Inlägg av wsod

Inlägg som wsod har skrivit i forumet

Spelet är fullt av flamers och ragers. Man känner sig mer aggressiv av det här spelet faktiskt. Men om man har kompisar att spela med så slipper man få en sån människa på sitt lag och då blir det ett riktigt bra spel.

MJÖLKA KOSSAN INFINITY WARD. MJÖLKA!

DÖDÖDÖDÖ.

KARMA! Hell yeah! DÖ INFINITY WARD, DÖ!

Skrivet av oskis_0:

Jag kan inte pre-loada. Kan nån säja mig varför.

För att någon högre kraft där ute vill spara dig från lidande.

roham, många av oss köpte digitalt som brukligt i detta årtionde. Det är svårt att gissa sig till hur många som kommer göra det.

BC2 har lite många buggar, ja. Men det så det är med EA spel tyvärr. Ingen finslipning innan release. Jag får inga "Connection to the server has been lost" som du. De säger dock i sitt motd att de jobbar på en fix för connection problemen. Dock så tycker jag det grafiska interfacet är ett skämt. Man kan inte skriva när man är död. Man kan inte skriva ibland när matchen är över. Fett jobbigt tycker jag. Men jag tror att det här spelet kommer vara något man kan köra ett bra tag utan att bli uttråkad.

Skrivet av Pojii:

Snåla folk gnäller...NI HAR ETT VAL..ingen tvingar är att köpa det här.. MEN om ni vill kan ni köpa det.
Dags att vakna från er gratis piratvärld och fatta att folk tar betalt för arbete. Så varsågod betala 1 timmes jobb för många timmars njutning lr gör inte det..ingen tvingar er.

Förut så gjorde vi dessa banor gratis. Vi kunde designa egna banor. Det var så spelen utvecklades. Men de släppte inget sådant stöd med MW2 för de vill göra vad de gör nu. Skärp dig för fan.

Pissar fan på dem. BF:BC2 äger!!

Det här va rätt coolt. Får se om det blir något. Vill inte ha en PS3 i min ägo dock.

Tack för infon Snake. Har tankat den öppna betan och testat lite nu. Det verkar vara bra kvalité på grejerna!

Gratis känns nästan som det betyder dåligt? Hur ska de finansiera det? Reklam ingame? Betala för bra items? Tveksamt... Betalar hellre för en bra spelupplevelse.

Vill ha

Ser ju verkligen jättetråkigt ut... Ofta man inte kan använda skydd som man kan sitta bakom. Troligt att man står mitt ute på ett fält och bara skjuter på varandra med carebear strålar. Låt oss skjuta regnbågens alla färgen! Så fint!

Jag tycker det var kul att det blev en tryckvåg som slog sönder ISS i rymden när nuken sprängdes. Epic physics fail.

JEDI KNIGHT 3!

Jag har en känsla att det här spelet kommer suga. Hoppas på att bli överraskad dock!

Dedicated. Konsol. Modsupport. Ingen matchmaking. Serverbrowser. Lean.

Hehe. Kolla på ljussabeln. OMFGBIG.

ARRRGGHHH.