Inlägg av Joe Swallows

Inlägg som Joe Swallows har skrivit i forumet

Knappt godkänt!

Drack en jävla massa kaffe för några år sedan men kände att magen gjorde uppror så nu för tiden nöjer jag mig med två. En när jag kommer till jobbet och en innan jag åker hem från jobb.et

Skrivet av Hipshot:

Tyckte det lät som Denzel Washington.

Han hade gjort det bra!

När jag såg trailern så tyckte jag direkt att det lät som honom men det återstå att se!

Skrivet av Snake Plissken:

E väl inte Microsoft som äger Sekiro?!

Nej. Det tror jag inte.

Det ska bli fantastiskt roligt att snart få spela det här spelet. Första är en favorit och jag hoppas att det här når samma nivå.

Jag är väl en av få som inte stör mig speciellt mycket. Jag älskade det första spelet och tror att jag kommer att uppskatta det här också. Jag tycker att det första spelet har relativt lågt tempo och då tycker jag, högt personligen, att det funkar bra med 30fps.

Fantastiskt! Älskar de här showens under sommaren. Kanske kan man se något tillsammans med FZ?

När jag var yngre älskade jag fighten mot Gandondorf/Ganon från Ocarina of time. Nu för tiden vet jag inte riktigt men sista fighten i Elden ring var kanon tycker jag!

Jag tycker att Coca-Cola är mycket godare än Pepis. Dr Pepper tycker jag också om väldigt mycket

Yes

Skrivet av Trycket:

Xbox mössan får sex av fem brödrostar

Jag tycker att han är coolare i PS5-mössa

The Constructors ser ju jävligt mysigt ut!

Självklart hjälper jag till!

Skrivet av kebbe:

Tycker EA:s PGA Tour 23 var riktigt bra. Betydligt böttre fysik och mer välgjort än 2k-serien, även om 2k21 var bra det med.

Håller med här! Det är ett stabilt golf-spel

Jag har gjort lite olika genom åren men det klart att det alltid känns bäst att börja med det första spelet i en serie. Bland annat så började jag med det andra spelet i Mass Effect-serien eftersom det första in fanns till PS3 från första början. Då fick man en kort recap innan spelet drog igång där man fick göra en del val och det var väl ändå en helt okej lösning.