliskt bra ursäkt att skylla på när jag får tillbaka mina tentor som jag kommer misslyckas med!

Lägger min röst på HL2. Jag har tyvärr inte spelat Alyx än

Skrivet av noyart:

Låter lite intressant ändå, aldrig följt ett radio drama förut. Finns det något nu som man bör lyssna på?

Jag är lite osäker på om det räknas som radio drama, men "The Callisto Protocol: Helix Station" är riktigt bra! Sista avsnittet släpps nästa vecka tror jag. Man kan hitta det på spotify och youtube bland annat. Antar att det är lite av en prequel till spelet.

Finns även riktigt bra radio dramatiseringar av Tolkiens böcker som nämndes här ovan. Det finns en riktigt bra modern som Phil Dragash (tror jag) gjort med musik från filmerna och lite trevliga ljudeffekter. Men den försvinner och dyker upp på lite olika delar av internet då och då eftersom att det inte är ett licensierat. Men det är nog inte så svårt att hitta om man googlar lite.

Jag vill ha en nyckel!

Jag förstår inte riktigt grejen med Hideo Kojima. Vad är det han gör som får så många människor att avguda honom? Jag har själv inte riktigt spelat något av hans spel, förutom ground zeroes. Vad exakt är hans roll i spelskapandet? (Inte ute efter att provocera, bara lite nyfiken)

Call of Duty: World at War nu spelbart på Xbox One

Call of duty 2 & 3 ska fungerar också!

Skrivet av Ahris:
Skrivet av CFW:

Äsch, visste väl att hur de än skulle lägga upp det skulle jag bli besviken , går ju liksom inte att toppa en trilogi med Cmdr Shepard i huvudrollen egentligen.

Men att upplägget påminner ens lite om det katastrofalt dåliga Dragon Age II med bror/syster som huvudperson ger ganska dåliga vibbar.

Hade hellre sett att Bioware experimenterat med att släppa narrativet lite mer, göra karaktären mer fri att rollspela som man vill istället för orginaltrilogins mer styrda upplägg.

(Visst, det ena utesluter inte det andra kanske men redan här så har de gett karaktären en backstory...)

Jag vill minnas att Bioware tidigt sade att man denna gång kommer att kunna välja bland flera olika raser när man skapar sin karaktär. Gissar att det är därför pappan har hjälm.
Jag tror att det kommer att vara likt Dragon Age: Inquisition i upplägget.

Men om nu pappan bär n7 rustning, betyder inte det att han är människa?

Till detta pris kräver jag att det kommer med advanced fish AI.

Julkalendern – Kylning och chassi från Deepcool

Ser ju faktiskt rätt spännande ut! Men vet inte om man verkligen skulle våga äga en. Alldeles för öppen för att överleva mig och min klumpighet.

1