Inlägg av svartsomkato

Inlägg som svartsomkato har skrivit i forumet

1

Kul ändå! Roligt initiativ oavsett hur slutresultatet faktiskt blir.

Då jag har en 4k-tv är jag lite sugen på någon av de nya konsolerna. Blir ingen spelpc igen för mig, haft flera och känner mig inte sugen längre men jag skulle gärna se OW i 60fps med PRO, kommer aldrig ske men skulle vara kul.

150 timmar speltid och tycker att det har varit riktigt roligt under resans gång. Det som nu tar emot är att jag inte har en bra grupp att spela med.
Division har en hel del brister och fuskandet som verkar vara ett stort problem (spelar på ps4) är något som jag förstår kan förstöra hela upplevelsen.

Intresset har svalnat en smula men jag hoppas att massive kan lyfta det här, trots allt har det bara gått en månad och endast en patch har kommit. Mycket kommer att hända och i grunden är det enligt mig ett väldigt roligt spel. Diablo 3 blev inte bra förens RoS kom och tvåan började glänsa på riktigt med 1.09. Destiny växte med sin senaste expansion.

Det finns hopp!

Skrivet av Mortaigne:

Har inte kört CoD sedan det var WW2-spel. Tror inte att jag har missat något.

Kan givetvis inte bedöma - eller bestämma - vad du tycker om men första modern warfare var en fantastisk multiplayerupplevelse, oavsett om man spelade på PC eller konsol.

Skrivet av kadavriak:
Skrivet av LVX156:

Snark. Återkom när ni slutat göra fjantiga spel för småbarn.

O vad spelar farbror för vuxna spel??

Blir ju en del leisure suit Larry, manhunt och sånt rått.

"It's dangerous to go alone! Take this."

För egen del är inte den grafiska aspekten av nämnvärd tyngd. Min oro ligger snarare i att det kommer finnas alldeles för lite att göra.

Det verkar - enligt egen utsago från massive - som att loot och leveling ska vara av stor vikt men jag misstänker att det kommer finnas alldeles för tunt utbud på fronterna. Jag ser gärna att det finns 60 olika mässor och kepsar och skräp spm kan vara kul att samla men de har mer eller mindre bara fortsatt prata lite om dark zones där ett bra vapen kanske kan bli ditt.

Det hela är lite oroande men jag vill ändå tro på det här spelet. Försiktigt optimistiskt är kanske den definitionen jag söker.

Det är någonting lustigt när en spelsajt skriver Louise istället för Louis.

Extremt löjligt spel i mina ögon. Sen tror inte jag att det handlar det inte om kritiken, många spel som inte släpps i Europa pga försäljning, även så i det här fallet. Tjänar man inte på det skiter man i det och så drar de på sig offerkoftan i samma veva.

Som jag minns det säger Blizzard inte att multi-boxing är fusk, har inte spelat WOW men i D3 var det helt okejat. Tycker inte att det borde klassas som fusk heller även om jag aldrig skulle orka med det själv.

Nej, det här verkar inte ha blivit så bra som jag ett tag trodde. Betan var en besvikelse i mina ögon, vackert är dock - både för öga och öra.

Grattis allesammans!

Tyckte det var roliga saker men är inte ledsen för det, då jag vann på IGN:

Vietcong.

Vill verkligen testa nu när Taken King har kommit och många polare har hoppat på tåget.

Kanske Tinder också, bara en swipe till tänker man.

Diablo 2, älskade Diablo 2.

Blir Morpheus om det det kommer kul spel till. Testat Rift en del och tycker konceptet är kul men blir ingen ny speldator för mig, någonsin.

1