Inlägg av jimmy.hawkin

Inlägg som jimmy.hawkin har skrivit i forumet

1
Skrivet av Freakon:

Har aldrig förstått varför man låter sin sambo handikappa ens hobby.

Är ni lika elaka och förbjuder saker de älskar?

Nä det har verkligen ens sambo/fru inget att göra med, förutom om det påverkar bådas gemensamma ekonomi. Men the same går för den andra parten då med dens hobby.

Men vissa är ju också lite wipped 😊

Skrivet av UntouchableFart:

Jag kan väl meddela att min enhet lider av Coil whine, tyvärr
Min PS4 Pro hade samma problem, skulle gissa att någon lagt en besvärjelse över mig.

Jag vill inte säga att du har fel men det är mycket ovanligt med Coilwhine generellt.
Med det sagt. Har du öppnat upp din Ps5 och räknat hur många fläkt blad den har?

Den finns den tysta som har 23 blad. Och den som låter so sjukt mycket mer med 17 om jag minns rätt.
Jag själv hade den med 17 och höll på bli galen på miss ljud från min. Jag började undra om jag hade Coilwhine också.
Men då såg jag ganska fort med lite research att det som främst är det som skapar ljud på Ps5an är vibrationer vid fläkten som kan ordnat med gummi ringar mellan chassi och fläkten eller då största problemet. Just att du har den med färre blad än 23.

Om du har den med färre blad så gör dig själv en tjänst. Beställ fläkten nedan som jag gjorde och så ett Hipp, hipp, hurra! moment.
Fläkten är super simpel att installera.
https://www.ebay.com/itm/265105443222

Men räkna fläkt bladen och se om du har den under 23. Om du har det är det bara take my money och upplev sen en knäpp tyst ps5.
Det som även slogg fast i problemet var när jag var över hos min Kusin som hade den mer 23 blad och den som sagt var så tyst att jag ville inte tro på att han spelade på den.

Fick Mail igår från Webhallen 30 aug order passerat. Äntligen fick jag min maskin 🥰

Skrivet av SunShine:

Jösses alltå. Webhallen har juh inte hanterat det här särskilt väl. Undrar hur många som är kvar i deras backlog av förhandsbokningar om de inte är längre i listan än juni förra året.
Plus i kanten är väl förvisso att det är inga scalpers som får konsoler därifrån iaf, för de lär inte ha brytt sig om att hoppa in i tåget förrän de insåg vilken bristvara det skulle bli på maskinerna närmare mot release.

Även webhallens anställda säljer maskiner i efterhand.

Kan informera att folk som beställt runt 18 Juni fick just sin Disc edition från Webhallen.

Finns inget svårt med att förbjuda bot köp, som bara är till fördel för oss konsumenter. Inget som en lätt kod inte lägger märke till direkt och kan blocka och sen rapportera in. En bot kommer aldrig agera som en människa. Och om dom väl fått den att agera som en människa så har vi vunnit i allafall. Efter som då kommer vi hinna köpa mer än vi gjorde denna gång. Och det kommer inte vara lika lönt för dom som har dom.

Skrivet av Dunder:

Så det du säger är att Kingdom Come faktiskt har fler buggar....

Fritolkning åt folket.

Skrivet av Seymohre:

Hur kan du säga att det är buggigt Jimmy?
Vill gärna höra mer om än 1 bug av 50st?
4a är helt rätt betyg detta spel är bättre än de flesta spel på marknaden gameplaymässigt o design samt motormässig

Du kan ju inte ha spelat spelet värst mycket om du inte stött på någon bugg än.
Jag skulle aldrig ge detta en 4:a då utvecklarna helt ignorerat att fixa fel som fanns i första spelet.

Problem lever vidare. Och buggar är så många att kalla mig slö som orkar inte skriva alla.
är du intresserad av att veta om alla kan du ju hoppa över till Fatsharks forum. 6

https://forums.fatsharkgames.com/c/bugs

Jag förstår inte hur ni kan ge en 4:a till ett spel som har så många buggar som lever kvar sen 1:an. Ni gav ett spel som har MINST lika många buggar en 3:a (Kingdom Come).

Vermintide 2 är buggigt. Vermintide Lever vidare med problem från 1:an som man inte åtgärdat.
Funktioner som man inte åtgärdat bl a att när hosten lämnar eller dc:ar så går allt ner och startas om från början!

Nu nämner jag bara en sak av säkerligen 40-50 saker som är fel och buggigt i Vermintide 2.
Detta är lika solklar 3:a som Kingdom Come var.

Tycker era betyg börjar bli svåra att ta på allvar.

Broforce är helt klart ett måste. Som Overcooked så är det helt underbart att spela tillsammans. Och ju fler ni är ju mer roligt och tokigt blir det.

Vi sprang på det jag och några vänner en helg när vi kände för att spela något tillsammans. Ni kan vi inte sluta spela det!

Kan ju säga en extra gång att DETTA ÄR INTE för folk som förväntar sig ett Maria spel där det är svårt till slutet. Dett apel är ganska svårt från och med en 20 min spelande in. och fram.

Jag trodde jag och min sambo skulle kunna spela detta tillsammans men hon klarade inte pga hur svårt det var. Och detta är det första spel vi tar oss an där hon ger upp helt. Så jag får fortsätta vidare själv.

För er som gillar en challange så go ahead. Men annars håll er borta. Hade jag själv varit den som gett detta spel hade jag bara gett det en 3:a då det inriktas sig mot den mer inbitna gamern och inte för någon som vill bara hoppa in och spela ett kul spel som inte är allt för svårt.

Självklart är det kul för att det just är svårt för många. Men i helheten så passar detta spel inte in för den stora massan. Sätter ni er ett gäng kompisar på 5 pers och tänker lira detta så kommer garanterat 1-2 bara klara av det.

Jag måste säga att ni borde lägga in som negativt för att varna folk = svårt för detta spel är lite väl svårt ibland.

eller alternativt negativt = Ingen svårighets grad.

Sambon ryter av besvikelse över detta! då hon tycker spel är mycket vackert och tyvärr nu bara får sitta bredvid och titta. Och då hon lästa denna innan sitt kör så tänkte hon ah lite challange är väll okej. Men tror ni borde tänkte efter när ni gör era recentioner att ni måste väll tänka på den stora massan och inte bara hur det är efter själva. Ja DU klarade som gjorde denna ressention att spela spelet. men kommer resten göra det? är lite konstigt att det är bara possetivt att det är så svårt som det är.

Borde vara med som negativt också det det kommer vara det för många.

Löjligt.

Kom igen nu gott folk. Är det värt mödan tid att posta hur arga ni blir att ni inte fått en nyckel. Eller är det inte bara ta sig i kragen och gå och köp en nyckel från Blizzard själva om ni nu vill ha en nyckel SÅ mycket? Puss och kram på er.

Om man vill ha svårare spel prova dö några gånger emot captines och warlords. Jag var jävligt klantig i början och satta upp mig för att få det jävligt svårt istället. när jag väl klarade mig förbi dom jag buffat upp blev det lättare man ah. vill ni nu ha det svårt dö lite gram och kör sen.

Klart han säger så när dom har inget annat väl än att sänka upplösningarna. Låter lika dumt varje gång.

1