Inlägg av DiTOKUN

Inlägg som DiTOKUN har skrivit i forumet

För det första! Ser fram emot MP3 RIKTIGT jävla mycket. Tror rockstargames kommer lyckas med detta. Inte bara gameplayen ser fantastisk ut, utan sådan detalj och finputs de har lagt ner i vapnen...

För det andra.......

"automatpistolen Colt M1911. Den har en eldhastighet som ett maskingevär" va?
Alltså jag vet att man inte ska vara en dryg jävel men för det första så är 1911an INTE en automatpistol utan en semi-automatisk. För det andra så har den verkligen inte samma "eldhastighet" som ett "maskingevär" då det är en pistol.
Ni har fel och det ser bara dumt ut i sökan efter att få det att låta k00lt

Känns ju som om ni som klagar på granatspammet inte väljer era servrar rätt. Tycker det ser roligt ut och kommer absolut att skaffa det.

Skrivet av Scourged:

Ett fet finger till alla som kommenterat att det inte bryr sej...

QQ mer

Skrivet av taha:
Skrivet av korosuu:
Skrivet av taha:
Skrivet av QueloR:
Skrivet av taha:
Skrivet av bladefinor:
Skrivet av taha:

Han blev nog besviken vid företagets presentation av gårdagens iPhone 4S och tänkte : F**k Thit S**t. i cant do this anymore

Detta är ditt första inlägg. Kändes det värt att skriva något så sjukt och tråkigt?

Det är precis därför jag registrera mig men varför hoppar du på mig och kallar mig dum i huvudet eftersom jag drog ett skämt ur en dålig nyhet ? om inte jag skrev det här skulle iaf någon annan göra det senare.

Någon kommer snart ta livet av sig av denna nyhet. Bäst du gör det före. Du vill ju inte missa ett sånt guldläge?

Alltså om vi ska vara ärliga nu så tycker jag det är tråkigt att han är död. Han har levt 56 år och gjort så himla mycket för elektronikvärlden och han kommer att bli ihågkommen i flera flera år men det jag valde att göra istället var att skriva ett skämt om hans död. MEN det behöver inte betyda att jag inte tog hans död på allvar, Klart som f*n att jag gjorde det men jag håller väl sorgen för mig själv än att skriva det här. Hursomhelst så var det ett skämt och ursäkta ifall du tog illa upp vid det.

Steve var en otroligt framgångsrik person som hade tillfälle att vara lyckligare än många andra människor, vare sig han var det eller inte... samtidigt så dör barn från svält i afrika och från överarbete i kina samt andra länder, men jag tvivlar på att ni engagerar er i det för att göra en ändring men vill ändå framgå som att ni är white knights när tillfället kommer till er.

Spelar spel i WW2 miljö eller nutid och tycker inte att det är oppassande för att ni antingen inte kopplar till det på samma vis men när det väl kommer upp något som inte passar er personligen så börjar ni gapa och vifta skyltar.

Med det sagt om hycklarna... tyckte inte personligen att ditt skämt var roligt men jag stöder din rätt att försöka iaf (>O.o)> och tänkte bara skriva att jag inte heller är en apple människa men r.i.p Jobs.

Sluta dra förhastade slutsatser angående människor du inte känner p.g.a ett skämt som inte var roligt enligt dig. Du vet inte vad jag engagerar mig i eller inte och jag vet mycket väl att t.e.x att det dör ungefär 30 000 barn runtom i världen dagligen av svält och dylikt av dåliga förhållanden i samhället dem lever i men det blir off topic ifall vi diskuterar det här. Min poäng är att du inte ska hoppa på människor efter att dem har skrivit någonting som du inte reagerade positivt på för du känner inte den individen personligen och ifall du säger att du gör det är det bara förhastade slutsatser vilket jag tycker är barnsligt. Sen får ni tycka att mitt skämt var barnsligt men det är fortfarande ER åsikt.

Nu tycker jag moral-tanterna bör lägga ner sina vässade pennor och ta det med en nypa salt. Tyckte du inte om skämtet så är det väl tråkigt att du kände dig kränkt men mer är det inte. Jag skrattade i alla fall.

Skrivet av kaem79:

samma tråkiga oinspirerade fps... en genre som inte utvecklats speciellt mycket på tio år...

Du är bara gammal...
Tycker det ser hur jävla bra ut somhelst. Den absolut roligaste krigs simulatorn.
Kan ju bara hoppas att man får flyga lite denna gången också.

Hur vågar FZ kalla Justice för techno-dunk? Blir ledsen i ögat :<

Byousoku 5 Centimeters (5 centimeters per second)
10/10
Extremt bra Animé film. Isande bra animationer rätt igenom hela filmen. Ta med flickvännen när du ser den också!
Den enda bra romantik film jag sett.

Ett måste för alla anifreaks där ute!

Helt klart BÄSTA spel trailern på lääääääääänge. Den var så bra att den till och med gjorde mig sugen på att gå och köpa ett förbaskat Wii.

Den var bra som film, men att de ens vågar kalla det för max payne!?

Jag blev riktigt besviken, sämsta rollvalet någonsin, storyn (wtf!?) förvisso så förväntade jag mig inte att den skulle följa allt till punkt och pricka men den sög. Mark är en bra skådis men passade verkligen inte. Ludacris (stavning) som bravura!? är det ett skämmt? that 70's show bruttan som Mona.. Kan egentligen inte med ord beskriva hur grymmt besviken jag var på filmen.

Dock finns där ändå hopp! Det görs en annan Max Payne film just nu som verkar riktigt välgjord. Förvisso så är det en indipent film, bara för det så behöver det dock inte betyda att den är dålig. För er som blev intresserade kolla på

http://www.payneandredemption.com/

OnTopic igen:
Fy skämms på hollywood för att de oftast prudocerar skit när det kommer till filmatiseringar av spel.
Hoppas verkligen att jag inte blir lika besviken på MGS filmen.

OJOJOJ!!! kommer hem ifrån jobb och ser detta!! fyfan vad gott!! haha blev helt jävla upprymd utavdetta! YES! haha kalla mig fanboy men jag älskar fan Max Payne serien, i min åsikt den bästa singleplayer upplevelsen som någonsin åskådats, MP och Mafia ligger på min topp 1 :>>

OOh, älskar explotionerna :DDD ser redigt fina ut!

Verkar vara ett jävligt skönt lir :> ska lugnt testas!

Min dator började skaka av rädsla såfort jag klickade upp bilderna :/ får väll bli en ny PC snart, om plånboken tillåter det vill säga ;D

Ser för övrigt jävligt snyggt ut! gimme!

Tyckte spele i början var jävligt läskigt osv. men när man stöter på de infekterade för första gången så kunde jag inte hålla mig för skratt... jag gillar hela settingen med spelet och att miljöerna har en otroligt bra effekt men den pigmentlöse figuren förstörde allt, nu är detta iofs en demo och med tanke på hela "lösa problemet" saken är det ett givet köp. Dock hoppas jag innerlig på att man kommer stöta på "läkigare" monster

haha, jag tyckte F.E.A.R demot var skrämmande nog..
Detta är något av det läskigaste på länge och jag älskar det får en kick utav det.

För er som inte testat.. gör det..

Skrivet av Mikaelh:

Hoppas att Piratebay äntligen fälls för någonting!

Retar mig lite på den kommentaren.
Det finns ju en hel del lagliga filer på TPB såvitt jag vet.
det finns säkert tusentals som använder tjänsten för att komma åt just det materialet.

Anitipiratbyron har fått idétorka och viftar förtvivlat med armarna i luften efter nya idéer om hur man kan få TPB på fall.

Jag tycker att detta åtalet är lika löjligt som det senaste då dem anklagade TPB för att distrubitera barnporr.

Skrivet av KlosterKatten:

Allt som anses vara roligt för personen kan bli beroendeframkallande, jag menar.. kolla på fotbollsgeeks..

^^

Självklart att World of warcraft är beroendeframkallande.
Men säg ett annat spel som inte är det? det beror ju på person till person.
______________________________________
Jag citerade klosterkatten för jag tycker han har så jävla rätt

Så jävla hög vill ha faktor på detta spel så det inte är sant.. började klia i fingrarna när man såg gore filmen :DD

Ser kul ut och storyn verkar helt okej Hoppas bara man inte blir besviken när det släpps då