Inlägg av anon181140

Inlägg som anon181140 har skrivit i forumet

1

Fanns bättre mmo innan wow.. som tex. ao, eq, daoc.. men vi alla är inte lika

är det en ny mod till bf4?
som civs beyond earth..

klart gillar man bf4, cs, pay day.. så blir det nog en bra mod

Skrivet av Remus:

Har varit fast sedan jag fick nyckel av Svenska IGN (tack skall ni ha!).

Riktigt förbaskat kul men jag saknar mer djup. Items är inget krav men då får de gärna lägga till ännu fler "talents"!

Vill ha Imperius, Mephisto och Baal som nästa hjältar! Fy fan vad episkt det kan bli!

och Butcher!

Jag har aldrig gillat sc serierna eller moba pga spelstilen när man kollar matcher. Eftersom jag kommer från quake världen så ser jag hellre från personens "ögon" när jag följer en match än att följa efter en muspekare osv.. tappar lätt intresset, tyvärr..

men! jag har testat dota och lol men inget av dom har fastnat för mig... tills jag testade smite, blir mer känsla i spelet tycker jag om man jämför med dota och lol. Och även här kan man se från spelarens "ögon" hur de tänker/spelar osv.. blir så mycket roligare att spela och se matcher.

Skrivet av Kimpur:

De såg vad Blizzard hade i sitt kommande spel

Och blizzard såg vad som fanns till ctf från quake tiden.

Skrivet av Pjotor:
Skrivet av Joavels:
Skrivet av Spiff:

De låter hela beloppet gå till röda korset men du tycker de gör en dålig sak?

Lika bra att donera direkt till röda korset, tycker det är dåligt att Blizzard ska få cred för det.

Det är ju inte så att dom inte har några pengar själva.

Pengarna går oavkortat till Röda Korset. Hur många WoW-spelare tror du skulle donera 10 dollar till Röda Korset bara så där utan att få något tillbaka för det? Det här är högst ideellt av Blizzard och du bara klagar.

Precis, måste vara något fel på mänskligheten att det måste gå via ett spel företag för att rädda liv.

Skrivet av shagul:

shit vilken dålig betyg ni gav ett spel jag tyckte va nämre 9 av 10

media.. a powerful tool.. det är nästan som biblen..
spela spelet och testa det själv, sen ge kritik.. likadant gäller filmer..

att läsa dålig/bra kritik innan man börjar se filmen eller börja spelet är bara idioti.. alla är inte lika.

Skrivet av Dryn:
Skrivet av lime1998:

Jag ser faktiskt ingen skillnad alls. Det känns som om varje gång Blizzard visar upp sina "nya" karaktärsmodeller så har de bara lagt till något streck eller gett kvinnorna lite mindre trosor, eller nåt sånt.

De är mer detaljerade/högupplösta. Klicka på bilden i helskärm så ser du usel den gamla modellen ser ut rent grafiskt.

Istället för r_picmip 10 så är det r_picmip 5. Det kallar jag framsteg!

Skrivet av darkthunder:
Skrivet av Stich:

Personligen har jag aldrig spelat wow och ser ingen anledning att börja nu.

Så vad är din anledning att kommentera i en forum tråd som handlar om just WoW? Troll much?

Så om får inte ha en egen åsikt om ett spel? För då trollar man..

Min åsikt är att blizzard har förstört många mmorpg som har kommit ut de senaste 10 åren.. fanns många bättre mmorpg spel innan blizzard kom med sitt, som spelutvecklare kunde ha vidareutvecklat med mer komplexa system.

Men jag är glad för er alla som gillar WoW men samtidigt tycker jag synd om resten av de andra spelarna som tycker som jag.. men vi har tydligen ingen talan för holy grail wow för då trollar man..

Skrivet av monsterbenke:

tycker synd om alla som inbillar sig att mer pengar = bättre spel. med tanke på att 999 av 1000 spel är totala floppar med betyg under 5-6(som absolut överdrivet Bäst) så, ja. det logiska är att inte lägga 50 miljoner på Ett spel. Kan lyckas riktigt bra, men oddsen är extremt minimala.

Absolut, visst kan det vara så.. men med mer pengar så kan de anställa fler och mer framtida projekt till spelet tillkommer som de själva har sagt..

Skrivet av monsterbenke:

tvivlar på att dom kan leverera ett spel värt 50 miljoner minst lr ens nära. det har nämligen aldrig någonsin hänt innan. 20kr på att elite blir 3 ggr så populärt och bra.

dom har väl kodat elite ett bra tag innan de visade upp spelet och innan alla fick komma åt betan, om jag minns rätt.. inte så konstigt att det spelet känns mer "färdigt" än sc just nu.. men i det långa loppet så tror jag mer på sc.. och alla 50milj är inte bara till releasen

Skrivet av Bamia:

Jag tror fortfarande detta kommer vissa sig vara den största scamen inom gaming

och jag tror det kommer bli det bästa space mmo ever inom gaming

Skrivet av Bunisher:
Skrivet av stoff75:

Det är inte bara skepp, det är prenumeration och in game credits och även merchandising (jag har t.ex köpt 2 hoddies, 1 polo och 2 t-shirts därigenom, även det går till "penga-räknaren"). Och det dyraste skeppet kostar $1000 om man har "turen" att den finns tillgänglig (eller om man dishar ut för completionist paketet men det är svårt att motivera)

Men det är i och med skeppen som de mesta pengarna kommer in.

Skrivet av Bu-Tch-Er:

Inte läst på ser jag.. Om du har ett skepp med försäkring då får du tillbaka skeppet för en mindre summa än vad det kostade, och om skeppet finns kvar i systemet du befinner dig i.. annars får du ta dig till ett annat system och hoppas att dom har samma modell där istället.
Och har du ingen försäkring, då får du skylla dig själv om du förlorar det

De tidiga backers fick LTI till sina skepp (som jag har på min 315p), och det är det enda skeppet jag har..

För att vara helt ärlig har jag inte följt det alls. Jag chippade in med 50 dollar när det kickstartades och har sedan följt utvecklingen allt eftersom. Men jag orkar inte sitta och läsa deras nyhetsbrev med informationen om att de släppt ett nytt skepp, lite bakgrund och dylikt då jag kan få bakgrunden från då jag spelar. Så jag har nog missat rätt så mycket. Men om det är som du säger så ser jag ABSOLUT ingen anledning att NÅGONSIN lägga ut pengar på ett skepp. SPECIELLT inte i och med deras priser.

Läste just dock att alla skepp du just nu köper får en 2-12 månaders försäkring. Än en gång känner jag att det inte är värt 60-1000 dollar bara för att få börja med ett skepp som du faktiskt kan köpa ingame med. Och de som inte går att köpa går väll att få tag på ett eller annat vis. Har för mig jag har läst någonting om det någonstans för ett bra tag sedan.

Ja jag håller med dig, jag hade heller inte velat lägga ut för mycket pengar, men vi alla ser på pengarna annorlunda vissa bryr sig inte om de köper mat ute varje dag, vissa bryr sig inte om de lägger pengar på kläder, resor och även betalar gärna över 100kr+ för att spela wow eller t.o.m mitt gamla favvo mmorpg anarchy online (tror fortfarande man betalar 150ish kr/mån än idag...) Jag håller mig till min 315p och fixar resten av skeppen senare när det är full release.

Sedan är det inte bara skepp du får.. mitt kostade 75$ runt 500kr och det ger mig tillgång till alla tester, ett eget skepp, lite cash, och lite mer.. och så klart hela spelet när det släpps, tycker det är rätt bra deal.

Sen kan jag erkänna att jag är en subscriber också, men det gör jag för att 10$/mån inte är särskilt mycket för mig och jag gör det mest för att stödja spelet och få ut lite mer information om det.

51milj är inte så mycket om man delar det på alla spelare..

Skrivet av Bunisher:
Skrivet av Shuriko:

51miljoner!? Har folk spenderat så mycket pengar på ett spel som inte ens är färdigutvecklat O.O ?

Folk köper skepp på deras hemsida. Det är inte som att de fortsätter att bara kasta pengar på dem utan att få någonting tillbaka. Dessa skepp kostar mellan 60-300 dollar, vilket jag anser är för mycket att köpa ett rymdskepp för till ett spel.

När du köper skeppet så får du börja med det skeppet ingame (och kan använda det i modulerna som de släpper allt eftersom) och, om jag inte minns helt fel, så får du även det skeppet permanent. Så även om du får skeppet exploderat i det riktiga spelet, så har du det fortfarande kvar och kan bara hoppa in i det på nytt.

Inte läst på ser jag.. Om du har ett skepp med försäkring då får du tillbaka skeppet för en mindre summa än vad det kostade, och om skeppet finns kvar i systemet du befinner dig i.. annars får du ta dig till ett annat system och hoppas att dom har samma modell där istället.
Och har du ingen försäkring, då får du skylla dig själv om du förlorar det

De tidiga backers fick LTI till sina skepp (som jag har på min 315p), och det är det enda skeppet jag har..

Skrivet av Rwaat:
Skrivet av Bu-Tch-Er:
Skrivet av Rwaat:

Pluspoäng för att de skippade Dubstepen.
Minuspoäng för auto aim, bottar och endast 12 spelare.

Minus för autoaim på pistolen? Den är inte alls så uber som folk tkr.. bottar, sure kunde ha skippat dessa men det är inte så att de stör direkt då de bara stirrar på en.. 12 spelar.. önskar det var max 8, som gamla goda tiden i quake.. så som ett riktigt fps ska vara med skills.
Jag gillar speeden i spelet, påminner om quake.. och inte tråkiga slöa bf spelen med för mlt spelare.. kan aldrig bli en esport när det är för många spelare.. fler 4vs4, 5vs5, 6vs6 för esportens skull. Äntligen någon som har fattat poängen, hoppas på quake 5 i eller ngt liknande framtiden så man kan följa riktiga esport matcher på tvn..

Kan se vitsen med få spelare, är skitroligt om man är ett tajt gäng och lirar Ut/Cs. Men hur kan ett spel med Bottar och auto aim (eller aim assist) bli ett esport spel? Ser absolut ingen skill i det när spelet håller en i handen.

Menade att de framtida fps spelen med mindre spelare hade varit bra för fps esporten..
Håller med om att verken bottar eller autoaim inte tillhör esport. Om de har gjort spelet tillräckligt bra så bör det finnas options för att stänga av vissa vapen, bottar osv.. som man kunde göra i q3.. men vilket fall som helst så tycker jag spelet går åt rätt riktning och hoppas andra tillverkare börjar fokusera på 4vs4, 5vs5 osv..

Kanske bara min egen åsikt, men trött på sc, lol, dota spelen.. så mkt roligare att se på fps matcher.. så mer fps i framtiden tack

Skrivet av Rwaat:

Pluspoäng för att de skippade Dubstepen.
Minuspoäng för auto aim, bottar och endast 12 spelare.

Minus för autoaim på pistolen? Den är inte alls så uber som folk tkr.. bottar, sure kunde ha skippat dessa men det är inte så att de stör direkt då de bara stirrar på en.. 12 spelar.. önskar det var max 8, som gamla goda tiden i quake.. så som ett riktigt fps ska vara med skills.
Jag gillar speeden i spelet, påminner om quake.. och inte tråkiga slöa bf spelen med för mlt spelare.. kan aldrig bli en esport när det är för många spelare.. fler 4vs4, 5vs5, 6vs6 för esportens skull. Äntligen någon som har fattat poängen, hoppas på quake 5 i eller ngt liknande framtiden så man kan följa riktiga esport matcher på tvn..

Skrivet av neocon:
Skrivet av Playcrafter:

Någon som vet om man kan flyga direkt ut i rymden från planeten eller går det istället över till någon sorts cutscene/loadingscreen?

Cutscene

De har sagt att de kanske kommer att lägga till det i spelet nån gång i framtiden efter att spelet har blivit släppt, så man slipper cutscene.

Och jag köpte mig själv en 315p i somras ska bli kul i dec, då är det dags o testa joysticken o dodgefight!

1