Inlägg av SirIgor

Inlägg som SirIgor har skrivit i forumet

Skrivet av realin:
Skrivet av Toomsie:

Måste spela ettan först. Älskar Sci-Fi RPGs.. vet inte varför det inte har blivit av att köpa :S

Bara köpa, är billigt.

Eller bara ladda ner det?

Tyckte Fable 2 var riktigt överskattad spel, anser att det var helt enkelt: Uselt. Striderna var enformiga och att man skulle ha stor inverkan på spelet (var bullshiit). Har bara spelat Fable (1) i några få tillfällen och har ingen direkt uppfattning om spelet men har hört från anhöriga att ettan var betydligt bättre.
Men tycker att nästan alla Lionheads spel är älskade eller hatade. Får se om de kan få fram något stort denna gången och lovar att ta med allt det som de säger i förhand ska vara med som de inte hade i varken Fable 1 eller 2.

Får se om det är någon sanning bakom detta, hur många de definierar som. Kan ju vara allt från 2 st till 5 (max). Men självklart att man hellre skulle vilja ha det från själva början. Men som alla andra saker i spelvärlden så vill dom bara tjäna pengar och ser väl någon lönsamhet att göra DLC. Kommer dock köpa alla DLC för jag tror att Mass Effect 2 kommer bli ett av 2010 bästa spel.

Ser intressant ut men blev besviken på Wardens Keep DLC:en, max 1-2 timmars speltid och en rustning :/ Men detta kommer förhoppningsvis bli bättre och större än Wardens Keep. Minst 10 timmar speltid. Roligt att de tar med Orlais men som en innan skrivit skulle det var betydligt roligare om de hade tagit med det i en uppföljare eller liknande, finns risk att de inte får med allt som fansen förväntar sig av Orlais.

Kommer iaf bli ett givit köp även Return to Ostogar när det kommer ut.

Skrivet av najtrows:

ORLAIS!?!?! ?:D:D:D:D:D

Tveksamt att de ska ta med Orlais på en DLC men hoppas det också. Det talades mycket om landet i "väst" så det skulle inte överraska mig dock. Men(!) skulle vara mer troligare att de tar med det i 2:an om de kommer göra en vill säga. Tre till "länder" som kan tänkas komma med på DLC eller i en uppföljare kan ju vara Qunariens land, Antiva eller den andra dvärg staden. Den sist nämnda är mest troligast att komma med i DLC.

Dragon Age världen är dock riktigt stort så skulle vara mer troligare att Bioware bestämmer att göra en uppföljare som utspelar sig utanför Ferelden än att ta med det i en DLC. 8)

Här en länk över världen i Dragon Age:

http://images1.wikia.nocookie.net/dragonage/images/8/80/Theda...

Detta kommer bli 2010 bästa FPS spel, det är jag hundra på. Medel of Honor kan kasta sig åt skogen, för Bad Company 2 kommer äga alla FPS spel med hästlängder. Framför allt att DICE gör en av spelmarknadens bästa ljud, finns ingen FPS spel som har ett så sjukt realistisk ljud som Bad Company 2. Man känner verkligen när en granat sprängs bredvid en. Grafiken, även det är på toppen av de bästa på marknaden. Men det som gör Bad Company 2 är det intensiva spelet, att det alltid händer något. Att det sprängs över allt, att man är aldrig säker. Precis som i ett krig. Att man alltid måste vara på hugget annars är det klippt. Det ser man verkligen framemot detta! Sjukt bra jobbat av DICE.

Ser exakt ut som CoD4MW (nästan som MW2) :/ Har inte stora förhoppningar om detta spelet. Tycker inte att Medel of Honor spelen har erbjudet något speciellt sedan 1-2:an (och det är riktigt långt tillbaka i tiden). Kommer bli ett "5/10" spel...

Skrivet av Ophe:

Rätt jävla onödig kommentar på slutet imo. Okej om man vill pissa på två miljarder människor men en nyhetsrapport på en spelsajt känns som helt fel forum.

Tycker att det var en helt rättvis kommentar och som var tvungen att vara med. För bibeln är en fantasybok, när sen har du hört en människa för mer än tusen år tillbaka göra en blind människa så att han kan se igen. Eller att en "gud" står bakom allt som finns i världen. Eller att vi alla har "guds" ande inom oss. Låter lite som det är tagit från Star Wars faktiskt.

Skandalöst! Vafan?! Jamen då kan vi på köpet slänga ut Peter Pan och Nalle Puh eller varför inte Mein Kampf? Skandalöst! Ännu ett skäl till att inte köpa Xbox eller huvudtaget köpa något från Microsoft! Kristna nissar som passar på att sprida sina lögner till oss nördar! Men när de lika väl skitar ner xboxen med religiöst blaja så kan dom lägga ut koranen. Ja just det varför slänger inte dom ut Koranen?!?!??!?!?!??!?!?

Oblivion; spelbart på konsol?

Har planer att införskaffa Oblivion till min PS3 efter att min PC har kraschat. Har spelat Oblivion sedan det släpptes till PC och älskar det. Bland mina favorit spel ever. Men nu när min kära PC är borta så börjar jag allt mer kika på ett alternativ, att köpa Oblivion till PS3:an.

Men då är ju frågan, kan konsol versionen komma upp till samma standard och spelkänsla som i PC:n? Eller är det ingen skillnad alls? Hur fungerar kontrollerna i jämförelse med tangentbordet?

Någon som har Oblivion eller spelat det på konsol ber jag om ert tycke.

Tack för hjälpen!;)

Mvh från en hängiven gamer 8)

Äntligen har jag fått igång spelet, har dock bara spelat i ett par minuter men intrycket var: AWESOME!!

Dock så fattade jag inte vart man ska skriva in Tactical Marines Package koden som kom upp från Steam.

Warcraft 3, CoH och DoW finns alltid när det är dags för lan:heart:

Skrivet av leon65:

Är det någon som fått upplåsningkoder för Tactical Marines Package ännu (om ni nu beställde den istället för vanliga utgåvan)? Jag beställde från webhallen men har inte fått något mail med koder än, vanligtvis brukar dom skicka ut sånt där flera veckor i förväg vid liknande erbjudanden från webhallen.

Okey, har försökt flera gånger idag men det funkar inte än.:( Jävligt tråkigt att dom gör såhär, alltså jag trodde helt säkert på att jag skulle få spela DoW2 idag men nix:( Jaja, får väl vänta tills imorgon, man har ju väntat ett par år nu så en dag är inget (om man ska tänka positivt);)

Ja, jag har också beställt "Tactical Marines Package" men har inte fått något av dem (Webhallen). Men jag tror allt kommer att fixas imorgon, ett stort fel av de ansvariga helt enkelt

Down of War 2 är här!

Yes! Idag fick jag hem Down of War 2, ja jag vet att det är en dag innan release datumet men bra som jag är så förhandsbokade jag DoW2 från Webhallen och fick det lite tidigare. Men! Problemet kom när jag med stor förväntan såg på när spelet höll på att installeras på datorn. Kom detta plötsligt upp:

"Sorry, but the following items are not available for purchase in this country. Your purchase has been cancelled."

Nedan textan i en ruta, står det: Steam.

Wtf! Jag har steam, jag har ett account, jag är online men va fan! Har Relic glömt bort oss här i Sverige eller vad?!

Jag gick ut på DoW2:s hemsida och sedan på forumet och där ser det ut som fler har liknade problem.

Frågan är; har ni som har förhandsbokat DoW2 fått samma problem som jag?

Tycker att det är vågat men bra av Relic att ta bort byggandet i DoW2. Man har byggt så sjukt helvetes mycket byggnader genom åren och nu tycker jag iaf att det är dags för något annat. Visst är byggandet något "hedligt" med, men jag öppen för förändringar så varsågod Relic!;) Det va bara tids fråga att Relic skulle ta bort byggandet i sina spel, såg man tydligt i CoH, speciellt i expansionen.

Jag ser mycket framemot hur SP läget kommer att se ut och framför allt storyn. Hoppas verkligen att den är betydligt "djupare" denna gången och ger en lite bättre insikt på Warhammer 40:000 storyn för oss "nykomlingar". Sen att expansionerna som förhoppningsvis kommer till DoW2 har mer story jämfört med DoW expansionerna. Någon som har någon hum om hur SP läget kommer att se ut i DoW2? Kommer den se ut som i Soulstorm där man tar över planeter eller kommer det va som DoW?

Skrivet av Inkompetent:
Skrivet av SirIgor:

Tycker att Betan är riktigt bra:D Roligt att Relic vågar på något nytt med att ta bort "bygga" delen av spelet och fokuserat helt på action. Spelar främst Eldar tycker att dom är awesome:D Tryniad eller vad de heter var helt okej men liknar dock lite väl Zerg från Starcraft tycker jag. Kunde istället tagit med Tau (favo rasen) istället för Tryniad;)

Det är inte Tyranids som liknar Zerg. Det är Zerg som liknar Tyrands. Dock ville inte Games Workshop ge Blizzard en licens för att göra ett Warhammer 40.000-spel, så Blizzard gjorde ett eget som var kraftigt inspirerat av Warhammer 40.000, men som ändå står på egna ben: Starcraft.

Just det! När du säger det så kommer man på det, sry fanboys;) Tillbaka till betan; En sak som jag störde på mig rejält på var AI:ns svårighetsgrad, alltså det svåraste kändes som easy. Inget motstånd alls tycker jag iallafall, hoppas verkligen att dom ändrar på det och lägger in en "insane" svårighetsgrad, vore awesome:up: för oss hardcore spelare alltså:P

Tycker att Betan är riktigt bra:D Roligt att Relic vågar på något nytt med att ta bort "bygga" delen av spelet och fokuserat helt på action. Spelar främst Eldar tycker att dom är awesome:D Tryniad eller vad de heter var helt okej men liknar dock lite väl Zerg från Starcraft tycker jag. Kunde istället tagit med Tau (favo rasen) istället för Tryniad;)

Fem myror är fler än fyra elefanter och Bamse i Egypten är bland topp 10 mest sålda svenska spelutvecklare är ju komiskt!:) Någon som vet vilka utvecklarna är till spelen?:P

CA kommer aldrig göra ett WWI spel eller vare sig något spel som utspelar sig i nutiden (1900+) i alla fall inte under Total War serien namn. Total War spelen har alltid handlat om att man utspelar sig under viss period i historien. Romartiden, Medeltiden, Renässansen osv. Dessa är perioder som utspelar sig under flera hundra år och inte fokuserar på ett enda viss krig scenario. Därför går det helt mot Total War serien att göra ett WWI eller WWII som bara ut präglas under högst 10 år. Men framför allt handlar Total War serien att göra sin egen historia med ett utvald historiskt rike/land, att man lekar helt enkelt med historien. Men visst kan man alltid leka med fantasin men så långt får vi nöja oss med.;)

Öppen Combat Arms-beta släppt

Gött!!!