Inlägg av Welo

Inlägg som Welo har skrivit i forumet

ajajaj men lite detta man förberedde sig på

Skrivet av HaxXt:

Visste inte att det gick att köpa lvl 100 HC i store för 1000 euro.

En av de bästa investeringar jag gjort!

Skrivet av trickeh2k:

SSF för den som undrar är solo 100% (dvs, inget group play)! Riktigt imponerande grymt jobbat! Ser fram emot ett uppföljande inlägg där du berättar mer om builden, hur den utvecklades och hur du tänkte generellt med items och vilka stats du prioriterade samt hur och varför du vilka vilka bräden och paragon points på vägen dit

Finns lite info man kan hitta om man klickar in på länken till min build och klickar på notes. Men absolut ska jag försöka dra ihop ett uppföljande inlägg där jag går ner mer på djupet varför jag gjort vissa val i min build och paragon trädet

Skrivet av Castor.T:

Bra jobbat.👍
Kommer du spela mer avslappnat framöver?😊

Står o velar lite där, en del av mig vill testa min uthållighet och försöka dra alla klasser till 100 innan säsong 1. Å en annan del av mig vill aldrig mer se Burrows i hela mitt liv

Så till en början blir det nog mer avslappnat och lvla upp alla mina glyphs och kanske se över om det finns någon annan build som är viable för hardcore sorc

Skrivet av rosski:

Helt klart värt en artikel, bra jobbat 💪

Ser fram emot mer detaljer 😊

Skrivet av Tomas Helenius:

Kul! Hojta gärna till mig eller annan på red (pm, kontakt…) när du postar inlägget så kör vi det på framsidan så fler ser det.

Nu finns ett litet forum inlägg att läsa om ni så vill, där jag förhoppningsvis svarat på frågorna som dykt upp här. Är det något mer ni undrar så är det bara att fråga så svarar jag så fort jag kan. Återigen tack för alla gratulationer har varit otroligt kul att se så många under dagen

Min väg till top 1000 Diablo IV HC

Som de flesta av er här på FZ så var jag otroligt taggad på Diablo IV och vad det hade att erbjuda, men var dock rätt så skeptisk i och med Immortal spektaklet. Men efter två betor (Ja jag betalade extra för early access till både beta och release...) och otaliga timmar av djupdyk på både streams och tuben så var jag såld.

Så nu till vad det här inlägget faktiskt kommer handla om, min bedrift att vara en av de 1000 första att nå lvl 100 på hardcore.

Har sedan tidigare varit väldigt intresserad av Hardcore läget i ARPGs och känslan av att jag när som helst kan förlora min karaktär och all progress som gjorts. Detta kan låta lite väl sadistiskt kanske, men av någon anledning så finner jag mest nöje och värde av min speltid i just hardcore.

Till en början var tanken även på den nivån att jag skulle gå helt SSF, alltså att man bara får spela helt själv och inte byta med någon annan spelare i världen, vilket jag även till en början gjorde... Tills jag såklart dog på lvl 53 respektive lvl 56. Där och då var jag nära att ge upp och hoppa på softcore tåget. Jag hade även redan sett tweeten från Blizzard om att top 1000 som nådde lvl 100 på HC skulle bli inristade i en staty, men tänkte att det inte fanns någon chans att uppnå detta mål. Speciellt eftersom jag redan dött två gånger.

Så jag satt där frustrerad över att ha dött två gånger och övervägde både byte av klass och att gå softcore. Men så kom Blizzard med en priest å slängde symbol of hope. Tydligen så på tiden jag hunnit dö två gånger så hade "bara" 192st personer klarat denna bedrift. Så med denna boost av moral så hoppade jag på hästen igen med min dåliga egenskap av dum-envishet. Jag skulle bara vara en av dessa namn, oavsett om det kostade både sömn och kost.

Sagt och gjort satt jag där med min tredje Sorceress, Isglass. Till en början spelade jag även som jag hade gjort på de tidigare karaktärerna jag höll mig till SSF och även chain lightning builden. Däremot insåg jag rätt snabbt att om jag verkligen ville nå mitt mål så var jag tvungen att släppa SSF. Tyvärr så var mina polare inte sugna på att lira hardcore och även om dom hade varit det så fanns inte tiden där då dom inte hade semester ännu. Så det blev lite problematiskt i och med att spelet inte har någon LFG kanal eller ens global chat (vilket otroligt många påpekat och Blizzard även tog upp i deras senaste stream). Men efter lite sökande med ljus och lykta på Diablo IVs discord kanal hittade jag ett trevligt gäng som alla var dedikerade till att nå level 100.

Vägen till 100

Gruppen var gjord och det var bara att sätta igång med grindandet. Mot Eridu's ruiner bar det av. Ajjemen vi exploita dungeon farming så det bara stänkte om det. Var det roligt? Inte riktigt. Gick det snabbt? Absolut. Var det värt det? Få sitt namn på en Lillith staty, behöver jag ens säga mer? (Icke bekräftat om det kommer vara Lillith ännu). Tror med denna metod att jag gick från 50 till 73 på en dag. Det var en otroligt bruten dungeon med alldeles för snabb XP. Vilket såklart Blizzard märkte av och nerf hammaren kom. Till en början var det frustration och ilska där man mest kände varför ska dom nerfa mitt i ett race? Vad ska vi nu göra för att grinda XP? Så blev rätt stressigt med att hitta nya dungeons att farma, vi testade både den ena och den andra där jag var sjukt nära på att dö till chain CC i både Iron Hold och Mercy's Reach. Tillslut landade vi i att springa Blind Burrows, mycket på grund av att de flesta som pushade landade i att den var mest lik Eridu i exp/h. Burrows var verkligen inte lika läskig och nära döden upplevelse som Iron Hold eller Mercy's Reach, så blev mycket slö tittande av streams och tuben från level 80-100.Men helt plötsligt efter cirka 1 miljon dödade spindlar och en klocka som stod på 01:10 så hade hela gruppen nått level 100 och det var äntligen över. Snabbt in på twitter ut med tweeten, adrenalinet pumpande, jag var en av de 1000 första, jag klarade mitt mål. Att somna den kvällen var inte det lättaste kan jag säga Kan även erkänna att det kändes otroligt meningslöst flera gånger under detta grindade och man ifrågasatte ofta varför man ens gett sig in på detta, men i slutändan så känner jag mig rätt så nöjd med min bedrift.

Min build: https://d4builds.gg/builds/fdd72b35-ac2c-4bd8-a15e-d70d777db2... paragon trädet där är väl inte riktigt spikat ännu, håller fortfarande på att exprimentera med det. Var mest att man slängde in points under någons bio/food break för att maxa exp/h.

Slänger även med denna bild från https://d4armory.io/leaderboard/?mode=hardcore&classes=allcla... som är inofficiella leaderboarden.

Denna leaderboard har dock även räknat med streamers som haft tillgång till early preview builden vilket gör att dom inte får vara med på top 1000. Så mitt nummer är nog lite högre ändå!

Sen för er som undrar över hur lång tid det tog så finns det tyvärr inget sätt att se det ingame men enligt samma hemsida som jag tagit min placering från ser det ut såhär:

Vill återigen rikta ett stort tack till FZ som valde att lyfta denna bedrift med en artikel. Sen ett stort tack till alla här på FZ, alla i FZ clanen och i Geeks discord som har gratulerat mig . Sist men inte minst ett tack till PuLSar, beawain och pantsu som ingick i denna grupp av krigare

Haha vilken överraskning! Trodde inte det var värdigt en FZ artikel men tackar å det djupaste Blev inte helt fel med en tidig semester ändå!

P.S.
För er som har frågor kring build, hur många timmar det tog osv. Så kommer jag göra ett mer detaljerat inlägg här i forumet lite senare där jag går mer in på djupet hur jag klara denna bedrift.

Ge mig ett nytt battle of middle earth så är jag nöjd!

Skrivet av CasperBecker2006:

Vad menar du med förtidigt ute. Menar du att jag inte kan spela den 27 fast jag köpt ultimate edition.

För att spela på PC med ultimate edition.

1. Starta steam
2. Starta origin som admin
3. starta fifa 23 som admin

om inte det funkar så gå in där du installerat fifa 23 och hitta EAanticheatinstaller.exe och kör den. Tryck sen på avinstallera och starta om fifa 23 som admin.

!!!STARTA INTE SPELET VIA STEAM!!!!
Då krävs reboot för att få igång det igen via admin genvägen du skapar.
Helt sjukt att EA/Steam inte lyckas se till att earlyaccess funkar via steam...

Har precis startat min tredje genomspelning och hittar fortfarande nya ställen eller quests och shards man missat. Sen nu med REDmod så kommer ju fanmade content växa något otroligt också.

Kan även passa på att tipsa om att spelet är på 50% rea just nu på steam:
https://store.steampowered.com/app/1091500/Cyberpunk_2077/

Skulle mer än gärna ta emot en nyckel!

Skrivet av Broshimitsu:

25GB låter optimistiskt. Modern Warfare 2019 ligger på 184GB

EDIT: Om det inte är specifikt för betan då. Undrar om några andra krav kommer ändras med spelrelease i så fall?

Skrivet av FRULZ:

Högst sannolikt förändrade systemkrav till skarp release, ja. Killgissar att grundprodukten kommer ta 120 GB på disken, men att talet kommer öka med uppdateringar.

MW 2019 är ju så stort till stor det pga warzone. Som jag förstått det hela så kommer MW2 (2022) vara separat från warzone 2. Men håller med om att 25gb låter lite väl optimistisk skulle gissa på att det landar på ca 50-60gb iaf.

SNYGGT BYGGT, FRÄSIG KÄRRA!

Finns kvar på vissa Kjell & Co butiker. Priset låg senast jag såg runt 700-800kr.

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Kingdom Hearts 4 eller mer om FF16

Tvivlar på att det kommer till PC. Om dem väl gör det så blir det väl som FIFA att dom kör på Old-gen för PC också...

Skrivet av FryinRyan:

Så fort det kommer något nytt och innovativt mmo som är bättre än wow så kommer wow dö ut.

Svårare än så är det inte

Wow är fortfarande bäst i sin genre även om det har sina ups and downs.

Nyfiken på vad nästa stora mmo kommer bli!

Tror tyvärr att wow varit "the face of mmos" för länge så alla nya kommer bara stenhårt jämföras mot wow. Sen håller jag inte med om att wow är bäst i sin genre, en gång tiden var det kanske det men tycker att efter WoD kan man knappast säga att dom är bäst i sin genre. MMO står ju ändå för Massive Multiplayer Online och vet inte när jag senast kände att wow hade en levande värld, känns mer som att jag sitter i en lobby och köar in i en match precis som i CoD eller BF. Knappt att man stöter på någon ute i världen längre och communityn har blivit så fruktansvärt toxic där har man inte rätt RIO score är det insta kick.

Nej hoppas seriöst denna FFXIV hype lever vidare så blizzard får svettas lite och göra om och göra rätt.

Skrivet av Hipshot:

Man såg loren krasha fullständigt när det skulle introduceras svartvita nallar i spelet...

Pandas fanns ju redan i WC3 så förstår inte varför folk klagar på att rasen kom i MoP. Visst du kanske inte gillar rasen å tycker att spelbara pandor är för "disney" men rent lore mässigt så har dom funnits långt innan wow

Allt som behövs just nu är denna video https://www.youtube.com/watch?v=S5Hzh43k330&t=92s

På tiden att WoW börjar dö och att nya innovativa MMOs kan få ta över.