Inlägg av anon1938

Inlägg som anon1938 har skrivit i forumet

Gillar superhjältetemat skarpt , dock föll CoH/CoV för mig helt på att det inte finns loot , mer än de där tråkiga powerupsakerna... Vill ha riktig loot , annars e de inget o hålla på med. Hoppas det finns i detta , verkar så iaf om man ser på sista svaret.

Skrivet av NympH:

Jag känner ingen vänsterhänt som har musen i vänster hand, det inkluderar mig själv.

Du känner klart inte mig , men jag är vänsterhänt och har musen i vänster hand.

Dock så är det inte så stort bekymmer för piltangenterna och numpaden är oftast allt jag behöver i knappväg. Och de funkar ju bra om man använder vänsterhanden till mus.

Bara jag som tycker att man redan har spelat det innan , ie , det är väldigt likt ettans story , men med nya twists. Tycker man hittar paralleller hela tiden. Vill inte spoila något , men jag blev _lite_ besviken , givetvis ett kickass spel ändå.

Personligen har jag PC för att:

Spela FPS spel , eller andra spel med lite mer 'komplicerade' kontroller suger på konsoll.

Internet.

En sak som är BRA med piratkopiering dock. Polaren fick aldrig igång ett original han köpte , kommer inte ihåg vilket. Var nog nåt med kopieringsskyddet. Lösningen? Ladda ner en crackad .exe och spela glatt.

Jag hoppas att alla spelföretag som 'pajar' för originalkonsumenter genom att lägga in piratskydd som ändå nästan aldrig funkar snart inser att det inte håller i längden.

Det kostar pengar att lägga in , strular till det för konsumenten och i slutändan ger inget positivt för företaget.

Tacka vet jag Dice initiativ med Battlefield Heroes.

Mer sånt , speltillverkare !!

Kanske lite kort demo men det verkar rätt ok. Kameran är som sedvanligt i Dungeonsiege lite , kass , man vill typ hela tiden panna runt med musknappen , speciellt upp och ner, går inte, fixar dom det kan det nog va skitkul.

Jag tänkte direkt på mr Burns i Simpsons !! 'Release the Hounds'

Hohoh , fattig trailer efter så lång tid , och är nog böjd att hålla med många här , drakar orcher o skit.

Kom på nåt nytt. Fast är det bara bra gjort och roligt att spela så kan det ju iofs kvitta.

Nån som funderat på att det kan ju va så att dom har 'lånat' texturer , modeller osv från WoW för att sätta ihop banorna dom visar i gameplay trailern ? Kanske därför man 'känner igen' färgtoner osv.

I vilket fall , ser kickass ut och i can't wait.
Definitivt köp !

Skrivet av mAniAk:

Synd att opera 9.50 piskar den så hårt.

Varför är det synd , det är väl snarare bra , för dig.

Jag kör Firefox och bryr mig inte om vad du kör öht.

Skrivet av Cane:

*För lätt att komma från snutarna ( dåligt system) + att de har lite för dålig AI

Jag håller med , ibland. Ibland e de fan stört omöjligt att bli av med dem , konstigt nog infaller det oftast med att man måste bli av med wanted rating innan mission är done , så man failar när man till slut dör. Eller blir busted.

En annan sak , hur blir man av med 6 stjärnor ? jag flög långt ut äver havet men kom aldrig till någon 'kant' på radarn , när jag landade där det såg relativt lugnt ut , och nära en bil levde jag i typ 10 sekunder. inte tillräckligt för att komma ut ur helikoptern och in i en bil iallafall.

Det ser ju sjukt snyggt ut och jag kan bara instämma , ReVolt och Micromachines !!! YAYYY

Trodde jag skulle få en av de nyare chippen i min Xbox som jag köpte nu i jul , men det är den gamla tråkiga burken (om man googlar o kollar på det enklaste sättet , vilket watt-tal och tillverknings datum man har) Detta trots att jag köpte Halo Special edition grön motivmålad låda med grön handkontroll o headset. Plus Hdmi utgång... så , Hdmi utgång betyder inte automatiskt att man har nyare Xbox.

Har inte köpt nån hd-spelare än faktiskt, lite grann gått o väntat på nåt sånt här. Dock så har jag Xbox360 sen tidigare. Någon annan var inne på det tidigare , men visst borde det va rätt enkelt för pyttemjuk o göra en Blurayspelare till 360 också?

Jaja , det ger sig väl. Jag kommer förmodligen ändå , när det nu blir av, att köpa en separat blurayspelare i vilket fall som.

Jag har sökt efter en del info om detta. Det verkar som att det ska gå bra att ansluta vilken USB2.0 Hårddisk som helt i princip , sålänge den är formatterad till Fat32 och INTE Ntfs. Det stod något om ett annat filsystem också i patchnotes men kommer inte ihåg vilket just nu. Problemet med Fat32 är ju att det inte fungerar med filer över 4GB. Har du inte så stora filer , köp en Extern HD (inte Xboxens egen) , formattera Fat32 kopiera över och kör för glatta livet.

Skrivet av sno0zer:

tjoflöjt. nån som vet ifall det kommer att gå att köra hardcore utan att vara subscriber?

Troligen inte. Tror inte ens du kan köra Elite utan att subscriba.

1. Spelet har 18års gräns.

2. Det är inte omöjligt eller ens svårt att undvika 'attackerna'

Jag gillar dock inte spelet alls. Tycker att story och så är ok men jag tycker oxo att en stor del av spelandet är att samla saker och ständigt förbättra sin karaktär. Det kan man klart göra med skills o så. Men ta tex NwN 1 och 2 , Diablo osv. Där har du massor med items , och massa skills.

Jag tycker förresten oxo att 'sexet' är 'onödigt'. Men de e ju bara att undvika det...

Nä , nu ska jag spela Hellgate London efter lite frukost. 8)

Tänkte (förmodligen som många andra) fan va alla klagar... SÅ kass kan det väl inte va.

Well... R.I.P ... detta demot ger ingen mersmak alls.

'Ny' styrning. tyckte den var rätt ok. Kanske kan bli tweakad lite innan release men det farliga är att det ska va så 'realistiskt' Tänk såhär. Du har precis köttat runt en stor bana , flera varv tagit lång tid osv... kommer till sista hårnålen innan mål , lite ivrig på gasen får lite sladd i 200knutar o sätter nyllet i en cementgris , bilen totaled. Bara o börja om. Nej tack.

Speedchallenge läget. Som nån sa innan , helt meningslöst om man kan stå still 20-30 sek och inte får nån penalty för det.. sen glida genom checkpoints så det bara visslar utan att boxas med motståndarna.

2 saker skulle ev. kunna locka mig lite med detta spelet. Grafiken på bilarna är ju mkt snygg , och äntligen har EA lagt in Widescreensupport. Sen att det förmodligen blir ännu bättre pimpingläge än i carbon. Kan sitta o göra bilar i Carbon i timmar, men pallar inte spela.

Ne. Förmodligen sämsta demot hittills.

Skrivet av cxl:

Ja, du laddar ner en krypterad fil från EA, sedan packar nedladdnignsverktyget upp den så det är bara att bränna de uppackade installationsfilerna sen.

Tack så mkt , nu ska de handlas. 8)

Jag är väldigt sugen på det faktiskt. Är det nån som vet om man kan ladda ner och bränna det på en dvd eller nåt , så att man inte behöver bekymra sig om det där med nedladdningen i två år bara.

Ska tillägga att jag hittar ingen info om detta på deras support.... skitsida för den delen....

Jag tyckte det såg lite konstigt ut att man ska betala extra för att kunna ladda ner det i framtiden... vadå , ska jag inte kunna installera spelet som jag köpt när jag har bytt hårddisk tex om ett år ? och betala 5$ för att få ladda ner det , kanske , under 2 år.... Bull....

Klart de kan ändra i det ändå , releaseday patch kallas det. 8)