Inlägg av ShockedChrille

Inlägg som ShockedChrille har skrivit i forumet

1
Skrivet av Bojkott:
Skrivet av MyInsanity:

Spelar ingen roll, det är svåra fps drops på Switchen också, trots Patchen.. Som sagt nostalgifeber som gör att recensenter glorifierar och blundar för det dom inte vill se och ger spelet full pott endå. Att vapen går sönder efter ett par fighter är otroligt irriterande emellanåt.. Jaja, vissa kommer undan med mycket på nostalgi medans andra nyare spelutvecklare får ta sitt kast...

Prestanda är något man kan jobba med i efterhand, och få recensenter gör en återblick när det har släppts prestandauppdateringar då man kan behöva spela om hela spelet. Därför så tror jag inte att många recensenter lägger särskilt stor vikt på FPS drops.

Känns som att många PS4 fanboys är butthurt bara för att Zelda fick full pott medans Horizon, som även det har påtagliga drops, snittar på 9/10. Man märker detta väldigt väl på Metacritic där PS4 fanboys har gett Zelda lägsta betyg.

Kika liksom bara på dessa.
http://www.metacritic.com/user/skilly225
http://www.metacritic.com/user/BLK99
http://www.metacritic.com/user/e2Concept
http://www.metacritic.com/user/PapaJohns0369

Patetiskt.

Zelda är, trots sina drops, det bästa spelet på väldigt länge och ett av få spel där jag inte ens tvekar med att ge det maxbetyg. Och jag tar dessutom hellre drops in någon sekund än laddningstider, för dropsen sker i stort sett bara när man kommer in i nya miljöer. Åtminstone på Switch.

Du skjuter hål på din egen fanboy-teori då den första Metacritic-användaren du länkar, "Skilly225", även delat ut maxbetyget till ett PC-spel (Battlefield 1) och två Nintendo DS spel ( Pokémon X & Y).

Vill gärna ha lite Xbox One-vänner att köra Heists och lalla runt i GTA Online med. Ada ShockedChrille.

Nybliven Xbox One ägare som behöver fylla vänlistan då 360 stod oanvänt länge och när jag startade upp One första gången var vänlistan tom.

Lite fattigt med spel men dom jag har är:

Sunset Overdrive
Call of Duty Advanced Warfare
Grand Theft Auto V

Sedan har jag EA Access med FIFA 14 och Battlefield 4 men jag vet inte om de spelen försvinner när dom uppdaterar med andra spel.

ShockedChrille är min Gamertag på Xbox One.

Varför blir folk sura att GTA V inte släpps till PS4 och XboxOne?
Det var väl ganska självklart att det skulle släppas till PS3 och XBox360. Spelet utannonserades ju innan den nya generationens konsoler. Tror inte att det kommer bli ett sämre spel för det.

Skrivet av fanboyen:

Det som oroar mest är att han inte svarar på om man kommer få behålla sina spel när Xbox Ones servrar dör. De har inte ens bestämt hur de konkret ska gå till väga ännu.

Precis! Mycket snack om att följa med dom in i framtiden men inte kunna ge ett rakt svar på en sådan relevant fråga om XboxOne är framtids-säkrad. Bara undanflykten: "Vi har inte släppt den nya generationen ännu." Dom kan inte be oss följa med dom in i framtiden om dom inte kan garantera oss att dom efter sex-sju år inte stänger ner servrarna och gör konsolen till ett dyrt bokstöd.

Om MS har ett sådant förtroende för sitt "moln" och piratskydd så borde dom utannonsera ett mycket billigare pris på sina spel. På så sätt vinner dom nog många kunder den kommande generationen. Samt inte släppa några fysiska spel över huvud taget. Om alla spel har obligatorisk installation så är det bara en glorifierad installationsskiva som är onödig. Dom skulle promotat Xboxone som konsol-steam från början och inte betett sig som nybliven Idol-vinnare utan någon som helst mediaträning när frågor börjar ställas.

Skrivet av Ivamos:

ett skämt ...forza5..titan fall..dead rising 3.halo 5.. tex så missar jag mer än gärna dom skitspelen

Så känner jag angående XboxOne exklusiva titlar.

1