Inlägg av Voxar

Inlägg som Voxar har skrivit i forumet

*gilla*!

Det var kul i första versionen av appen när de "analoga" kontrollerna bara såg analoga ut men ingen som helst skillnad på om man "drog" mycket eller lite i dem

Grisar flyger i RPV's

Jag kommer definitivt spela igenom det en gång till!

Jag tror hardcore gamers har åtminstone en konsol utöver wii som de hellre spelar hardcorespel på, så om ett spel släpps till alla konsoller så lär det sälja sämst på wii.

Jag bojkottar efter min usla erfarenhet med förra.
Bra SP men bara vettigt folk på crackade servrar som de gör allt för att banna så jag gav upp mitt spelande

Detta var ju lite smart egentligen, men varför inte skänka hela summan? Det lär ju inte kosta blizz mycket att sälja dem menar jag så det skulle ju vara trevlig välgörenhetsgrej. (den nuvarande på pandan gäller bara till slutet av året)

Den enkla anledningen är väll att man inte ska kunna köra program utan att gå via appstore. De är snåla kontrollfreaks helt enkelt

Id har ju släppt Wolfenstein 3D till iPhone för ett tag sedan, inklusive source för de som är intresserade. Carmack skriver även lite om hur han gjorde och så. http://www.idsoftware.com/wolfenstein3dclassic/

Äh det är ju inga pengar att snacka om så det är väll lika bra att köpa, men om man vänder på det så var det ju sjukt snålt av dem. Har de multiplayer klart redan när det ska släppas så är det väll klart att det ska ingå.
Det kan ju vara ett nytt sätt att motarbeta piratande iofs.

Skriver här för att slippa skapa ny tråd om dåliga flaskreklamer...

När jag besöker fz.se idag med MacBook Pro och Safari 4 så ökar safaris cpuanvändning med 130%. Har nog inte haft detta problemet sedan min gamla acer och dåtidens feber.se. Det beror troligtvis på för mycket flash-reklam. Flash är ju inte speciellt optimerat för mac så det är väll inte så mycket erat fel, men sådana saker minskar väll era reklamintäkter då även jag nu måste installera ett adblock plugin.

DICE <3

Smart lösning med Mirrors Edge; låtsas att det är en demoversion om det känner sig kopierat Fortfarande det där problemet med om det händer även om man faktiskt betalat för det.
Men när man förstår att det ändå kommer att kopieras och skydden knäckas och då bara lägger in en liten check så det inte blir alldeles för lätt; då har man kommit en bra bit!

Hellre lite bus för de som tankar än securom och annat skit för alla som köper

Någon som har koll på var man hittar cd-keyn den frågar efter? Also, var hittar man officiell information om detta?

Det löste sig dagen efter. De verkar blocka ip i 24 timmar eller så.

WC3 - Blockad från battle.Net?

Hej. Sitter på lan och spelar wc3. självklart är det folk utan riktiga keys här som har klickat på battlenet-knappen. Efter att man gjort detta kan tydligen ingen joina battle.net längre. Vi har även testat detta genom att gå in på US och Asia realms först med riktig key och det har funkat, sedan med ogiltig key och fått "invalid cd key" och sedan med den riktiga igen, vilket då inte har fungerat uten får upp nått i stil med "unable to connect to battle.net. if you are modem user blablabla".
Någon som har erfarenhet av detta och vet hur man kan lösa det?

Ush. Detta höll jag på med idag helt utan lycka. Lättare att tanka iso och installera om, om det nu är retail keys du skall byta till

Det låter ju inte som att man måste skriva in sin CDkey själv varje gång. Det lär väll funka på samma sätt som för onlinespel.
Segt för de som inte har internetuppkoppling eller om man inte spelat på ett tag och sitter på LAN utan nät osv...

Ingen som länkat till Tower of Goo än så här kommer den: http://experimentalgameplay.com/game.php?g=17
Nästan måstespelas-spel. Testa Kyle Gablers andra spel också. Grafiken i dem är helt underbar! Gravity Head är min favorit.

Nya bilder från DH-torsdagen

Vad lite ni skriver. Händer det inget på dh?