Inlägg av Dantrew

Inlägg som Dantrew har skrivit i forumet

Skrivet av JohannaBjärred:

Modigt att inkludera damspelare? huh?

Det är läskigt att få stryk av damer. 😜

Tack för alla svar. Ska testa dem och då göra det via webbläsaren och inte via appen. Väldigt intressant att Apple kör med slumpade Mac adresser. Blir tokig när det hela tiden dyker upp nya telefoner, men det har ju då sin förklaring.

Kringgå wi-fi restriktioner?

Hej!

Jag har ett hemmanätverk där jag satt upp vissa regler för när Wi-Fi är påslaget, helt enkelt för att annars har jag ungar som gamar framför telefonerna när jag är iväg på jobbet. Jag har en äldre router, ASUS AC68U, där jag genom appen har gjort begränsningar för de enheter som ansluter. Jag är även noga med att namnge enheter så jag har koll på vem som är vem. Men nu till saken, om och om igen så kommer en ”ny iPhone” in på nätverket. Jag har börjat blocka den men den kommer igen, jag funderar på om det är min äldsta grabb som lärt sig kringgå restriktionerna genom att göra en ny enhet, han har ju lösenordet för vårat nätverk. Men jag har googlat mig tokig på att försöka hitta någonting om det. Är det möjligt att ansluta som en ny enhet till ett nätverk så han kringgår avstängningen? Någon som vet?

Jag har uppdaterat till senaste fw och har även testat fabriksåterställa. Helst vill jag ha ett gästnätverk som jag kan stänga av när som helst men då behöver jag en nyare router.

Jag tyckte hela atmosfären var så sjukt lovande när jag såg första trailern. Det var synd att det var så lite spel och så mycket ”film”. Ser gärna att man gör en ny del av det men med mer gameplay.

Skrivet av Ugly_Bob:

Bra fråga - fram till betan var jag helt säker på Rogue men tyckte att den var riktigt tråkig att lira (jag föredrar ranged). Nästa favorit är/var Necro men all gameplay jag har sett verkar bygga på minionbuilds och ser ganska passiva ut så just nu är jag mest förvirrad. Blir väl till att läsa på och se om man kan hitta en mer aktiv necro-build helt utan summons och annars blir det en Sorc.

Jag kör Necro utan en enda minion. Offrar alla. Bonespear, corpse tendrils och corpse explosion blir härligt köttigt. Känns inte alls passivt, önskar dock lite mer mobility för man får lite smällar och får ibland rädda upp sig med dash/blood mist. Spelar t2 och är level 37 nu.

Diablo, diablo och diablo. Glömde jag säga att jag ska spela diablo?

Om jag skulle vinna det till playstation så skulle jag få njuta av error 315306 med mina andra jämlikar. Av ren ilska skulle vi slå följe med Lilith och dräpa Inarius och sedan hela Heavens. För det finns inget som kan få en mer galen än ett error på release.

Jag måste nog säga det allra första Halo. Jag är uppväxt i en pc familj och spelade typ Jazz JackRabbit, Red Alert, One must fall och något flygplansspel som jag tror hette Raptor. Hur som helst, alla dem spelet var bra och underhållande på sina sätt.

Men när pappa kom hem med familjens allra första spelkonsol, Xbox, och spelet Halo så tyckte man det var så himla coolt. Det var en magisk värld att upptäcka och Master Chief är en så himla ikonisk karaktär. Att man sedan kunde spela tillsammans och gasa runt i diverse fordon var total spelglädje. På senare år har jag flera stora speläventyr men jag värdesätter Halo, inte som mitt bästa äventyr, men absolut det största. Det öppnade upp en helt ny gamingvärld för mig.

Skrivet av waeress:

Det är ju ett stresstest...så dom vill ha så många som möjligt under en kort period.

Jo jag vet. Det är mitt egoistiska jag, med snålt tidsutrymme, som vill att stresstestet ska anpassas efter mig. Hur som, ska bli intressant och se om dem pallar trycket ikväll.

Meh… kl 21. Släpp lös oss nu!

Skrivet av ebackman2:

Är det bara jag som har hackiga animationer på skeleton enemies (ps5) ?

Skeletten var sjukt hackiga, spelade också på ps5.

Lira klart TLOU2.

Sämsta året på länge, men det är inte för att det inte funnits spel, utan för att jag inte hunnit spela så mycket som jag velat. Det positiva är väl att man snart kan köpa de spel jag vill ha för en kraftigt rabatterad peng.

Wow: DragonFlight och MW2

Stray för mig.

Look how the massacred my boy…

Skrivet av Wolzac:

Fakk, gjorde exakt samma sak

Another one here…

Skrivet av Flugsaft:

Varför får ja feelingen att detta kommer vara "meh" för? Känns som att gameplay känslan kommer vara rätt kass.. o inte nog tillfredsställande. Hoppas ja har fel!

Jag kände verkligen ett ”meh” av den trailern. Original har jag varvat flertalet gånger då det är ett av mina favoritspel genom tiderna. Men det här gav mig inte alls någon känsla av att vilja spela remaken. Får avvakta och se.

Originalets trailer ger mig fortfarande kårar.
https://youtu.be/RYaJCmJgb9A

Halo 5. Jag spelar enbart sp eller couch coop och har alltid älskat Halo-seriens kampanjer. Men Halo 5 gjorde mig så otroligt besviken över att behöva axla spartanen Loke och jag gillade inte inriktingen med Cortana. Det som framförallt gjorde mig mest besviken var att man fick vara Masterchief så kort speltid.