Inlägg av Sulan

Inlägg som Sulan har skrivit i forumet

1
Skrivet av Aestro:

Har sagt det förr men säger det gärna igen - PUBG är ett sånt fruktansvärt skitspel. Det enda imponerande med det är att det lyckats bli så sinnessjukt stort, trots den monotona laggfest det egentligen är. Att tidernas ormigaste företag sen ligger bakom der gör ju knappast saken bättre. Men hey, chicken dinner ammmm iii riiteeee

Smaken är som baken, jag tycker det är det absolut bästa spelet som släppts på senare år.
Buggar och skit dras ALLA (Ghost Recon, BF, COD, WoW, Hots, Destiny 2 osv) spel med absolut inget unikt för PUBG, kan väl dock hålla med om att det går lite långsamt ibland med patchar och nytt innehåll.

Sen har du helt fel angående att det är en laggfest, jag har väldigt stabil ping i alla games, lite desync i början men inget som förstör upplevelsen.
Om du menar lagg som FPS så får du ta och köpa en ny burk, jag sitter med i stort sett 120 Fps hela tiden i 3440x1440p, dippar lite under 100 ibland och då kör jag med Screen Scale på 120.
Ogillar enormt när folk hatar saker och ting när antagligen är dåliga eller har en dålig PC.

Du kan inte få en skitkorv att glänsa, oavsett hur mycket du gnider! Bara yta och ingen substans i detta skräp spel.

Skrivet av bleak:
Skrivet av Sulan:

Världens mest överskattade band ska få ett eget spel wooohoo! Skönt för fingrarna att sitta och spela deras överdrivet långa och sega solon.... usch fy och blä.

Att någons första inlägg ska innehålla så mkt smörja ;p

Metallica har ju massor av klassiska solon.. Vilka är överdrivet långa och sega?

Jag har inga åsikter om pengar etc, de gör vad alla i den situationen skulle göra... nämligen tjäna ännu mera pengar gratis :). Åter till ämnetang överskattade band.. I min mening är nästan alla Metallicas låtar uppbyggda på samma sätt.. en helt ok låt som sen övergår i något helt sinnesförvirrat solo, gitarr, trumm stadie som borde vart slut för 5 min sedan.

Deras senaste THE DAY THAT NEVER COMES likadant med den, börjar helt ok men blir så olidligt dålig efter 3.30 så det är bedrövligt.

jag är defenetivt ingen person som ska rabbla upp en massa Metallica låtar , för det kan jag inte. Men jag gillar genren i övrigt. Men vidhåller att Metallica är överskattade och borde lagt av för 15 år sedan ungefär.
Tack för mig.

Kan tillägga att GH:WT är inge vidare. trist låtlista.

Världens mest överskattade band ska få ett eget spel wooohoo! Skönt för fingrarna att sitta och spela deras överdrivet långa och sega solon.... usch fy och blä.

1