Inlägg av JurgenRapp

Inlägg som JurgenRapp har skrivit i forumet

Jag kan tipsa om Hunt Showdown, vi gick från PUBG till Hunt och även efter 1k timmar så är det väldigt kul att köra med kompisarna.

Man får lite samma adrenalin som i PUBG, då det blir ett slags mini BR (12 spelare på banan).

Skrivet av dTexN:

Aaah det big OG<3
Det var så sjukt kul på sin tid, tror inget har toppat det ännu i just spelglädje med vänner.
Både Apex/Warzone har gjort konceptet mer användarvänligt och optimerat. Men det var något särskilt med pubg, det var... spännande? vilket apex/war inte lyckats fånga.
Att ens avfyra bössan var rätt så sällsynt och riskabelt.
Att lyckas skjuta ihjäl någon har aldrig känts lika bra.

Helt meningslösa DLC:s vill ha mer av main storyn inte helt random små spel.

Med ROG Phone 5 i handen detta årtal skulle jag äntligen kunna spela Diablo Immortal!

Många (de flesta) streamers får (ordentligt) betalt för att spela spel, hur stort hade PUBG blivit utan streamers? Det måste vara extremt sällan ett spel förlorar på att stremas. Personligen blir jag sugen på att spela spelen strömmarna spelar och så tror jag det är för de flesta. Med andra ord så skall man nog som speltillverkare bara vara glad om man strömmas.

Har gått ifrån "aldrig i livet" till bra sätt att se till så att utvecklarna fortsätter skapa mer innehåll och hålla igång servrarna för spelen man gillar.

Som jämförelse så hade då Dota 2 the International 2019 en crowdfunded prize pool som i runda slängar var en order of magnitude större, $34,300,000.

Jag har kört med några kompisar de senaste månaderna så jag var inte med från launch, vi tröttnade på svettiga PUBG och det här är lite snabbare (inte lika mycket spring) man får panga på lite monster om man inte träffar på några människor och om/när man väl gör det så brukar striderna vara klart underhållande.

Vi är "40"-åringar som inte är superduktiga och vi lyckas ändå klara uppdragen och slå ut andra grupper tillräckligt ofta för att det skall vara kul, så nivån känns "lagom". Enda problemet är att man 50% av matcherna hamnar på US-servrar och får då 100 i ping, 35 på EU-servrarna.

Om man "går ned" så kan man bli väckt till liv några gånger, så länge inte någon kastar eld på en. Så det är inte som i PUBG att man får sitta och titta på om man dör i början. Inte lika ofta i alla fall.

Krutvapnen har ingen dropp så man träffar där man siktar i höjd, men det är projektiler så folk som springer i sidled måste man sikta framför.

Kan verkligen rekommendera om man är två eller tre kompisar som vill köra. Att köra solo har jag inte tyckt funkat så bra.

Man matchas mot samma "skill" men det är ju inte så många som spelar så svårt att säga hur bra det fungerar.

På en server är det max 12-spelare och team:en är mellan 1 och 3 personer.

https://www.huntshowdown.com/news/hunt-s-new-skill-based-matc...

https://www.huntshowdown.com/news/inside-hunt-s-weapon-system...

De gånger jag har försökt spela Firestorm på sistone så har jag gett upp efter några minuter eftersom jag inte kommer in i någon match. Bättre med färre spelmode med spelare än att inte kunna spela alls kan jag känna.

Duellerna mellan hjältarna om det är så trasigt som det varnas för i den här "videon":

https://youtu.be/hEegQ-yeQys

Skrivet av Zymac:

@JurgenRapp: nää, det gäller bara dom riktiga spelen från Gearbox, inte spinoffen från Telltale.

Ja ok då har de väl bara skrivit fel då:
"I vanliga fall kostar den kompletta Borderlands-samlingen på Steam – Borderlands, Borderlands 2, Borderlands: The Pre-sequel, Tales from the Borderlands + allehanda DLC – närmare 2 500"

Ser inte att Tales from the Borderlands är med missar jag något?

Bara för att det finns andra som också suger så suger väl inte det här mindre?

Att ge folk möjligheten att köpa sig försprång i tid att levla upp sina karaktärer i ett multiplayer spel känns inte så trevligt tycker jag.

Hoppas att EA och övriga slutar med det här, eller snarare jag hoppas att konsumenterna inte går på det och slutar betala extra för att få spela några dagar tidigare. :\

Skrivet av Fuidama:

Hur är det här krångligare än Ubisofts release för The Division 2 och tidigare ööh ALLA ubisoft titlar i princip. 10 olika utgåvor och det finns ingen för att få allt, man måste köpa fler.
EA har två olika utgåvor för Anthem; standard och Deluxe. Om man ens bryr sig om EA Access så tillkommer det men annars så är det bara två olika versioner som släpps den 22'a februari.

Om man har EA Access så får man en morot för att man betalar extra men utan premier så känns det rätt irrelevant då 10 timmars spelande lär försvinna i connection problem och buggar... jag är lite saltig då, enligt Origin, har spelat Anthem 9 timmar när den faktiska tiden jag spelat mer än 1-1.5 timmar.

Fast det borde väl bli så att core servrarna är de som är fulla? Hela communityn om man får tro YT och Reddit vill ju ha original TTK så då borde ju Core-servrarna vara de enda som är fulla? Eller kan det vara så att alla Reddit/YT proffsen hellre vill spela mot n00bs som de kan äga än att spela med de roliga TTK-reglerna, varför skulle annars core-servrarna stå tomma?

Skrivet av SoL:

I BF3 så spelade jag nästan enbart Hardcore, likadant i BF4 när det kom tills servrarna för hardcore började eka tomma.. Så när BF5 kom ut tog jag givetvis emot det nya spelläget med öppna armar.

Nu har inte jag spelat på några dagar mest på grund av alla jäkla buggar. Att dom börjar göra förändringar innan dom ens har städat upp dom värsta buggarna är för mig obegripligt.

Återigen så ska dom alltså dela upp spelarna, core läget finns att välja längst ner i listan på spellägen om jag förstått rätt? Som i tidigare BF så kommer väll core servrarna också bli tomma..

Inte för att vara den som är den men 4x4 (16) är väl en fjärdedel så stor som en 8x8(64) och inte hälften så stor?

"Samma omfång som standalone-expansionen "Samuari" till Total War: Shogun 2."

hrm... den hette väl ändå Fall of the Samurai.

"In fact, we’ve done it before. Fall of the Samurai is exactly the kind of thing we’re talking about here."

Plocka upp är det google translate som skriver

Kraschkurs

14 aktiva prenumeranter

Ganska säker på att jag köpte dom på BEA sockenplan för inte så länge sedan.

https://www.ica.se/butiker/kvantum/stockholm/ica-kvantum-bea-...

och även ICA Björknäs https://www.ica.se/butiker/nara/nacka/ica-nara-bjorknas-14714...

Men de finns väl "överallt" trodde jag.

Edit:
Eller så beställer du hemkört:
https://www.coop.se/handla-online/varor/skafferi/snacks/chips...