Inlägg av anon203227

Inlägg som anon203227 har skrivit i forumet

1
Skrivet av Bronko den arga hästen:
Skrivet av ovälkommen:

Jag antar att du inte blir irriterad om någon sitter och klankar ner på dig pga hudfärgen

Möjligen, dock så gnäller jag inte röven av mig för den sakens skull och grinar för alla över hur irriterad jag då skulle vara.

Skrivet av ovälkommen:

läggningen och könet? Eller använder aspekter av dig och ditt liv som skällsord?

Oftast inte, och skulle jag bli det så gnölar jag inte arslet av mig för alla jag kan komma åt och låtsas som att det som just hände mig är något som samhället genast måste mobilisera resurser för att motverka, just för att jag blev irriterad.

Nej du hade jag varit så överkänslig, lättkränkt och talangful på att spela över hade jag blivit fotbolls spelare, då hade man nog kunnat få till en och annan gratis straffspark.

Ändå sitter du här och verkar kränkt över att denna diskussion ens tas upp? Hur är det nu?

Skrivet av Bronko den arga hästen:
Skrivet av ovälkommen:

Jag känner mig ganska säker i att säga... Du besitter inte erfarenhet att förstå hat och hatbrott.

Fötrmodar att den operativa delen i att inte förstå hatbrott består i att inte hålla med dig i vad du tycker. Sen tror jag det inte råder någon allmän brist på folk som inte förstår hat och hatbrott då att bli kallad bög (eller andra dylika fina förolämpningar det kreativa internet kan uppbringa) nu tydligen är hatbrott och snudd på förföljelse om man ska tro en del självgjorda offer här.

Handlar snarare om den oempatiska tonen. Jag antar att du inte blir irriterad om någon sitter och klankar ner på dig pga hudfärgen, läggningen och könet? Eller använder aspekter av dig och ditt liv som skällsord?

Skrivet av Bronko den arga hästen:
Skrivet av CptEight:

Det är väldigt mycket dagisnivå på dig just nu.

man får vad man förtjänar, och det han sa är i princip att han inte accepterar vad som i princip är tankebrott.

Skrivet av CptEight:

Jag föreslår att du tar ett djupt andetag, lämnar forumet så länge och återkommer när du har något att tillföra diskussionen.

Ta ditt egna råd först.

Skrivet av Nowly:

Så att folk ska få klä sig som de vill och vara sig själva handlar om att spela över och fjanta sig?

Kan väl ALDRIG vara så att personen hänvisar till att gnöla öronen av sig o ta fram stora krokodil tårar över att bli kallad bög eller dylikt över internet och hulka hatbrott mellan snyftningarna är att spela över och fjanta sig, vilket är i linje med vad artikeln handlar om, nej aldrig.

Skrivet av Nowly:

Sen skiter jag fullständigt i om du lever med en professor i biologi, det har ingenting med ämnet att göra och tillför återigen ingenting. Sluta svamla och gå och lägg dig istället.

Det har inte mycket utan din post heller men här är den nu. Sluta raljera om sådant som inte har någonting med diskussionen att göra.

Jag känner mig ganska säker i att säga... Du besitter inte erfarenhet att förstå hat och hatbrott.

1