Inlägg av Welo

Inlägg som Welo har skrivit i forumet

Då kör vi igen då, dag två av Valorant! Kom gärna in å säg hej så ser vi till att coronaångesten försvinner lite grann Letar även efter svenska spelare att lira med så bara å säga till om du vill va med å panga!

https://www.twitch.tv/welo0

Har nu fått tag i Closedbeta till Valorant och tänkte dra en liten first impressions stream. Så kom in å kolla vettja och ta din chans till att få en betakey, då alla som streamar spelet nu kan ha drops på sin stream! Och om det är någon av er här på FZ som redan har key så kom in så pangar vi lite!

https://www.twitch.tv/welo0

Skrivet av uberpwnage2.0:

Kikade en stund. Kul!

Kul att du kika in! Och tack för followen

Skrivet av utemoewbel:

vad är corona ångest?

Haha ångest över corona viruset som härjar. (vet att jag troligtvis matar ett troll nu men idm)

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Det är verkligen konstiga tider och vi behöver hjälpas åt, tror att streams är ett ypperligt sätt att umgås. Lycka till!

Tack så mycket! Ja det är ju det, därför det känns extra viktigt att nå ut till folk som kanske inte har det så bra i karantän.

Skrivet av denza:

Jag är helt inställd på att dö. Livet blev lite roligare. Ska kolla in dig. Tack.

Kommer nog dra igång streamen runt 19:00 ikväll, hoppas vi ses!

Edit: Drog igång lite tidigare kom in å säg hej vettja!

Har du också corona ångest? Kom in å häng med mig!

Hej! Jag är en 20 årig kille som fått för mig att jag ska börja streama nu under corona och karantäns tider. Streamar alla möjliga och omöjliga spel och suger på det mesta, men försöker så gott jag kan iaf :). Hoppas verkligen att just du vill komma in å säga hej och sprida lite glädje i dessa konstiga tider.

Mvh
https://www.twitch.tv/welo0

Dota 2 hela helgen med ESL ONE LA EU
Imorgon spelar svenska laget Alliance mot NiP och just i skrivande stund spelar OG mot Nigma de två lagen som var i finalen senaste International.

Borde inte Discord funka väldigt bra för videokonferenser? Imo så är discord 110% bättre än Skype.

Kul lir så länge det funka, nu får jag bara insta crash vid boot

ÅHHH SOM JAG HAR VÄNTAT!!!!! ÄNTLIGEN!

Svensk Wolcen Discord

För er som vill ha en svensk Wolcen discord där vi diskuterar spelet å hjälper varandra!

https://discord.gg/RNgg29Q

Har hört mycket delade åsikter kring detta spel och att dom har ändrat mycket sen det släpptes i EA på steam 2017? Men det låter ju lockande nu så kanske blir ett köp.

Har aldrig orkat spelat klart det på PS4an men kommer det till PC blir det en playthrough då jag diggade det starkt på PS4an

Hur ska jag uppgradera min hårdvara?

Halloj!

Känner att det är dags att uppgradera hårdvaran i min burk men behöver lite tips. Sitter i dagsläget på:
I7 950 3,07Ghz
Sabertooth Z77 Motherboard
MSI GTX 1060
120 gig samsung SSD
1 tb HDD
10 gig ram

Funderar på att köpa in detta: https://www.inet.se/kundvagn/visa/12943077
Skulle det vara värt det eller ska jag satsa på något annat. Har en budget på 5000kr.

Spelade från 00:00 - 03:00 igår utan problem. Eller ja det var mycket folk så questsen tog sin lilla tid för går ju inte så snabbt att tagga mobs som mage... Just nu är det 7311 före mig i que så kanske kommer in om några timmar igen

Riktigt tråkigt med tiderna... Alliance spelar sin första match 03:00 mot Secret. Får se om man orkar sitta uppe. Tror dock detta TI kan bli otroligt spännande och känner inte att det finns någon klar förhandsfavorit, utan tror de flesta lag har chans att komma långt. Men hoppas såklart på Alliance!

Lagunitas är väldigt gott men sen som @Tune skriver så gör Omipollo riktigt mumsig öl också!

@alias: När du lootar en person så kan du se vilken färg på väst den personen hade, ingenting byts automatiskt utan du själv måste plocka upp västen. Dock kan det vara lite förvirrande då det kan stå att en blå väst är bättre än din lila väst. Det beror på att din lila väst är skadad. För när du dödar en person så kommer västen den personen ha vara hel igen så du enkelt kan plocka upp den om den är bättre än din egna

@CliQue-SinneD: Som fiende, glömde skriva det Spelar du själv Caustic har jag för mig att du kan gå fram till din trap du lagt ut och hålla in Q för att plocka upp den igen. Men är inte 100% säker då jag inte spelar Caustic

@Zimpan kan tänka mig att det kan va bra för nybörjare att lära sig färgkoden på ammo och till vilket vapen det är, samt att skydd kommer i fyra levels, vitt, blått, lila och gult där lila och gult är lika bra skyddsmässigt med den enda skillnaden att gult skydd har olika passiva förmågor. Kom även att tänka på att det kan va bra och skriva ut skillnaden mellan syringe, medkit och phoenixkit samt skillnaden mellan shield cell och shield battery, kan också va bra för nybörjare att veta vad en ultimate accelerant gör (speciellt för de som tänker spela lifeline)

• Gul hjälm– Snabbare cooldowns på dina specialförmågor
• Gul väst – När du gör en "Execution" på en knockad spelare och din väst är trasig så repareras den.
• Gul väska – Föremål som fyller på din hälsa eller sköld tar halva tiden att använda.
• Gul knockdownsköld – Du kan återuppliva dig själv en gång.

För er som spelar mycket pathfinder och vill be bättre på att lägga grapple rekommenderar jag denna video