Inlägg av Sunray

Inlägg som Sunray har skrivit i forumet

Skrivet av Molotov:

Ja det räcker för mig.
Jag tröttnade på spelet.
Tar en paus och avslutar det vid senare tillfälle.

Tröttnade också och jag var helt frälst vid BOTW. TOTK är inte alls lika roligt som BOTW var första gången man spelade det.

Xbox Series X var ju riktigt prisvärd för 6 månader sen, jag betalade 4900 kr för X då medans PS5 var ett par tusen dyrare. Men de ser ut att ha blivit dyrare nu.

Spelat en del nu och tycker fortfarande att det som gör TOTK så bra är helt BOTW förtjänst. Så jag håller BOTW som ett bättre spel för det gav ett mycket större intryck första gången man spelade det. BOTW kan upplevas som lite bantat i jämförelse men jag uppskattar den enkelheten då jag inte orkar hålla på med Zonai devices och bygga saker utöver i Shrines.

Har en Xbox Series X med Gamepass Ultimate som jag inte startat på två månader, men min Switch kör jag på dagligen. Metroid Prime nyss och nu Zelda... det är nånting med Nintendo som är roligare.

Skrivet av Qwop:

Hittade du alla 900?

Nope, jag blev typ utbränd på spelet innan jag nådde.

Skrivet av uberpwnage2.0:

Är det väl ingen som säger du måste heller? Att tvinga sig göra något man inte tycker är kul är bara dumt. Finns så mycket nyheter som man kan lägga fokus på, och möjligen plocka på sig Korok seeds när man stöter på dem istället

Jag hade som mål då att få 100% i spelet men jag fick ge upp. Vad som inkluderas i 100% i BOTW är helt snett, quests räknas inte med men Koroks gör det.

Det är lite ångestframkallande med samma värld, orkar inte ens tänka tanken på att leta 900 Koroks igen.

Riktigt bra men inte lika bra som BOTW i min mening, men jag har ju inte spelat klart spelet än heller.

Hade hoppats det skulle komma ny hårdvara till nya Zelda. Känns lite så där att idag spela ett nytt Zelda men med samma grafik som BOTW som jag körde på Wii U.

Spel är en av de få saker som inte påverkats av inflationen under alla år, snarare har det blivit billigare. Jag minns för 30 år sen när SNES-spel kostade 799 kr.

En remake med nytt gameplay hade bara kunna görat detta spel sämre, det är ju ett mästerverk. En remaster med förbättrad grafik tycker jag var helt rätt beslut.

Skrivet av lonian:

Ärligt så vet jag inte om det ser bättre ut.
Monstren har aldrig varit problemen i DooM.

Andra sprites som träd och smyckningar som ska stå stilla men när man går runt dem inser man att bara en sida har ritats så bilden "följer efter", det är väl på dem 3d vore mycket bättre.

Kika igen så ser du att träden också är voxlar.

Gillar Wii U Pro-kontrollern bäst (bättre än Switch pro). Speciellt när man väger in batteritid.

Till 2D är SNES fortfarande bäst.

Hittar ingenting på PlayStation Store till Vita. :/

Väntat på detta i många år känns det som. Köpte till Vita men inte orkat spela ännu..

Jag är lite kluven till Switch. Antingen ser man det som det sämsta av två världar, en dålig stationär konsol och en dålig bärbar (kass ergonomi och allmänt oskön att använda). Eller så ser man det som den mest kraftfulla bärbara konsolen någonsin med möjlighet att spela på TV.

Jag spelar fortfarande på PSVita nästan dagligen. Kan inte finnas många som mig. Har en OLED och en Slim och byter mellan dem beroende på spel.

Försökte verkligen spela Xenoblade Chronicles X till Wii U men det gick inte, så skippar detta. Klarar verkligen inte av JRPGs.

Skrivet av wirefire:

CPU fortfarande baserad på AMD's bulldozer? Undrar lite bara hur de tänker när man ändå uppdaterar en konsol?

Enkelt. För att alla spel ska fungera på både Xbox One och på Xbox One X så finns det ingen anledning att ha en snabbare CPU. Grafik är väldigt enkelt att skala till skillnad från gameplay, fysik och annats som körs på CPU. Så samma spel fast med bättre grafik.

Skrivet av Lard von Bacon:

Jag har en jättebra idé - gör en enda konsol som kan spela alla äldre titlar så slipper de göra femtioelva olika 'Classic'. Nej, just det, det är Nintendo och de vill kunna mjölka konsumenterna.

Du missar verkligen poängen med Classic, hela grejen är att efterlikna originalkonsolen som folk är fäst vid. Ditt idé finns redan, det kallas Virtual Console som finns till Wii U och kommer väl snart även till Switch.

Går ej att ändra på. Tyska versionen är en egen produkt.