Inlägg av gerald

Inlägg som gerald har skrivit i forumet

Alpha hanen är live nu !

Skrivet av Dragonflame:

Jag funderar på att köpa SS3 VR men är lite orolig över att jag kommer bli illamående.. skyrim vr klarar jag bara av en stund men om det är så roligt som du säger så kanske borde slå till och lira det när jag vänjt mig vid VR

Spela mer innan du ger dig på SS3VR säger jag bara för här går det undan och nybörjare kommer bli golvade rätt snabbt.

Första halvtimmen är lite meh.. men sen så blir det värsta jävla johnny wick simulatorn med hagel brakare i en hand och AK i andra

Har precis lirat SS3 VR för en ynka 5$
Och jävlar vad grymt det var i VR.
Köper lätt ss4 om det har vr stöd

Skrivet av HerrWass:

Jägarn vad folk klagar då? En del argument köper jag, men ärligt, man kan ju fasen inte veva igång ett JRPG och sedan klaga på att allt är 'för japanskt' med ostiga kommentarer och konstanta stönanden? Vad trodde ni det var för spel?

Själv är jag jävligt nöjd och ser detta mer eller mindre som "based of the FFVII story" spel. Trevligt med karaktärsutveckling, mer action och inlevelse tack vare visuell och ljudtekniskutveckling, allt är liksom mer och lite till.

FFVII finns redan och det har jag redan spelat. Det var där och då det var bra. Nu? Sätt en 15åring framför FFVII och testa vad denne tycker. Den har ju lite annat att välja på i RPG-kategorin Vad hade vi? Det var inte mycket om man tänker efter. FFVII var nytt, fräscht och magiskt för oss vanliga dödliga här i västvärden. Varför tror ni de ändrat fightingsystemet och random encounters? Varför har de lagt till musik? Antagligen för att FFVII var/är för segt och hade 7 låtar på repeat i 90 timmar. Det passar inte nu.

Sen är det ju lite så att man romantiserar och suger i sig av sina nostalgiska känslor. Lite som när man vill ha tillbaka sitt gamla ex för att hen var så underbar... sen när man fixat det så kastar hen tuggummi i taket, röker innomhus och sparkar katter på smalbenen, precis som förr. Woops, det hade man ju glömt.

Blah, blah, blah. Min poäng är i alla fall att vill man spela FFVII så finns det att tillgå.

Detta är FFVII:Remake (och första episoden desutom) och det är faktiskt underbart, det var precis vad jag behövde här och nu.

Du har en poäng där för jag gillar i allmänhet inte Jrpg och följer inga anime serier.
Men orginal ff7 var inte ostigt på samma vis, och felet till det är den uråldriga tekniken som vi jämnförelsevis spelade på då.
En stor del av upplevelsen fick man faktiskt fantisera fram själv och midgar gavs definitivt en mer västerländsk och mörkare berättelse i orginalet än i remaken pga dessa begränsningar.

I

Skrivet av Hordaland:

Fast då får vi istället en remake på remaken som är precis som originalet och alla remake-OG:s blir vansinniga.

..och alla OG ff7 har dött en naturlig död xD

Skrivet av dex20:

Ännu en som bara tycker att alla andra har helt fel om man inte tycker likadant.....

Varför är det så svårt att förstå att olika människor gillar olika saker?
Jag har älskat FF7 sen jag spelade det första gången för 23 år sedan och alla andra gångerna jag har spelat om det sen dess och ändå så tycker jag remaken har varit skit bra och tyckte dom 40 timmarna jag har spelat har varit skit kul och dom gjorde ett fantastiskt spel.

Om 23 år pratar ingen om remaken.
Gissa varför

Skrivet av Striva:

Remaken introducerar Sephiroth mycket bättre än originalet.

Ja, ni casuals har inte tid för story,känslor och sånt bjäffs i spel.
Orginalet byggde upp myten mannen legenden seph mkt bättre.

Folk som hyllar remaken kan omöjligt ha spelat orginalet i mogen ålder alt inte spela igenom det öht.
FF7 är ett av världens minnesvärda och ikoniska spel , inget riktigt ff7 fan skulle idag hylla detta misstag till remake.

De behövde bara kopiera plotten rakt av för det var det vi fans ville ha.
Ni övriga casuals hade inte märkt skillnaden.

Skrivet av dex20:

Kan verkligen inte hålla med vissa personer i denna tråden. Jag är väldigt nöjd med spelet än så länge och är originalet ett av mina absoluta favorit spel någonsin. Kan hålla med om att sidouppdragen knappast är dom bästa, men det var det nog ingen som förväntade sig heller.

Personen innan som klagade över att originalet var mörkare och det var mycket barnsligare måste jag verkligen ifrågasätta om personen har spelat båda spelen. Bara jämför bossarna och fienderna som finns i båda spelen så kan man omöjligt påstå att originalet är mörkare. Mycket mer påtagligt allt negativt som händer i staden jämfört med originalet så förstår verkligen inte det påståendet.

Musiken tycker jag också har varit klockren så här långt. Får väldigt mycket vibbar från originalet från musiken.

Tycker verkligen dom har fått Midgar att kännas mycket mer levande och fått Shinra att verkligen vara onda. Gillar verkligen högkvarteret och alla experimenten man får se som dom har gjort.

Sen får man se vad slutet innebär med om det nu blir en annan tidslinje eller vad som händer, men det är ju omöjligt att säga nu vad konsekvenserna blir. Tror folk överreagerar rätt mycket och intalar sig att det bara kommer bli skit av allting när vi egentligen inte vet någonting alls vad som kommer hända i dom andra delarna.

Personligen är jag väldigt nyfiken på nästa del och ska bli väldigt kul och se om dom kan leva upp till förväntningarna!

Ta av dig hype filtret , barnsligheten som är rätt typisk för japansk populärkultur genomsyrar spelet.
De borde ringt utvecklarna av last of us eller witcher för konsultation.
Detta spel är snart bortglömt som mediokra spel tenderar att snabbt bli.
Trist om jag trampar på ömma tår XD

Skrivet av Freakon:

Är hittills missnöjd, tyvärr. Tråkiga sidoquester, väldigt ojämn grafik, pinsamma dialoger, massa onödig utfyllnad, etc.

Nostalgi, musik samt striderna håller skeppet flytande dock.

Ska spela klart, men just nu är det årets besvikelse för mig.

Äntligen lite nyktra åsikter , har nu spelat 10 timmar och jösses vad jag skämms över många dialoger som bara är konstiga och krystade, sen alla japanska anime stön i tid och otid ? *kräks* .
cirkus artisten som kom dansade och flygande med sin motorcykel i början avgjorde det hela och jag insåg att det här spelet uppenbarligen är gjort för att spelas av barn.
Orginalet var dystopiskt och en mörk berättelse medans detta känns som ett happy hardcore rave som har lika mycket gameplay som ett quicktime event, och fullt med meningslösa hinder för att dryga ut speltiden.
Men visst finns det många ljuspunkter
Men inte tillräckligt för att ens vilja spela igenom det än mindre bli sugen på någon ep2.

Rpg tronen hålls med lätthet fortfarande av CDproject red.

Grafik 9/10
Ljud 5/10 ( tekniskt urusel)
Gameplay 5/10 (vilket gameplay?)

Jag spelar rätt mycket Destiny och tycker CoO är ren skit mot vad du får betala.
Kommer givetvis fortsätta lira och köpa resten av expansionerna med "glädje"tårar i ögonen 😂

Fyfan för EA de förvandlar allt guld till sand.
Min favorit scifi trilogi

@unforg0tten:
Gosse , strangecoins var inte i närheten av lika enkelt att farma jämnfört med LS , påstår man annat har man luktat på korken 👎

Prolemet är att det är för lätt att farma , det är inte kul att utan ansträngning bada i exotics och sen köpa ö det man saknar av Xur för sketna LS som man får oändligt mycket av hur lätt som helst, återgå till till strangecoins FFS.
Du vet att alla guardians du möter har alla vapen precis som du själv, hur kul är det ?????

Skrivet av Frisell:

Ei saa peittää

Skithusfinska borde alla ha som andraspråk , populär aktivitet innan smartfånen fanns 😆

Tycker bara det är mobilspelen som skenat iväg vad gäller microtransaktioner , helt uppbyggt upp runt ingameköp och inga småsummor, typ 600spänn för lite kristaller och annat skit i var å vartannat spel.
pc/ps4/xbox är det för det mesta kosmetika , tycker t.om planetside 2 som är ett f2p
Har ett ok betalsystem.

@Raid25:

LGR ...ahhhh min favorit , brukar titta på kvällarna och somnar till rösten av dukenukem ^^

Riktig bra artikel ! Värdig vilken nyhetsblaska som helst.

Firewatch utvecklaren borde vara tacksam för den uppmärksamhet spelet fått genom hans tidigare stream istället för att plocka billiga poäng från avsittarbänken.

@ecHo!:

Förutom en hög ordbajs och påhopp så håller du med mig ändå 👍 , för går vi på djupet och ser problemt på riktigt så är det så att raplåtar och slentriananvändningen av N ordet på film och övrig popkultur gjort det normaliserat utan att det att nån hängs ut eller skrivs spaltmeter på nyheterna om.
Ordet ska inte användas av nån . Punkt.

Skrivet av erikcedervall:

@ReeBart: hur då, förklara gärna. Utifrån mina lagstudier har jag lärt mig att det är deras IP och de har därför rätt att kräva hur och var deras spel ska synas. Men kan ha missat något.

Är också logiskt, vore jag ägare av ett företag så skulle jag inte vilja att min produkt användes i sammanhang jag inte stöttar.

Det har de absolut all rätt till och därför bör och gör de flesta streamare först en koll med respektive utvecklare ifall det är okej att tjäna pengar på deras spel via youtube innan.
Dock har just nämnda firewatc via sin hemsida givit youtubers all rätt att göra reklam streaming så hur det juridiska efterspelet blir nu får väl advokaterna bråka om 😆