Inlägg av Xawob

Inlägg som Xawob har skrivit i forumet

Skrivet av magma:

Hur blir det för oss som betalt för detta då?
Enligt lag måste väl radiotjänst betala tillbaka?

[10:29] Radiotjänst reagerar på domen

Radiotjänst meddelar att datorer, surfplattor och mobiltelefoner efter dagens dom inte längre bedöms vara avgiftspliktiga. Den som betalat tv-licens för någon av dessa typer av enheter får dock inte tillbaka några pengar eftersom "tidigare avgifter är korrekt påförda".

De borde ta EU före austrailen, helt klart.

GMG är en av de bättre sidorna jag handlat från då de alltid har bra rabatter + att man betalar i USD! + att de har en väldigt bra support.
G2play litar jag inte på riktigt då man måste vänta på att få nyckeln från dem.

Darkfall: UW kommer bli grymt!

Lirade Darkfall 1 och det måste nog vara det bästa pvp ( full loot )spelet jag någonsin lirat!

Skrivet av Skjuludde:
Skrivet av Scream112:
Skrivet av Floppydick:

Inte till PC? Då blir det nog rätt svårt att konkurrera mot dom andra MOBA spelen tror jag.

Eller inte? finns det något MOBA på konsoll överhuvud taget? Om inte så är de alltså ensamma på den marknaden.

Awesomenauts

Dock ser jag nog inte Awesomenauts som något tävlings inriktat MOBA.
Guardians of Middle-Earth kommer nog bli riktigt bra, ända nackdelen är väl isf att det kostar något?

War of The Roses är ett riktigt kul spel måste jag säga, jag gillar att det är en " Djup inlärningskurva ". Det ska inte vara för lätt att få ihjäl folk !

Skrivet av cute_ninja:

detta känns ju mest som en expansion till sc source, testade lite av det hos en polare å kändes riktigt gammalt å särskilt på grund av det recensenten sa, ljudet är detsamma som i tidigare cs vilket verkligen ger en gammal känsla, inte en glad gammal känsla utan snarare, ive done this crap before känsla

Dock så känner jag att CS:GO är bättre än CS:Source, har spelat cs sen 1.3 och jag trivsdes som bäst när jag lirade 1.5 tbh, 1.6 var kul i början men man tröttnade rätt snabbt, source var inget att hänga i granen , och jag tycker att cs:go hamnar nånstans mellan source och 1.6

usch, tråkigt.. såg verkligen fram emot ett warhammer 40k MMO.

ända skälet till att jag bokade spelet var för att det skulle bli ett MMO, jahapp då är det dags att avboka!

smidigt att slippa gå till affären, dock kan det vara dyrare i vissa fall men oftast när man köper online så blir det billigare pga. diverse reor så som steam rean sen så har Greenmangaming.com väldigt bra priser, dock inte så stort urval men, det mesta finns där i dollar priser

Sweet! hoppas man får turen med sig denna gång då

Skrivet av VonSnoe:

"TheRob 2011-11-21 08:22:08 #45
Jag spelar HoN för det mesta och jag har provat LoL några gånger, men att säga att spelet är free-to-play är lite bullshit, om man bara installerar och kör så får man typ välja mellan 8 hjältar, resten måste man köpa om jag har rätt."

Du kan köpa alla champs i spelet för influence points så man får genom att vinna games i lol. Allting som kan påverka spel prestationen går att få gratis. Det enda som alltid kostat pengar är om du vill ha ett skin till någon speciell hero. LoL är ett grymt lyckat F2P.

Kan inte annat än att hålla med om LoL, det är ett bra och lyckat F2P. HoN är dock inte lika bra på den Fronten tyvärr, om de skulle inspireras av LoL lite mer så tror jag HoN skulle bli ett betydligt mycket bättre spel.
Personligen har jag haft problem med crashes å skit i HoN sedan 2.0 innan dess så hade jag inga problem, nu krashar spelet minst 1 gång per game vilket har gjort att spelet inte blir lika roligt.

Skrivet av Ostbit:

Origin ftw!

skulle inte ens bli förvånad om Origin är nästa som blir attackerat..

Skrivet av Aresz:

Hemlig fråga, vad har man för nytta av detta? om man slarvar bort sitt lösenord får man då tillbaks det genom att
??

Ja det får man, bara man har tillgång till mailen så.

Skrivet av Sethernis:

För övrigt, hur byter jag min lösenordsfråga? Jag loggade in på hemsidan men hittar inte vart jag gör det.

tryck på byta lösenords knappen, där inne finns det 2 knappar en för lösenord å 1 för hemliga frågan.

Jag bytte allt, lösenord, mail och hemlig fråga, bara för säkerhetskull

Skrivet av mrpeters:

Det tog sin lilla tid

"Lilla tid" bara över ett år har man väntat på att betan ska komma till EU

Skrivet av DeryckW:

Finns minst lika mycket elitism i LoL. Jag spelar väldigt lite LoL men när jag gör så är det alltid så fruktansvärt otrevliga människor man möter eller är med. Minst lika mycket som jag stöter på det i HoN, och det spelat jag mycket mer.

Jag Håller helt och hållet med. Spelar några game LoL varje dag inprincip och det är vääääldigt mycket otrevliga människor man möter / spelar med. Det är precis samma sak i HoN. så i det här läget är det inte någon större skillnad förutom att man kan kicka folk på HoN men det kan man inte på LoL..

sen så tycker jag det är bra att HoN får en större community, det är dom värda!

denna idé suger så hårt, skulle varit bättre om vi hamnade på west istället för east.. orka lira med idioter som inte pratar engelska !

Spelade Allods Online innan första "expansionen" vilket var väldigt kul, men när första expansionen kom så var man tvungen att köpa saker i item shoppen som boostade dps och liknande, om man ens skulle ha en chans att kunna questa och pvpa.. vilket gjorde att jag slutade tillsammans med 50% av de andra på servern, vet dock inte hur det ser ut nu för tiden.

Fall ni är sugna på PVP / PVE finns det också " Aesir " vi är en svensk / norsk guild som letar efter mer folk
Vi kommer att lira på en EU PVP server, inte bestämt vilken än dock.
bara att kolla in på http://www.aoc-gaming.se/ om ni är intresserade, vi är runt 40 personer som ska lira nu vid headstarten.

Skrivet av Etthundra:

Har hört rykten om att det finns hemliga pussel med.

Jag har gjort 3 av de hemliga puzzle questsen som finns och måste säga att det är kul med sådana quest + det är bra rewards men rekommenderar att vänta till lvl 50 innan man gör dem eftersom rewardsen är baserad på ens karaktärs lvl.
Puzzle Questen droppar alltid blått eller Epic gear " beroende på hur tur man har "
Synd att det inte finns allt för många sådana quest dock.