Inlägg av HimmelReich

Inlägg som HimmelReich har skrivit i forumet

1

Grymt men får ingen Batman feeling av att spränga saker med någon slags Hoover Tank. Inte för mycket sånt bara.

Assassin's Creed: Unity – se E3-trailern

Dålig trailer måste jag säga.

Kul, ännu ett spel som förmodligen kommer få mindre än en timmes gameplay på min växande steam lista (fast vem vet). Dock är detta något som verkar bli allt vanligare, att ge bort spel gratis eller att sälja dom för strunt summor. Det handlar väl om att få bra PR och bli omtyckt av spelarna.

Vilket visat sig vara ganska viktigt, som t ex CD Projekt (The Wticher skaparna) har blivit. Jag har köpt tre kopior av The Witcher 2 bara för att jag älskar företaget så pass mycket. Även för att delvis för att jag vill stödja The Witcher 3 utvecklingen. Tror vi kommer se mer av detta i framtiden. Man tjänar väldigt lite pengar på spel några år efter släppet så att ge bort det kan löna sig i längden.

Frågan är vem som bryr sig vad Glen Beck säger. Mr Beck lever på att göra sådana meningslösa utfall.

Gillar inte designen på batmobilen eller Batman. Men älskar Rocksteadys två tidigare Batman spel så givet köp ändå!

Vet att folk tycker jag är en hater som av någon anledning bara vill snacka skit om spelet (som om jag hade en personlig vendetta med Zenimax). Men jag har ärligt talat inte haft så här tråkigt i ett spel på flera år.

Spelets combat är så fruktansvärt dåligt, buggarna är så många och skadar spelupplevelsen. Vissa av besluten i speldesginen är helt obegripliga.

Mina förhoppningar var låga, jag ville att det skulle va bra. Men jag klarar inte av att spela mer. Jag har inte haft roligt en enda sekund än så länge. Nu räcker det för mig, ingen mer ESO blir det.

Jag föredrar månadsavgift i MMO:s. Har bara dåliga erfarenheter av F2P. Folk får en månadsavgift på 150 kr att låta som en gigantisk summa pengar. Visst för många människor är 150 kr mycket pengar, det har jag all respekt för. Men om det är det har man förmodligen större problem än att inte kunna spela det nästa stora MMO spelet.

För övrigt tilltalas jag inte av det jag har sett i detta spel. Ser ganska mediokert ut i mina ögon.

Låter ganska intressant. Jag skulle nog köpa, Far Cry 3 var mycket bra om man bortser from spelets vidriga U.I.

Låter som snacket inför Rome 2. Spelets A.I skulle vara bättre än någonsin (ribban satt inte så högt från början) men resultatet, var som alla vet som provat spelet en katastrof. En fullkomlig härdsmälta, jag har inget förtroende för CA på förhand. Jag kommer vara mycket skeptisk och vänta på reaktionerna innan ett eventuellt köp.

Jag vill att detta spel ska bli bra, det skulle vara fantastiskt att få återuppleva en av mina favorit filmer.

Inte för att det spelar så jätte stor roll för dom flesta dessa dagar. Men 35 GB för bara ljudet är ju sinnessjukt, låter inte alls som en bra lösning. Speciellt för dom som tankar hem spelet från Origin. Nu har jag 100/100 Mb/s uppkoppling. Men det är en lyx många i världen inte är i närheten utav.

Påminner om Diablo 2 där videomaterialet mellan akterna stod för större delen av installationen. Men där var det i alla fall valfritt.

Skrivet av HimmelReich:

Tillsammans med den ganska mediokra grafiken.

Jag vet inte om du trollar nu, men graffen är det väl inget fel på?[/quote]

Personligen tycker jag grafiken är helt okej, väldigt bra bra atmosfär. Men att grafiken inte tilltalar den genomsnittlige spelaren vågar jag utan tvekan påstå. Så om jag försöker vara objektiv så skulle jag säga att den är medioker.

Sacrifice of the Vaal låter hysteriskt dåligt, nu menar jag inte själva innehållet men namnet i sig. Path of Exile har inte heller det ett bra klang i namnet. Spelet i sig är mästerligt.

Men om jag får vara så fördomsfull om vissa spelare, så tror jag att ett så dåligt namn kan dra vissa personer från att ens prova det. Tillsammans med den ganska mediokra grafiken.

Skulle inte Batman Origins vara sista Batman spelet i Arkham serien? Jag klagar dock inte, ser mer än gärna ett nytt Batman spel från Rocksteady. Deras två senaste spel var riktiga höjdpunkter förra generationen!

Bra! Tycker Steam gjort en hel del förbättringar sista året. Ofta små saker men det gör redan världens överlägset bästa spel tjänst ännu bättre.

Jag har SteelSeries Siberia v2 och tycker dom är bra. Helt klart värt pengarna. Överlag rekommenderar jag SteelSeries, bra grejer för ett bra pris. Aldrig haft några kvalitetsproblem hos dom.

Lite sent kan man ju tycka, samtidigt bra att dom supportar ett spel som förmodligen inte kommer sälja så många fler ex.

Skrivet av Bennii:

Påminner mig om hur coolt det var att spela Soldier of Fortune första gången. Skademodellerna i det spelet framstår som skrattretande idag.

Ja, nöjet med SoF var att se dom brutala skadorna. Dock är man 15 år äldre nu, och lite blod och köttsår intresserar inte nämnvärt.

För det kunde man inte i 2:an?

1