Inlägg av SypherZ

Inlägg som SypherZ har skrivit i forumet

Skrivet av Freakon:

Exklusivt till PC.

Jahopp, dött vid födsel. Trist.

Spel exklusivt till PC har det aldrig gått bra för

Skrivet av Freeman79a:

Om man inte fixar multiplayer så hoppa över det. Alla kan inte göra det. Alla har inte kompetensen helt enkelt. The Last Of Us 2 släpptes den 19 juni 2020. Det är snart för 3 år sedan. Och då var det "coming soon".

Ah, du tänker lite i samma banor som Blizzard gör ser jag

Skrivet av N3gn4v:

Det censureras i en del spel men majoriteten röstade "för" nakenhet!?

Nånting stämmer inte...

För att i det fria landet USA så existerar inte könsorgan och kvinnliga bröstvårtor och detta är ett svenskt forum

Skrivet av anon_79617:

Behöver inte multiplayer, tycker iaf jag.

Nej det behöver det inte såklart, men det ger ett mervärde till de som uppskattar det
Det hade varit sjukt roligt o bygga olika städer i samma värld, för att se ex turister besöka din stad från din polares, eller handel med andra städer.
Bygga ihop med järnväg, flyg, båtar, transport osv.

Skrivet av Slimebeast:

Vilket hemskt spektakel. Det är så idiotiskt och barnsligt med snabba klipp.

Profilbilden passade verkligen med kommentaren

Ser fram emot att se mer om detta då jag totalt missat att Blizzard håller på med ett survival spel.

Lite konstigt dock att ta med och översätta ett citat från Ybarra som ej finns på sidan som länkas till

Skrivet av Holklund:

Promota inte hans förbannade skit spel är ni snälla. jävla NFTS scammer skit

Säger inte att du har fel, har inte köpt in mig själv i EA, men hur försöker Midnight Studios scamma? Ser inget som påminner om scams runt detta ännu

Skrivet av Kleptoman:

Det som är bra med metacritic är ju att man kan lämna recensioner utan att ens ha spelat spelet 👍

Tror faktiskt det räcker med att någon annan startar spelet på bussen hem för att plånboken ska få rysningar av detta och då lämna ett betyg.

Skrivet av QanonTrumpLover:

I vilket uttalande säger han att han sexuellt ofredar kvinnor?

Att han är ett girigt kapitalistsvin är jag helt medveten om. Men det är samtliga VD:ar och mellanchefer i alla bolag oberoende bransch. Ersätter du Kotick får du en ny likadan. Tror du annat så är det lite sött.

Jag skrev aldrig något om sexuellt ofredande, jag försökte bara göra det tydligt varför han inte kommer få mycket medhåll på detta forum om hans åsikt kring Bobby Kotick tidigare.

Bortsett från de aktuella anklagelserna...

Skrivet av QanonTrumpLover:

Nej, han säger att han är oskyldig. Jag väljer att tro på honom.

"I think we definitely have been able to instill the culture, the skepticism and pessimism and fear that you should have in an economy like we are in today. And so, while generally people talk about the recession, we are pretty good at keeping people focused on the deep depression." -Bobby Kotick

“The goal that I had in bringing a lot of the packaged goods folks into Activision about 10 years ago was to take all the fun out of making video games.” -Bobby Kotick

“There will continue to be opportunities for us to exploit the PC platform in ways that we haven’t yet.” -Bobby Kotick

Tycka synd om honom får du göra, men gamers hatar honom av den anledningen att hans drivkraft är enbart pengar, vilket inte gynnar passionen som fanns hos spelutvecklare tidigare.
Jag tror du sitter på fel forum om jag ska va ärlig, även om du gillar ActiBlizz spel, så är det inte honom du ska tacka för de spelen...

Skrivet av Ichinin:

Det enda jag läser är "Gråta-gråta Quest gråta".

Du totalt ignorerade det jag skrev. Quest är en sär-hårdvara som kommer försvinna. Adios.

Ägeer själv Vive pro och är supernöjd, men att kalla Quest 2 sär-hårdvara är nog ganska ignorant när quest 1/2 bidragit med många sales för de spel du antagligen spelar är enbart ignorant, de bidrar garanterat till pengarna som VR utvecklarna behöver för att fortsätta.

Vore det inte bättre att se den hårdvaran som nödvändig för branchen? Ja de låser många spel till sin platform, många som köper Vive / Index är såpass tekniskt intresserade att de hittar vägar att spela Oculus exklusiva spel.

De som köper Oculus, de spelar antingen bara Oculus spel eller spelar också PCVR spel genom ex Steam, så allt gynnar marknaden.

Eller du kanske vill att den ska va så exklusiv för bara de mest hardcore att marknaden dör ut?

Skrivet av bluebird:

Okej, ett konkret exempel: Den platta hierarkin mellan olika alternativ. Det är väldigt många element, menyalternativ och knappar som tar ungefär lika mycket plats, har samma utformning och med innebörder som inte alltid är så begripliga.

Det fungerar bevisligen superbra ändå, men inte för att det är bra, utan för att användarna är vana.

Svarade du inte ganska bra själv där varför Steam inte bör moderniseras för mycket också

Steam är ganska stora, de har en stor användarbas som är van vid hur det ser ut och därför tycker jag att det fungerar bra. Det är lätt att hitta eftersom man är van vid det. iom att de antagligen redan är störst, vad skulle de vinna på att göra om allt förutom en massa arga kunder som måste lära sig hitta på nytt
Dom tjänar stora pengar som det är, jag förmodar att de samlar inte enorma mängder UX statistik, och om de ser att de kan tjäna mer pengar på förändring så gör de också det

Skrivet av eld:

Tekniskt sett så har de ju bokstavligen återskapat Diablo 2!

D3 gjorde en massa framsteg i gameplay, men det var i den magiska balansen i d2 som det föll efter. Sen lever många efter minnet av release, inte vad det blev efter expansionen släpptes.

Själv så tycker jag att det vart sämre efter expansionen, hela loot systemet föll pladask. Den där känslan man brukade få när set items och legendaries droppar är som bortblåst. Garanterat legendaries på bossar, du lootar dessa om och om igen när du slaktar ett par mobs.
Allt är dock låst till spelaren / party, allt som droppar rollas med högre chans till din klass...
Loot betyder inget, utan det som betyder något är att grinda upp stats på det du har så känslan är som bortblåst och inte kan du tradea till dig items, så att loota något för en annan klass är hjärndött...

Håller dock med om att själva gameplay och hack n slash känslan är galant, skill systemet kan gärna ersättas men annars är det bra, även progression genom acterna är roligt. Men sen endgame så lägger jag alltid av för att det är så fruktansvärt tråkigt.

Ja och nej, centraliserat system där utvecklarna ändå har kontrollen så ser jag inte poängen, annat än att de försöka tjäna mer pengar, marknadsföra sig själva det "senaste" och sen få folk att investera, skillnaden är marginell från när du köper lootboxes och skit från utvecklaren, de har ändå den totala kontrollen över kedjan.

Decentraliserat, ja kanske, om det standardiseras utifrån perspektivet kunden, där ingame items osv verifieras av en blockchain bestående av personer / företag världen över. Då äger inte ett enda företag servrarna som verifierar blockchainen, och även om företaget lägger ner så finns ägande kvar och andra kan använda blockchainen.

Skrivet av Sillgam:

Du menar när du säger att namnen ska få vara kvar?

"Mer seriös ton, istället för att fokusera på vad som varit och hur man raderar alla referenser till dem , så kanske de ska sätta upp riktlinjen och säga något som "Vi vet vad som hänt, vi vet att det finns referenser till detta i våra spel som kommer att få vara kvar, som en skugga över vårt förflutna som vi drar lärdom av när vi blickar framåt" "

Exakt, ser inte riktigt vad du har svårt att läsa ur min ironi av vad du citerade i förra inlägget dock. Självklart anser jag inte att namnen efter andra världskriget ska få vara kvar, det var en ironisk liknelse.

I texten du citerar nu har jag svarat i ett annat inlägg.

Kommer ej svara dig mer då du enbart vill dissekera ord för din egen njutning samt självklara feltolkningar.

Skrivet av Sillgam:

Du vet väl om att flertalet vägar, byggnader etc i Tyskland bytte namn efter andra världskriget just pga att deras namn var förknippade med nazismen? Enligt dig var detta alltså fel beslut.

Mer seriös ton

läses med fördel under din citerade text

Skrivet av Vercadi:

Lol är du seriös?

Fullkomligen, jag ser enbart detta som billig marknadsföring av ett bolag som innerst inne inte vill förändras, för att förändring betyder kostnad. Att göra förändringarna som krävs, dvs att korrigera företagskulturen och betala marknadsmässiga löner.
Som jag skrev, billig marknadsföring...

Att korrigera tidigare fel i spel och design är något som hör hemma till framtiden, när de lyckats visa att de byggt upp ett respekterat företag igen som hör hemma på spelmarknaden så ser jag inga problem i att städa upp det förflutna, när det ej behövs längre för att komma ihåg hur de betet sig.
Men svälj allt de säljer du, ändring på utsidan är nog viktigast.

Skrivet av anon_326114:

Klart det är marknadsföring. Tror ingen här är naiv nog att tro att det handlat om något annat än pengar.

Men nu har några arslen fått sig en känga för att de inte kan bete sig bland folk. Tror du något seriöst företag vågar anställa dessa? Nej antagligen inte, de har bränt sina broar inom sin sektor och det är en rätt rejäl markering.

Ursäkta, jag trodde vi pratade om spelkaraktärer och dessa "konstverk" förändrades med namnbyten och bildbyten.

"tror du seriöst företag vågar anställa dessa?"
Om vi ska prata om individerna som skapat rubrikerna och stämningarna så.
Ja, jag har absolut ingen tvivlan om att dessa personer sitter på kunskap andra företag absolut kommer betala för, och ja, jag tror att de även kommer öka sina löner, lite naivt och tro att detta kommer påverka dem i det långa loppet dock.

Skrivet av anon_326114:

Tycker ändå att det är helt rätt av Blizzard att byta namnen på karaktärer/saker som är en direkt referens till anställda som inte vet hur man beter sig.

Jo jag håller med, det raderar liksom händelsen helt och hållet.
Medans vi ändå är i farten så kan vi bränna lite böcker om andra världskriget och annat som hänt

Mer seriös ton, istället för att fokusera på vad som varit och hur man raderar alla referenser till dem, så kanske de ska sätta upp riktlinjen och säga något som "Vi vet vad som hänt, vi vet att det finns referenser till detta i våra spel som kommer att få vara kvar, som en skugga över vårt förflutna som vi drar lärdom av när vi blickar framåt"

Kanske bara jag som tänker så, men vad fan spelar det för roll om de gör om damer till frukt eller byter namn på karaktärer, det förändrar inte hur kulturen på företaget varit...
Känns som en extremt billig marknadsföring för hur duktiga dom är, sjukt löjligt...

Skrivet av Maddox:

Men nu är ju New World det enda AAA spelet jag känner till och det enda som jag har hört om på flera år som får grafikkort att ta dö helt och hållet så problemet måste ju finns någonstans med just New World, oberoende på vad folk tycker om Amazon eller spelköer.

Say what? Var det inte tom EVGA som tillverkar grafikkorten som erkände att det förekommit hårdvaru missar? hur i helvete kan du då fortsätta spä på missinformation med "oberoende vad folk tycker om Amazon eller spelköer???

https://www.sweclockers.com/nyhet/32675-evga-dalig-lodning-or...

Kanske är du som ska sluta använda ditt missnöje om företag för att sprida denna falska information...